Úraz ucha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.12.24 18:24

Úraz ucha

Dobrý den, chtěla bych poradit, moje dítě se prasklo o postel do ucha (spadlo na dřevo postele), horní část ucha má nateklou a pořádnou modřinu. Pokud by to bylo jinde na těle, tak bych se neptala, ale s tím uchem, má někdo zkušenosti, splaskne to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
22.12.24 18:47

Splaskne, co je to za otázku? Spíš se věnuj hlavě (mozku) a sleduj. Kontroluj ve spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
22.12.24 18:49

Přesně jak nade mnou…
Hlavně hlava, ucho chladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.24 19:42

Jak píšou nade mnou, taky bych se v první řadě bála úrazu hlavy. Nicméně pokud je na uchu modřina a je nateklé, trochu bych se bála i vzniku couliflower ear (nevím, jaký je český ekvivalent, mají to hodně zápasníci..)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.24 20:02

Ano, to je přesně ten důvod, proč to řeším a ptám se na to, jestli to splaskne

• Citovat
  • Upravit
4922
22.12.24 20:27
@Anonymní píše: Více

Moje dítě se takhle bouchlo v dětském koutku na klouzačce. Ucho z venku nateklé, červené s modřinou. Uvnitř v pořádku. Během 2-3 dnů už nic na uchu nebylo vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
22.12.24 20:51
@Anonymní píše: Více

Jestli je to hodne natekle, tak zajdete na chirurgii, aby odsali krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
23.12.24 09:40

Ale je potreba na tu chirurgii jit brzo. Ja jsem si v lete udelala obrovskou modrinu na zadku. Po 2,5 mesicich jsem sla na chirurgii s tim, ze me to hodne boli, chvilemi mam problem chodit. A tam mi rekli, ze priste mam s tak velkou modrinou prijit do ted nevim jakeho casu, ze by mi ji odsali injekci. Ten cas byl, pokud si dobre pamatuju, maximalne 2 dny, ale mozna mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák