Úřad práce a těhotenství, jak to skloubit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
12.7.12 08:58

No jestli mě ta krůta bude někam posílat každý měsíc tak se jí asi fakt zeptám, jak je možný že přítele posílali jednou za tři měsíce a mě každý měsíc - že jsem si myslela že jsou na to nějaké jednotné postupy a jestli by mi to mohla vysvětlit, co mi jako chybí nebo přebejvá že mě posílá každý měsíc někam. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
12.7.12 09:08

@Lynette mno mě osobně řekla že se ani nemám snažit něco hledat jelikož to nemá nejmenší význam, vždy jen přijedu podepíšu je že jsem tam byla a vracím se domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.7.12 09:11

Myslim, ze te nikam posilat nebude, navic mi bylo receno, ze od ledna 2012 nemaji zamestnavatele povinnost hlasit volna mista na UP, takze se dost zuzila nabidka a oni defacto nemaji kam lidi posilat, lidi musi aktivne hledat sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
12.7.12 15:46
@Lynette píše:
No jestli mě ta krůta bude někam posílat každý měsíc tak se jí asi fakt zeptám, jak je možný že přítele posílali jednou za tři měsíce a mě každý měsíc - že jsem si myslela že jsou na to nějaké jednotné postupy a jestli by mi to mohla vysvětlit, co mi jako chybí nebo přebejvá že mě posílá každý měsíc někam. :roll:

Ne, jednotné postupy na to nejsou a oni se mají snažit najít práci, tj. pro někoho mohou mít vhodnou nabídnu třeba každý týden a pro někoho vlastně nikdy a rozhodně si nemůžeš stěžovat, že tě někam posílají moc často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
12.7.12 16:04

@j.a.n.i1 Chápu - když napíšu že nemám žádné pracovní zkušenosti tak mě asi nic nenajdou a nebudou mě posílat od čerta k ďáblu. A nebo bych mohla napsat že umím háčkovat a šít i když to neumím - na to taky prd najdou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
12.7.12 16:06

@Lynette příliš bych se nebála že tě budou honit od čerta k ďáblu hnusně řečeno by se i ona musela namáhat a párovat tvoje zkušenosti z požadavky zaměstnavatele to dělá málo která :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.16 15:56

Konec rodicovske, tehotenstvi, Urad prace?

Hezky den, mam dotaz, za chvili mi konci rodicovska dovolena, pred tim jsem byla zamestnana, ale v dobe rodicovske, moje firma zkrachovala a ja dostala vypoved.Ted jsem tehotna a chystam se na urad prace, chci se zeptat zda jste, zazila, nektera nekdo neco podobneho a poradila mi do ceho jdu a co me ceka. Diky moc a hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
5.8.16 16:31

@pewetruska jsem na tom podobně prej úřad by měl platit zdravotní a davat neco kolrm 3800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
5.8.16 17:00

Dostanete podporu na 5mes. prvni dva mesice cca 3800 pak se to snizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.8.16 17:18

5 měsíců budeš mít podporu v nezaměstnanosti a potom do porodu budeš doma „zadarmo“. Po porodu přejdeš na rodičák a z ÚP se do konce šesinedělí odhlásíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
5.8.16 17:25

@pewetruska zažila jsem úplně to samé co popisuješ, nedělo se nic zvláštního, vidět to na mě ještě nebylo, takže jsem se normálně zaregistrovala jako zájemce o práci a když už to vidět bylo, tak si myslím paní okopírovala část těhotenské průkazky a už po mě nechtěla, abych chodila na schůzky.. Nemáš se čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.11.16 13:17

Ahojky prosim o radu jsem na up a bude mi koncit podpora a jsem tehotna. Dostanu nejakou penezitou pomoc? Nebo nebudu mit do porodu zadny prijem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.16 13:20

Jako peněžitou pomoc v těhotenství? Ne. Na mpsv.cz najdeš veškeré dávky, lehce si spočítáš, jestli na nějakou máš nárok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
24.11.16 13:21

@luciesta Ne, nebudeš mít do porodu žádný příjem, protože pokud si nenašla práci za těch 5 měsíců, tak nepředpokládám, že ji najdeš jako těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
24.11.16 13:23

@luciesta Pokud jsi předtím nepracovala a nemáš tudíž mateřskou tak rodičák, porodné pokud na něj dosáhneš dostaneš až po porodu dítěte. Ty jsi samoživitelka nebo žiješ s partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat