Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky
** al3da** gratuluji k ![]()
Já jdu na ko zítra, no samo mám strach jak dopadneme ![]()
Al3da, gratulace ke KO a hlavně k srdíčku ![]()
Grepiku, držím pěsti, ať to zítra stejně dobře dopadne i u tebe ![]()
Mně zbývá do KO 16 dnů
Se asi zvencnu ![]()
Ahoj holky…
Al3da - gratuluji k srdíčku, a grepiku moc držím palečky, aby vše bylo v pořádku… ![]()
Na rovinu závidím těm, kterým je špatně, že nemůžou jíst… To já bych jedla pořád!!!
Najím se a mám hlad!!! Je to hrůza, snažím se to ošidit ovocem a víc pít, ale to nejde ![]()
Pořád mám hlad, a když se snažím to přejít a nemyslet na to tak je mi zle!!!
Za chvilku se neunesu… ![]()
vvvv, já jsem dneska prohlásila, že příště je těhotný manžel
Dneska jsem to fakt moc nedávala, odpoledne jsem se nemohla ani napít, prostě hnus, je mi blbě úplně ze všeho
Myslím, že není moc co závidět, fakt se začínám modlit, ať mě to brzo přejde, jinak mě mrskne ![]()
Ahoj holky.
Al3da gratuluji k dobre kontrole.
Grepiku tobe preju dnes taky jen dobre zpravy na kontrole, me ceka za dva dny.
Ahojky holky,takže včera jsem byla na první prohlídce, jsem těhule,mimi je staré 6plus3 a měříme 3mm,srdeční akce v pohodě.
termín porodu máme 6.2.2011,bude to malý vodnář,jako já narozeniny mám 11.2.
, příští týden jdu na krevní odběry,26.7. na další kontrolu a 9.8. na genetiku. Držte nám palce ať je tentokrát vše v pořádku.
ahoj holky tak u nás zase ráno
naštěstí přes den pak bývám v pohodě, ale pořád bych spala ![]()
co nového u vás? ![]()
Ahoj holky,
Myspulko, gratulace ke KO
Tak to si třeba dáš mimčo k narozeninám
Já jsem si (samozřejmě nám) na narozeniny porodila Ondru ![]()
Kaspi, u nás zatím celkem dobrý, zatím jsem si dala i kafe
Tak uvidím, ale mně bývá nejhůř odpoledne ![]()
Grepiku preji hodne stesti na konrole ja jdu zitra tak jsem zvedava, jestli uz uvidim srdicko, moc bych si to prala dnes jsem presne v 7 tt takze zitra zacinam 8tt tak srdicko by snad uz mohlo byt.
Mě bylo posledních 14dní také dosti mizerně,nemohla jsem jen tak něco vypít,hlavně ovocné sirupy a nemůžu pít nic s bublinkama hned mě to nadýmá. Ale chutě mám velký, dokážu to mixovat a divím se,že mi není po tom všem špatně.
Sem pořád ospalá a hned,jak vstanu tak mám pocit hladu. Nevolnosti mě trápí hlavně večer a občas se mi točí hlava.
Myspul přesně tak někdy bych snědla všechno na co příjdu a jindy je mi zas blbě ze všeho na co se podívám:(
Ahoj holky, vsechny zdravim. Me je dnes ok, vcera to bylo taky fajn, konecne jsem po dlouhe dobe zpraskala co jsem mohla, a nebylo mi zle. dneska jdu se segruskou na koupak, tak se tesim alespon na svlazeni nozek. zacina tady v Praze pracovat, tak uz to nebude takova nuda. Vsem preji krasny den bez tezkosti a nevolnosti… papapa
Tak jsem sebou venku málem praštila
Ohnula jsem se ke kočáru a málem šla do kolen… Ještěže jezdím s kočárem, aspoň se mám čeho držet
Asi mi to horko moc nesedí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat