únor 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
25.6.08 11:15

Ahojky Holčiny!
Dittuš, mě když je divně, tak mi pomáhají ovocné bombóny nebo kyselé okurky nebo okyselený jídla.Teď mám zrovna kulajdu.na 3 litr. hrnec 2 lžíce octa a žalůdek se mi hned sklidní :) Nebo celkově když něco pojím tak je to hned lepší.Taky pěkně kynu :roll:
Mirko , nestresuj se zbytečně, vše bude v pořádku. No já teda ze začátku taky plašila, už jsem viděla i srdíčko, jsem trochu klidnější…No ale trochu se pořád bojím…No ale snažím se myslet pozitivně. Protože pokud to má být v pořádku tak to bude a když ne tak s tím člověk nic neudělá. A tím že se budeme holky stresovat mimču nepomůžem.
Jinak já mám asi 17 mm cystu na levém vaječníku a dr říkal že je to k těhotenství a že pak zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.08 11:24

AHOJKY DAISY: jo jo, máš pravdu, člověk by neměl přemýšlet negativně, to je pak ještě horší…
Tak já mám cystu na pravém vaječníku a asi ještě větší než ty…dala mi na to Utrogestan, taky něco bereš?!
Tak já jsem tím nikdy netrpěla, tak jsem kukala jako blázen, kde se mi tam vzala, říkala, že to budeme hlídat a 1.7. mám dojít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
25.6.08 12:15

Miruš neboj, to bude dobrý, cysta na vaječníku není nic hrozného, někdo je má v těhotenství i v děloze třeba a stejně to miminku nevadí… :wink:

A k tomu jídlu - já mám tak nějak odpor k masu, sním ještě tak kuřecí nebo šunku, ale..jinak mi dělá dobře chleba s povidly, medem nebo marmeládou, případně třeba lučinou..hodně si dělám noky nebo těstoviny se špenátem a sýrem, nevadí mi zeleninové polévky, a také ta kyselá jídla - okurky, čočka nakyselo, boršč..no a pak klasicky sladké pečivo, koláče, piškoty, bublanina, šátečky… 8)

Jinak mi dnes konečně přišlo DVD od Hanky Kynychové - Aerobic (nejen) pro těhulky, je to super ani ne hodinové cvičení, i s komentářem lékaře, hodně protahovací, posilovací, žádné skoky..tak jsem cvičila a je to fajn… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.6.08 12:29

čauky

Dittuš - moc děkuju. ona ta genetika nebyla taková hrůza, měla jsem jen genUZ a to bylo skvělé, protože jsem viděla Justýnku jak mává ručičkou, doktor spočítal prstíky, zkontroloval orgány, páteř a tak a rovnou nám vyfotil kávové zrno-no holka jako hrom! plodovka mě minula a budu doufat,že mě mine i tentokrát. Na to jsem trochu posera.

K tomu jídlu, holky já mám v puse, jak když se mi roztekly výplně! blebleble! Sladké mi moc nejede, přijde mi to přeslazené, jako by se ta chuť násobila. Sýry jen eidam a taveňáky, maso mi moc nejede a to jsem masožrout! víceméně nemám chuť na nic, ale neustále mám pocit prázdného žaludku, takže vymetám lednici. Včera jsem měla chuť kupodivu na rohlík s máslem a jahodovou marmeládou, ale přešlo mě to. Zelenina ujde, ale nejedou mi moc rajčata- když to tak čtu, přestávám se mít ráda, jsem pěkně rozcapená!

Tak se mějte zatím hezky a písněte nějaké tipy na hamupapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
25.6.08 12:37

Ahojky,no Vy jste se rozepsali,já to mám s jídlem tak,že je mi furt blbě an nic nemám chuť,ale jakoby pořád prázdný žaludek a takže taky už mám pěknej pupík…

Daisyzbopo:Ty máš ale ultrazvuků,je to fajn takhle často mimi vidět,ale já tak často nemám..=o/,dneska teda zrovna jdu…

Jinak jak tady o těch kyselých věcech mluvíte,no fuj,to by můj žaludek asi nezvládl…mám chuť spíš na pálivý nebo zeleninu… :D

A co dovolený holky,jedete někam takhle jako těhulky??my odlítáme do Španělska 11.7.,doufám,že už mi bude líp,jinak ze mě bude mít manža radost,i známý co jedou s náma..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.6.08 12:43

čau těhulky, tak vám sem zase jukám :oops: pořád ještě nevím jestli budu mít termín leden nebo únor - měla bych se to dozvědět někdy až koncem července …

s tím jídlem - já asi nemám žádné výraznější chutě - zjišťuju že je vcelku jedno co sním, protože to stejně letí ven :( spíš mám šílenej problém s pitím - tada měla sem - dělalo se mi zle po obyčejný vodě - ale holky mi poradili si do vody přidávat citron a to je super, po tom mi špatně není - takže piju vodu s citronkou :) to jen jako tip pro vás, kdyby jste taky začly mít problém co pít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
25.6.08 19:24

Tak hlásím,že mimi je v pořádku,má 3,3mm a srdičko bije..Jsem 6+6.Celý ten váček má 1,5cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.08 08:12

Ahojky holky :)

Už skoro 14 dní k vám nakukuji a snad se k vám přidám. // jsem objevila už před 14 dny, ale mám dlouhý cyklus a na první UTZ nebylo nic vidět. Teď v pondělí byl vidět už váček a na další UTZ jdu v úterý, tak snad už bude i to srdíčko. Dle mých výpočtů jsem 6tt+6. Taky nás čekají ještě genetické testy, tak z těch mám strach. Nechtěla jsem psát, dokud nebudou testy O.K., ale už mě svrběly prsty :oops: Na testy půjdu až tak za měsíc a než budou výsledky :(

Jinak něco o mě… Mám doma skoro ročního klučíka, děsného nespavce :( , takže únavou padám… Taky mi je pekelně blbě, stejně jako u prvního těhu. To mi bylo blbě snad až do 7. měsíce a pak zase v 9. měsíci :? Jediné, co mi pomáhá je ledově vychlazená coca-cola, takže to je tak trochu typ pro ty, co jim je blbě. Zkoušela jsem i lízátka proti nevolnostem i zázvorové tablety a nic.

Hezky si užívejte těhu :)
Pa Mirka

• Citovat
  • Upravit
11484
26.6.08 10:42

Ahojky Holky!
Mirko: nene nic na to nemám.
Leňousku : 16.6. jsem byla na UZ protože jsem špinila a 30.6. jdu na kontrolu UZ kůli tomu špinění. jinak bych jich tolik taky neměla. Navíc si mě asi hlídaj o něco víc páč jsem o to na podzim přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.08 13:24

Ahojky holky,
jakpak se máte? Tak kukám, že máme všechny stejné příznaky, nechuť k jídlu, žaludek na vodě…šílené.
Včera jsem seděla celý den venku s kamarádkou a jejím mimískem, ale jak jsem došla do kuchyně, udělalo se mi bléé a šla jsem :-( manžel kolem mě chodil po špičkách, asi mu dělalo zle jít kolem wc:) a to tam minutu předemnou byl, tak jsem ho z tama hnala, jinak nevím co bych dělala, kdyby hned nevypadl:)
dneska mi není o moc líp, poctivě jsem cucala lízátko,ale moc taky nepomáhá,asi si koupím colu a budu po douškách vychlazenou pít-může se to?!
Jinak musím jít vařit,ale když je to tak šílené, jídlo je jakoby momentálně pro mě nepřítel:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.08 13:26

LEŇOUŠKU: to je dobře, gratuluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.08 19:46

Mirko: No kolu nevím, páč mi dr říkal že můžu tak sklenku za týden. Ale v Ledňátkách jedna psala že jí cola pomáhá…tak to zkus a uvidíš.
Nejsem přihlášená Daisy.....

• Citovat
  • Upravit
26.6.08 20:07

ahoj těhulky, já také měla první 3 měsíce nevolnosti a KOLA mi pomáhala, ale je fakt že kofein není dobrý,,v tom prvním trimestru nejraději vůbec! Já si kupovala bezkofeinovou kolu(dětskou) a kávu taky nepijte,,počkejte, to uteče, bude po 13 tt a bude Vám už líp a nadlábnete se!!! :wink: (já už mám 17kilo, hihi)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
26.6.08 20:30

Ahoj Lenousku moc gratuluju! Já byla na UZ 5+5tt a jdu příští týden 2.7., tak doufám, že už srdíčko taky uvidím.

K nevolnostem-hlavu vzhůru, já mám zrovna 24 a žaludek celej den jak na houpačce, snad bude brzy líp!

Přeju krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
26.6.08 21:24

Ahoj těhulky,

ještě hodně potichoučku, abych to nezakřikla, ale ráda bych se k vám přidala. V úterý jsem objevila // a včera mi to dr potvrdila.
Dle MC jsem v 7tt, dle ultrazvuku jen v 5 tt. Srdíčko ještě nebylo vidět, KO za měsíc. Tak snad bude vše v pořádku.
Bylo to moc příjemné překvapení. Povedlo se nám to hned první cyklus po vysazení antikoncepce. Poslední menzes jsem měla 7.5., po zpoždění jsem si dělala test 10.6. který byl negativní. Tak jsem ještě počkala a když po 14 dnech stále nic, domluvila jsem se, že zajedu na injekci. Červíček ve mě vrtal, co kdybych náhodou těhu byla, abych těmi hormony mimču neublížila. Tak jsem si raději udělala ještě test a nemohla uvěřit. S naší frekvencí tento měsíc to je malý zázrak. Verunka nám trvala o pár měsíců dýl.

Těhu příznaky zatím žádné nemám. Ale to jsem v této době neměla ani u Verči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí