Úřad práce a těhotenství, jak to skloubit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No jestli mě ta krůta bude někam posílat každý měsíc tak se jí asi fakt zeptám, jak je možný že přítele posílali jednou za tři měsíce a mě každý měsíc - že jsem si myslela že jsou na to nějaké jednotné postupy a jestli by mi to mohla vysvětlit, co mi jako chybí nebo přebejvá že mě posílá každý měsíc někam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette mno mě osobně řekla že se ani nemám snažit něco hledat jelikož to nemá nejmenší význam, vždy jen přijedu podepíšu je že jsem tam byla a vracím se domů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze te nikam posilat nebude, navic mi bylo receno, ze od ledna 2012 nemaji zamestnavatele povinnost hlasit volna mista na UP, takze se dost zuzila nabidka a oni defacto nemaji kam lidi posilat, lidi musi aktivne hledat sami…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette píše:
No jestli mě ta krůta bude někam posílat každý měsíc tak se jí asi fakt zeptám, jak je možný že přítele posílali jednou za tři měsíce a mě každý měsíc - že jsem si myslela že jsou na to nějaké jednotné postupy a jestli by mi to mohla vysvětlit, co mi jako chybí nebo přebejvá že mě posílá každý měsíc někam.
Ne, jednotné postupy na to nejsou a oni se mají snažit najít práci, tj. pro někoho mohou mít vhodnou nabídnu třeba každý týden a pro někoho vlastně nikdy a rozhodně si nemůžeš stěžovat, že tě někam posílají moc často…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Chápu - když napíšu že nemám žádné pracovní zkušenosti tak mě asi nic nenajdou a nebudou mě posílat od čerta k ďáblu. A nebo bych mohla napsat že umím háčkovat a šít i když to neumím - na to taky prd najdou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lynette příliš bych se nebála že tě budou honit od čerta k ďáblu hnusně řečeno by se i ona musela namáhat a párovat tvoje zkušenosti z požadavky zaměstnavatele to dělá málo která ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konec rodicovske, tehotenstvi, Urad prace?
Hezky den, mam dotaz, za chvili mi konci rodicovska dovolena, pred tim jsem byla zamestnana, ale v dobe rodicovske, moje firma zkrachovala a ja dostala vypoved.Ted jsem tehotna a chystam se na urad prace, chci se zeptat zda jste, zazila, nektera nekdo neco podobneho a poradila mi do ceho jdu a co me ceka. Diky moc a hezky den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pewetruska jsem na tom podobně prej úřad by měl platit zdravotní a davat neco kolrm 3800
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostanete podporu na 5mes. prvni dva mesice cca 3800 pak se to snizuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
5 měsíců budeš mít podporu v nezaměstnanosti a potom do porodu budeš doma „zadarmo“. Po porodu přejdeš na rodičák a z ÚP se do konce šesinedělí odhlásíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pewetruska zažila jsem úplně to samé co popisuješ, nedělo se nic zvláštního, vidět to na mě ještě nebylo, takže jsem se normálně zaregistrovala jako zájemce o práci a když už to vidět bylo, tak si myslím paní okopírovala část těhotenské průkazky a už po mě nechtěla, abych chodila na schůzky.. Nemáš se čeho bát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky prosim o radu jsem na up a bude mi koncit podpora a jsem tehotna. Dostanu nejakou penezitou pomoc? Nebo nebudu mit do porodu zadny prijem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako peněžitou pomoc v těhotenství? Ne. Na mpsv.cz najdeš veškeré dávky, lehce si spočítáš, jestli na nějakou máš nárok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciesta Ne, nebudeš mít do porodu žádný příjem, protože pokud si nenašla práci za těch 5 měsíců, tak nepředpokládám, že ji najdeš jako těhotná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciesta Pokud jsi předtím nepracovala a nemáš tudíž mateřskou tak rodičák, porodné pokud na něj dosáhneš dostaneš až po porodu dítěte. Ty jsi samoživitelka nebo žiješ s partnerem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit