Úraz hlavičky - náraz mamince do lícní kosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7887
4.3.10 19:03

Uraz hlavicky

Ahoj holky, tak se mi stalo dnes, že jsme si s Kubísem hrali a on mi narazil hlavičkou do lícní kosti, pak začal chvíli brečet a pak to bylo dobre, jen nevim jestli jsem mu neublízila a jestli nemam jet na pohotovost. Stalo se Vám to někdy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
4.3.10 19:12

Ahoja, stalo a takovýho ještě bude… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.10 19:13

no takovych urazu bude…pokud jen zaplakal,nema modrinu nebo bouli,tak je to ok.
Mmch ani nepises kolik ma syn roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.3.10 19:13

no a mam jit na rentgen nebo ho mam broucka pozorovat, nesnasi doktory, takze kazda navsteva je nervovy sok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.3.10 19:14

má jen 4 měsíce a 1 tyden 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.3.10 19:16

janik73: No, myslím na pohotovost by to bylo, kdyby bouchnul hlavičkou třeba do rohu skříně nebo stolu… To se stalo mojí sestře, když jsme byli děcka. před svýma třetíma narozeninama nalítla spánkem na roh peřináče, jenom to zadunělo… Ale ze sestry je dneska magistra filozofie a má dva kluky, takže zachovat klid.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.3.10 19:19

jezis proc na rtg?zbytecne ho tomu vystavovat…nestresuj,opravdu si takovych urazu jeste uzijete.
Nam mala spadla v peti mesicich na topeni a na rtg jsem s ni sla jen tehdy kdyz se ji boule zvetsovala.
Pokud nic nema,tak nestresuj a nikam nechod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.3.10 19:20

Bylo to jen do me licni kosti, ale ten rev. A to se ho snazim hlidat jak to jde, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.3.10 19:25

Bouli nema, je celkem v pohode, stresuji se, aby byl v poradku, nerada bych mu ublizila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.3.10 19:29

Kojenci a batolata mají úžasně pružné kostičky, co já bych za to dal, mít taky takové.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
4.3.10 19:29

rval protoze se leknul, mala se o me boucha kazdou chvili, jak sebou furt mele
hlavne prosim Te uklidni sebe, malej uz o tom ani nevi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.3.10 19:36

Díky za podporu, sebe se snazim uklidnit, hlavne aby on byl ok, je to totiz takovy dablik a lumpik v jedne osobe :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.3.10 19:47

Hlavně klid :wink: Mně se to stalo už v porodnici :oops: :lol:

Řval, protože se možná leknul a taky možná proto, že jsi přehnaně zareagovala (soudě podle tvojí reakce zde).

Teď se Samík práská každou chvilku, jednou už sletěl z postele a třískl se do hlavy fest, pak měl období, kdy se nečekaně vyvracel z kleku, teď se zase třískne do dveří, do stolku, dvířek od skříňky… když to neodhadne. Kdybych ho pokaždé táhla na rtg, tak by nám už fosforeskoval a byli bysme tam 3× denně :lol:

Taky hrozně záleží na tvojí reakci, když se praští. Už jsem vypozorovala, že se často podívá, jestli má brečet nebo ne a teď je to na mně - když to přejdu, přejde to taky. Když se začnu smát, směje se tomu taky. A když začnu lamentovat, tak řve jak prokopnutý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.3.10 19:55

ja tady nebudu ratsi psat kolikrat Bara spadla s postele v noci kdyz tam nejsu obcas se stane. :oops: :oops: .Ale nic si z toho nedelej.Mimochodem pred chvili delala blbinky na kresle a jak lezla dolu no spis letela tak se triskla hlavou o zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
4.3.10 19:57

klid..toto není takový velký náraz..kdybych mela spočítat kolikrát spadla naše malá jak s postele, gauče, když se učila chodit........no..mazec..ale o tvář když se bouchne tak je to v poho…počkej až ti narazí hlavou ze spodu o zuby… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák