Úřad práce evidence uchazečů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Maldonado30 píše:
Dobrý den prosím poraďte jsem v evidencí úřadu práce. invalidita 2 st trvale následky pracovního urazu.mam jet na plánovanou operací v prosinci 2023 oni na ÚP mě pořád posílají na pracovní pohovory už nevím co dělat musím tam bejt pokud nepracují z principu prac úrazu trvá na tom pojišťovna práci nemohu najít vzhledem na postižení nrkončetiny. nedavno mě paní říkala že musím donést jakési potvrzeni od praktického lékaře podobné jako tiskopis pn potvrzení o neschopností uchazeče o zaměstnání plnit povinnosti ukázal jsem i zvací dopis na operací tam je to nezajímá lékař mě nechce vypsat papír proto že je to brzy co s tím mám dělatPříspěvek upraven 20.08.23 v 17:06
tak chod na pohovory a až nastoupíš do nemocnice, napíšou ti neschopenku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
Dobrý den prosím poraďte jsem v evidencí úřadu práce. invalidita 2 st trvale následky pracovního urazu.mam jet na plánovanou operací v prosinci 2023 oni na ÚP mě pořád posílají na pracovní pohovory už nevím co dělat musím tam bejt pokud nepracují z principu prac úrazu trvá na tom pojišťovna práci nemohu najít vzhledem na postižení nrkončetiny. nedavno mě paní říkala že musím donést jakési potvrzeni od praktického lékaře podobné jako tiskopis pn potvrzení o neschopností uchazeče o zaměstnání plnit povinnosti ukázal jsem i zvací dopis na operací tam je to nezajímá lékař mě nechce vypsat papír proto že je to brzy co s tím mám dělat
Takže jsi na úřadě práce kvůli pojišťovně? To se nediv, že tě někam posílají na pohovory, to je totiž princip úřadu práce. Logicky pokud máš invalidní důchod II.st,tak máš pracovní omezení, ale pokud tvrdíš, že nemůžeš pracovat vůbec, ať už z jakéhokoliv důvodu, tak musíš mít neschopenku.Je to jako v práci, tam by jim taky nestačil papír, že jdeš na operaci. Proč ti tu neschopenku nenapíše obvodni doktor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neschopenku mě nechtějí napsat až 3 týdny předem dříve ne jedná se o plánovaný zákrok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
Neschopenku mě nechtějí napsat až 3 týdny předem dříve ne jedná se o plánovaný zákrok
A na co ji potrebujes driv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Operace je plánována až v prosinci plánovaně vzhledem k tomu že jsem v evidencí úřadu práce má povinnost mě nabízet zaměstnání tedy jezdit na pohovory atd dříve ne nikde nechtěli vzít vzhledem na omezení a operací že se nám ozvat až budu po zákroku. prakticjy lékař mě nechce vypsat že jedu až v prosinci tak mě můžou posílat všude když by byla on nemusím jezdit do operace a schůzky budou omluvene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
Operace je plánována až v prosinci plánovaně vzhledem k tomu že jsem v evidencí úřadu práce má povinnost mě nabízet zaměstnání tedy jezdit na pohovory atd dříve ne nikde nechtěli vzít vzhledem na omezení a operací že se nám ozvat až budu po zákroku. prakticjy lékař mě nechce vypsat že jedu až v prosinci tak mě můžou posílat všude když by byla on nemusím jezdit do operace a schůzky budou omluvene
A co ti brani na ty schuzky chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
v září nebo říjnu někam nastoupíš, v prosinci odejdeš na neschopenku, po neschopence do práce, já nerozumim tomu, v čem je problém a co řešíš a na co nějaký papír
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V jaké oblastí? nic jiného jsem nikdy nedělal mám doporučené zaměstnání a zaměstnání při mě nevhodné. mel bych dělat ve státní správě uspěl jsem na úřadech ve výběrovém řízení ale nemohu dělat na úvazek jen trvale normálně práce 8h. žádný závodní lékař mě nepustí na víc než mohu na doporučení ergodiagnostiky tak jsem už přišel o několik zaměstnání. a teď do toho rozhodli znovu po operaci tak mě předem nechtějí vzít mám se ucházet až po operací Svoji práci dělat nemohu mam na to posudek zdravotně nepůsobili vykonávat trvale svoji práci měl sem id 3 st dále ne teď trvale 2 st
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
Dobrý den prosím poraďte jsem v evidencí úřadu práce. invalidita 2 st trvale následky pracovního urazu.mam jet na plánovanou operací v prosinci 2023 oni na ÚP mě pořád posílají na pracovní pohovory už nevím co dělat musím tam bejt pokud nepracují z principu prac úrazu trvá na tom pojišťovna práci nemohu najít vzhledem na postižení nrkončetiny. nedavno mě paní říkala že musím donést jakési potvrzeni od praktického lékaře podobné jako tiskopis pn potvrzení o neschopností uchazeče o zaměstnání plnit povinnosti ukázal jsem i zvací dopis na operací tam je to nezajímá lékař mě nechce vypsat papír proto že je to brzy co s tím mám dělatPříspěvek upraven 20.08.23 v 17:06
UP zprostředkovává práci. Pokud práci nehledáš, tak se z UP odhlaš, není povinné tam být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu muset řady asi podrobné popsat jaká situace předcházela evidenci na ÚP pak mě možná víc poradíte pokud budete vědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maldonado30 píše:
Pojišťovna trvá na evidenci nebo pracovat na úvazek
To je nesmysl. Nic takového není povinné. Zdravotní pojištění za tebe platí stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit