Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Seizdra Ne, normálně jsem v pohodě
jen mi tvrdne břicho trochu. Jednou jsem špinila, ale jinak nic
řeknu to ve středu Dr.
@annaei jéé, fakt jste mě holky uklidnily
tohle jsem potřebovala slyšet.
Ahoj, já v těhotenství upadla dvakrát.
Jednou ze schodů před domem a po druhé jsem uklouzla před Vánoci před Electroworldem. Lidi okolo mě chodily a nikdo mi nenabídl pomoc.
Hrozný.
emohla jsem se z té země posbírat- byla jsem už v sedmém měsící a fakt to hodně klouzalo. Miminku se nic naštěstí nestalo.
![]()
Já omdlela při tom, když jsem v práci chtěla vyvézt jednu starou babču na vozíku z koupelny přes prážek. Motala se mi hlava a už jsem s ní nestihla vyjet. Babču jsem strhla i s vozíkem na sebe. Vozík s babkou byl pěkně těžkej, já byla ve třetím měsíci a nic se nestalo.. Ani mně, ani jí ![]()
Holky pomoc v patek jsem zpadla do sklepa ze 2,5 metru…
Hned mně manžel odvezl do nemocnice udělaly veškere vyšetření co mohly…a do tedka mam obrovsky strach…všechno je zatím v pořádku mam otřes mozku a samy modříny ale spadla jsem na zada a na víc jsem ještě pod sebe skrčila nohy…miminko je v pořádku zatím jen se čeka jestli se bude normálně vyvíjet..ale jak říkala dr…nezačala jsem špinit a ani nepotratila…jsem v 5tt…teď mně akorát bolijou břišní svaly proto že jsem dostala límec tak se my blbě píje a ji tak se vždycky musím narovnat a zatnout svaly…
@Andíílek Miminko pokud se má udržet tak se v tomhle týdnu udrží
Taky se přidávám.
V 15tt jsem spadla přímo na břicho (dr říkala, že přímo na to nejhorší místo jaké jsem mohla), měla jsem tam šílenou modřinu a bolesti. Ale vše v pořádku. Mimčo je prý dobře „schované“…
Ahojky, holky jsem ve 31 tt a mimčo je už otočené hlavou dolů. Takže předpokládám že v označenému místě má mimčo nohy nebo záda.. jde mi o to že jsem ležela na gauči a z druhé strany na mě skočil syn a do toho označeného místa šlápl
vší silou
Je to teď 3 minuty cca.. tak nevím jestli mám plašit nebo to nechat být..
Pardon za blbý dotaz ale radši se zeptám..
@Anonymní píše:
Ahojky, holky jsem ve 31 tt a mimčo je už otočené hlavou dolů. Takže předpokládám že v označenému místě má mimčo nohy nebo záda.. jde mi o to že jsem ležela na gauči a z druhé strany na mě skočil syn a do toho označeného místa šláplvší silou
Já už bych byla dávno na cestě. Jsem plašan a měla bych strach. V těhotenství na mě skočila kočka cca 2kg a také jsem jela, ale já malého neměla otočeneho, tam kde máte kroužek, měl hlavu. V nemocnici kolem mě skakali snad všichni na službě, dělali monitoring, dva doktoři dělali utrazvuk, palpačně vyšetření a po 2hodinách znova ultrazvuk. Jeden z doktorů mě vyděsil, že se mohla odloupnout placenta.
Jela bych
Na mě skočila dvouletá dcera, když jsem byla někde v půlce těhotenství. Naštěstí vše ok. Ale strach jsem taky měla. Asi bych jela na kontrolní ultrazvuk.
Je známo, ze pupik i mimi je celkem odolné
, ale na kontrolu bych osobně takto při pochynostech jela. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, holky jsem ve 31 tt a mimčo je už otočené hlavou dolů. Takže předpokládám že v označenému místě má mimčo nohy nebo záda.. jde mi o to že jsem ležela na gauči a z druhé strany na mě skočil syn a do toho označeného místa šláplvší silou
A kolik je synovi? Nasemu byly cca 4, kdyz jsem cekala sestricku, takze uz chapal, ze na me skakat a jinak rajtovat nemuze…ale v obou tehotenstvich jsem sebou svihla na naledi, jednou na bok (s 1. v cca 4. mesici) a jednou jsem si kecla primo na zadnici (ve 2. tehu hned na zacatku, tj. nejaky 2.mesic) a dobry, ani jsem nespinila nic, ale v obou pripadech ve mne hrklo a pokud by me bricho pobolivalo, k doktoru bych sla, mam za sebou i jeden spont. potrat v 7.tt. Tehdy jsem - i kdyz to s tim pry vubec nemuselo souviset - spinila uz od 5.tt a tak trochu jsem si myslela, ze to byl nasledek padu z kolobezky, kterou jsem si od muze pujcila, kdyz jsem jeste ani tehu nemela potvrzene, jen z testu, a asi den nebo dva nato jsem zacala lehce spinit a po 2 nebo 3 dnech to preslo v docela intenzivni krvaceni…ani Duphaston nepomohl. Takze druhe mimco bylo docela vymodlene a na kolobezce uz jsem radeji nejezdila ![]()