Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
vezmu to pozpátku ![]()
Hromnice, gratuluju k dnešní KO a UZ
Jen tak dál ![]()
Kaspinko, přeju ti, ať to s bytem a stěhováním vyjde ![]()
Myspulko, taky tu cestu k miminku nemáš zrovna jednoduchou
Tentokrát to už ale musí vyjít ![]()
Tak, já jsem dneska jako člověk, je mi celkem fajn, noc byla fajn, malá si vzpomněla až v 6hod, takže super
Abyste neřekly, že pořád jen remcám, tak mám tentokrát optimistický příspěvek ![]()
Al3do, já si jdu pro průkazku příští týden
To bych měla být v 10.tt ![]()
Taky mně to napadlo, že to může být ta dutinka ![]()
jinak já průkazku dostala v 8. týdnu při odběrech
kkattty Byla jsi už na odběrech krve,kvůli zjištění krevní skupiny a atd.? Kam tě poslali? Já ještě taky nemám průkazku,myslím,že jí dostanu na KO 26.7.
Ahoj holky,
tak dnes mam nejaky usmutneny den. Manzel odjel na sluzebku, tak to na me nejak padlo. Prcek je sice v pohode, ale ja jsem nejaka prepadla. Porad trosku spinim a i kdyz me v nemocnici uklidnili, jsem z toho spatna. S Eliskou jsem taky obcas spinila, tak se uklidnuji, ze to bude dobry…ale tak znate to.
Hromnice-gratulka k dnesni kontrole a k fotecce
KKatty a Myspulko - take jsem z olomouckeho kraje
Prukazku taky jeste nemam, mam jit na KO 23.7., vychazi to na 10.-11. tyden a pokud by bylo vse ok, mela bych ji dostat. Minule s Eli jsem ji dostala v 9. tydnu.
Fragolo-obdivuji te jak zvladas tak pocetnou rodinu…a nerekla bych ze tu remcas ![]()
Hromnice gratuluju ke kontole. Krasne fotecky, ja uz chci taky aby takhle vypadal muj ultr., ale jelikoz mam jen naznak plodu tak si jeste pockam.
Podle HCG jsem tak v 5tt, takze mam jeste cas
Ja jsem dostala od doktora prukazku hned pri prvni kontrole v sedmem tydnu. Ale odbery jako Kapsinka zatim zadne.
Hromnice gratuluju ke kontrole, mas moc peknou fotecku.
Hromnice, gratuluju k dnešní KO a UZ
Kaspi, ať Vám to se stěhováním vyjde a ty moc nestěhuj, ať stěhují jiní, jen to měj na povel ![]()
Myspulko,určitě to do třetice vyjde a bude všechno v pořádku, moc držím palečky.
Al3do náš dr. dává průkazku po 12 tt, docela s ním souhlasím, myslím si též že je to lepší.
Ahojte holky, my taky ještě nemáme průkazku, ale v pondělí jdeme na odběr a zároveň dostaneme průkazku.
Při prvním těhu jsem měla v 8 týdnu. Ale oni se teď s tím zdráhájí,…asi ať něco neuspěchají, a maminy nejsou z toho tak špatné… ![]()
Holky
![]()
děkuju moc za gratulace. Já se těším jak se konečně dneska v klidu vyspím
včera jsem nervama oči nezamhouřila ![]()
DP, nějak jsem to přehlídla, že máš takové problémy, to mě mrzí
Ale věřím, že to bude všechno v pořádku, když to v nemocnici vidí pozitivně
Ale beru to, že červíček pochybností by hlodal, znám se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat