Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska jsem se nepohodl s tchyní a dost ostře jsme se chytli. Kvůli tomu, že dává úplatky ve formě potravin doktorům. Já, kura, vim že je to její věc, ale proč ze sebe dělá blbce a obdarovává zrovna tuhle skupinu? Kura dneska je tolik potřebných a dávat bohatým vejce, králíky, ovoce či zeleninu? Sorry, musel jsem upustit páru, ještě teď to nemůžu vydejchat. Ty důchodci ![]()
@TenCoSeVeze píše:
Dneska jsem se nepohodl s tchyní a dost ostře jsme se chytli. Kvůli tomu, že dává úplatky ve formě potravin doktorům. Já, kura, vim že je to její věc, ale proč ze sebe dělá blbce a obdarovává zrovna tuhle skupinu? Kura dneska je tolik potřebných a dávat bohatým vejce, králíky, ovoce či zeleninu? Sorry, musel jsem upustit páru, ještě teď to nemůžu vydejchat. Ty důchodci
nevím, proč se smolíš do toho, co dělá tvoje tchýně.
@TenCoSeVeze píše:
Dneska jsem se nepohodl s tchyní a dost ostře jsme se chytli. Kvůli tomu, že dává úplatky ve formě potravin doktorům. Já, kura, vim že je to její věc, ale proč ze sebe dělá blbce a obdarovává zrovna tuhle skupinu? Kura dneska je tolik potřebných a dávat bohatým vejce, králíky, ovoce či zeleninu? Sorry, musel jsem upustit páru, ještě teď to nemůžu vydejchat. Ty důchodci
uklidni se, a ty kury můžeš také vypustit, je to její věc, důchodci jsou na to zvyklí, a navíc bohužel - opravdu úplatky zajistí lepší péči
Mě to přijde urážející, tvl, díky za operaci a tady máš kafe
strašný zlozvyk. Když už chci doktora pochválit píšu pochvalu vedení, kromě pozitivního + u šéfa k tomu může přistát i finanční odměna.
@TenCoSeVeze No, jednak je to jeji vec a druhak je logické, ze si vybírá skupinu, od kterw ona něco potřebuje.
Starej se o své. Jestli ty máš málo a nejsi bohatý. Tak se víc snaž, ať jsi taky bohatý.
@TenCoSeVeze píše:
Já nevím, ale mě by plato vajíček nevytrhlo ve smyslu „Jo tak jí zařídíme protekční péči“ a hned bych toho pacoše brala jako VIP nebo jak si to představuješ. Tohle beru jako dárek, já když dávám dárek tak chci druhým udělat radost
tak to tak třeba i bere tchýně, dárky si může dávat komu chce
Proč to řešíte? To je snad její věc, ne? Jednou taky budete ve věku, kdy budou doktoři vaše priorita, nebojte se.
@stinga píše:
@TenCoSeVeze a co ten pohřeb? byl jsi?
Ještě se nekonal. Strýc se zatím drží.
@Elishka1 píše:ona ze sebe blbec nedělá. Tys ještě nezůstal trcet alespoň ve frontě u doktora, kdy všichni s prezenty šli před tebou?
A jak to ten doktor pozná že zrovna ty máš pro něj prezent a má tě vzít dřív?
@TenCoSeVeze nejsem důchodce a také to dělám!!! Takže se klidni. Není to o úplatu, ale o tom, že si vážím něčí práce atd. Dávám to totiž lidem, co si to zaslouží. Jako dávám peníze navíc ridici PPL, DHL atd. Dala jsem to už hodně lidem a ti dělali různá povolání.
Kazdy není takový lakomec jako ty!!! Ono najít dneska člověka, co je slušný, empaticky atd. je dost těžké. ![]()
A další věc… Je to její věc. Tobě do toho nic není.
Jako když někomu doneses bonbonieru za to, že protebe někdo udělá něco navíc je úplatek? ![]()
A taky pochválím člověka i jinak. Napíši pochvalý dopis vedení atd. Prostě aby bylo vidět, že to je člověk na svém místě.
@lucad77 píše:
Proč to řešíte? To je snad její věc, ne? Jednou taky budete ve věku, kdy budou doktoři vaše priorita, nebojte se.
No to možná budu, ale rozhodně jim nic dávat nehodlám. Máji dost, jsou to bahatí lidé, nepotřebují dary.