Úplatky doktorům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
27.10.22 15:23
@Janli píše:
Debi.le!
Neznám nikoho, kdo si ty peníze víc vydře a má takovou zodpovědnost.

Nebuď tady na mě sprostá a radši mi něco pověz o tom jak Dobrý anděl dává i nepotřebným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
27.10.22 15:24
@TenCoSeVeze píše:
Tchyně to dává své praktické.Uznávám když dostanou sestry ve špitále kafe, bonbonieru… ok v pořádku, ale podstrojovat vyžranejm a zazobanejm obvoďákum to jako sorry, ale to je hnus :poblion:

Tak je to její věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.10.22 15:27
@Anna766 píše:
Tak je to její věc.

Já neříkám že ne. Já říkám, že to tahle vyžraná skvadra nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
27.10.22 15:29
@TenCoSeVeze píše:
Nezávidím, ale věděl bych o lidech co by jim tahle pomoc podla. Doktoři dary nepotřebují, maji dost.

víš o lidech, co pomoc potřebují, tak běž a tu pomoc nabídni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.10.22 15:31
@mojmira píše:
víš o lidech, co pomoc potřebují, tak běž a tu pomoc nabídni
…a kdybys chtěla, můžeš do toho jít se mnou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
27.10.22 15:56
@TenCoSeVeze píše:
Já neříkám že ne. Já říkám, že to tahle vyžraná skvadra nepotřebuje.

co ti je po tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.10.22 16:01
@TenCoSeVeze píše:
Tchyně to dává své praktické.Uznávám když dostanou sestry ve špitále kafe, bonbonieru… ok v pořádku, ale podstrojovat vyžranejm a zazobanejm obvoďákum to jako sorry, ale to je hnus :poblion:

Jdi za dveře a dej si facku. Třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80153
27.10.22 16:04

@TenCoSeVeze No a tchyně jim prostě chce ten dárek dát. No. Příště dostaneš vejce nebo králíka ty. Třeba. Prej a bude ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12610
27.10.22 16:07

To se dělávalo dřív, no, tchyně je evidentně stará škola. Moje máma má taky tyhle tendence, tak se to snažím krotit.
Já neuznávám nošení kafí/bonbónů whatever za to, že někdo dělá svou práci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.10.22 16:49
@Kelsey píše:
Jdi za dveře a dej si facku. Třeba to pomůže.

Ty bys facku nechtěla? Štěkno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
27.10.22 16:51
@TenCoSeVeze píše:
Ty bys facku nechtěla? Štěkno.

jaký je mužský rod, de.il?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.10.22 16:57
@vokishka píše:
jaký je mužský rod, de.il?

Ty budeš taky ta mudr. co žere vejce a králíky plnou hubou, viď? A možná že i bereš obálky od těch chudáků důchodců. Jinak bys tady nemohla takhle vyvádět. Blběno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
27.10.22 16:58
@TenCoSeVeze píše:
Ty budeš taky ta mudr. co žere vejce a králíky plnou hubou, viď? A možná že i bereš obálky od těch chudáků důchodců. Jinak bys tady nemohla takhle vyvádět. Blběno.

mám plné kapsy úplatků, už to ani nemám kam dávat, nikdo z rodiny už to nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
27.10.22 16:59
@Ťarbík01 píše:
@TenCoSeVeze nejsem důchodce a také to dělám!!! Takže se klidni. Není to o úplatu, ale o tom, že si vážím něčí práce atd. Dávám to totiž lidem, co si to zaslouží. Jako dávám peníze navíc ridici PPL, DHL atd. Dala jsem to už hodně lidem a ti dělali různá povolání.
Kazdy není takový lakomec jako ty!!! Ono najít dneska člověka, co je slušný, empaticky atd. je dost těžké. :nevim:
A další věc… Je to její věc. Tobě do toho nic není.
Jako když někomu doneses bonbonieru za to, že protebe někdo udělá něco navíc je úplatek? :mrgreen:
A taky pochválím člověka i jinak. Napíši pochvalý dopis vedení atd. Prostě aby bylo vidět, že to je člověk na svém místě.

To je sranda, člověk, co bere 20k dává bonbošku člověku, který má 100k za to, že dělá pořádně svou práci.:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
27.10.22 17:04

Jednoho takového doktora v nemocnici znám. Je dost otrávený z darů důchodců, stěžoval si, že kupují levné nekvalitní bonboniéry, rozpustné kafe, levné víno z Lidlu nebo nosi domácí slivovice, což rovnou vylévá, nebude riskovat, že oslepne. O žádné jiné domácí produkty taky nestál. Že prý drahý značkový rum, kvalitní víno nebo single malt whisku přinese málokdo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová