Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Elili.8 píše:
Přesně z toho důvodu to neřeším s tchýni, ale s manželem.
a ty myslíš že to manžel tchnýni nepoví? A pokud tě tchnýně zná že se nezeptá na tvojí reakci?
@Elili.8 píše:
S tchýni komunikuje manžel, s mými rodiči já.. Po příjezdu se ukázalo, ze to bylo jinak, viz diskuze výše..
To ti přijde normální? Raději budeš bez kontaktu s dětmi, protože s tchýní ty mluvit nechceš? Jsi divná.
@Elili.8 píše:
Přesně z toho důvodu to neřeším s tchýni, ale s manželem.
A řvát kvůli tomu na manžela ti přijde OK?
@Elili.8 píše:
Taky si myslím, ze z tohoto důvodu by měl být doma.
Tak se manželovi omluv za přehnanou reakci a začněte v klidu řešit praktickou stránku věci - co uděláte, pokud syna ve školce odmítnou.
@Kassy píše:
Tak se manželovi omluv za přehnanou reakci a začněte v klidu řešit praktickou stránku věci - co uděláte, pokud syna ve školce odmítnou.
dají ho ke tchánovcům a zakladatelka bude vyvádět pokud bude mít syn jen odřeninu
Na dite muze dohlizet pet lidi a stejne se mu muze uraz podobneho typu stat… jinak by me nastvalo, ze to manzel hodil na tchyni, jako jeho normalni reakci bych cekala, ze zavola ze ma decko uraz a jedou na pohotovost a doma mi da zpravu z pohotovosti…
A můžu se teda zeptat, kde je problém..
![]()
Dítě byl os manželem u tchýně, tam si natrhl ucho, stane se, jel o ošetřit..Dal bych to neřešila, ale po příjezdu, politovala kluka a manžela zeptala, co se stalo..
Ale nechápu důvod k hádce.. ![]()
Zakladatelko promiň, třeba mám mylný dojem, ale na mě tvůj popis situace působí tak, že jsi na. raná hlavně a zejména proto, že to bylo u TCHÝNĚ. Způsob komunikace (manžel s tchánovci, ty se svými rodiči) by i tomu celkem odpovídal. Kdyby se to stalo tvým rodičům, taky bys tak vyváděla? A fakt si sáhni do svědomí, nemusíš to tu psát - jen tak sama pro sebe… Takhle to vypadá, že chceš, abychom ti přizvukovaly (my ženy… pro případné korekce),, jaká je tchýně čarodějnice, že tvého malého chudáčka nechá tak blbě spadnout.
Tka úraz se stane ve vteřině, to bych neřešila. a že nezavolala, blbý, ale jaký máte jinak vztah? třeba tě nechtěla děsit(třeba ví, že bys tam hned šílená strachy jela, a ještě by ses mohla někde vybourat), tak ti to neřekla. nebo se bála reakce. nic zlýho bych za tím neviděla..jen bych ji požádala, a´t mi to příště hned dá vědět.
@Elili.8 píše:
Dobry den,Prosim o Vas nazor:
Nase deti byly tento tyden u tchyne, ktera je hlidala, protoze nase chuva onemocnela. Petilety syn se tam za okolnosti, ktere mi nejsou znamy, zranil a museli s nim na pohotovost na siti trzne rany. Pro deti jel k tchyni manzel a ja se to dozvedela az nyni.Otazky:
- manzel se tchyne na okolnosti zraneni neptal. Podezrivam ho, ze se vlastni matky boji, on tomu rika respekt.. Vadilo by vam to?
- uraz se stal v tydnu, tchyne nas o tom neinformovala. Vadilo by vam to? Zavolaly byste ji a zadaly o vysvetleni?
Samozrejme, ze me to vytocilo, ale emoce jsem zpracovala drive, nez manzel dojel domu s detmi. Vim, ze nema cenu s nim cokoli ohledne tchyne resit, je hned urazeny.
Dekuji za vase nazory.
Ano, vadilo by mi to. Pochopila bych, že člověk nemůže dítě uhlídat za všech okolností, ale to, že by mi nezavolali že je v nemocnici na šití a že se manžel ani nezeptá co se stalo by mě vytočila doběla.
@slavuska1 @Taky jedna když to dočtete tak zjistíte že to bylo trošku jinak
@ka2ka píše:
@slavuska1 @Taky jedna když to dočtete tak zjistíte že to bylo trošku jinak
Jo už jsem četla. Mno… Osobně tedy myslím, že opravdu bude problém úplně někde jinde…
Vadilo by mi jen to, ze jsem se to nedozvedela hned. Jinak, jak uz tu padlo, tohle se muze stat i rodicum, komukoli, pri hlidani ditete…