Únosné podmínky v zaměstnání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nevzala bych to, ty podmínky jsou vražedný. Ale v první řadě bych si udělala co nejdříve řidičák pro další možnosti. Teda pokud máte auto. Spoléhat se na vlakové a autobusové spoje je častý a většinou neřešitelný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevím zda má dotyčná děti nebo ne, když budu brát že nemá a je v situaci, že nějakou práci nutně potřebuje z existenčních důvodů, tak bych se snažila najít alternativu, stěhování, vlastní auto, bydlení na ubytovně v době směn ![]()
Pokud to není existenční otázka nebrala bych to, protože to nemá dlouhého trvání. A paní co ji to domluvila jistě pochopí, že by měla daleko větší problém, když by paní do práce o víkendu nedorazila, protože by ji tam neměl kdo odvést.
Pokud má dotyčná děti, pak to je úplná fantas magorie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
Nevzala bych to, ty podmínky jsou vražedný. Ale v první řadě bych si udělala co nejdříve řidičák pro další možnosti. Teda pokud máte auto. Spoléhat se na vlakové a autobusové spoje je častý a většinou neřešitelný problém.
Paní má fobii z řízení auta, nikdy řídit nebude, přestože je jí jasný, jak si tím omezuje možnosti nejen pracovní.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Paní má fobii z řízení auta, nikdy řídit nebude, přestože je jí jasný, jak si tím omezuje možnosti nejen pracovní.
Hm, to je celkem škoda ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Opravdu fobii, nebo jen strach? Nechci to zlehčovat, vůbec ne, ale sama jsem taky měla stres z řízení a dnes jsem ráda, že jsem to překonala. Rozhodně bych měla také velké problémy při hledání práce. Třeba by pomohl psycholog, psychiatr… Já vím, že to neřeší současný problém, ale výhledově ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko a má ty děti, jak už tu několikrát padla otázka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion píše:
Zakladatelko a má ty děti, jak už tu několikrát padla otázka?
Má rodinu, děti už jsou velký, nejsou školkový, ale chodí do školy.
- Citovat
- Upravit
No ale ve škole tak občas asi potřebují něco pomoci…hmmmm, jestli se jedná jen o ni, muž práci má někde v místě bydliště…jak je to děs… ![]()
kdyby to šlo na částečný, tak se jí to finančně nevyplatí už vůbec.
Za mně bohužel NE…prostě něco blíže bydlišti, nedá se svítit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Má rodinu, děti už jsou velký, nejsou školkový, ale chodí do školy.
Jsou to pořád děti. Já už mám děti taky velký (13 a 16 let), ale za těchto podmínek bych práci nevzala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
Opravdu fobii, nebo jen strach? Nechci to zlehčovat, vůbec ne, ale sama jsem taky měla stres z řízení a dnes jsem ráda, že jsem to překonala. Rozhodně bych měla také velké problémy při hledání práce. Třeba by pomohl psycholog, psychiatr… Já vím, že to neřeší současný problém, ale výhledově
- Citovat
- Upravit
Zase na druhou stranu na 12 hod. směny nebude jezdit 5× týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mag píše:
Zase na druhou stranu na 12 hod. směny nebude jezdit 5× týdně.
taky pravda
- Citovat
- Upravit
@nepř. G12 píše:
taky pravda
Dělá se krátký a dlouhý týden, tedy jeden týden by jela 2× a druhý 5×. Pokud nebude mít směny navíc, což ve zdravotnictví bývá.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem dělala krátký - dlouhý týden. Nakonec z toho bylo 14dni v kuse
…Vydržela jsem tam měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit