"Asi" snědl voskovku, pomoc, co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1797
29.1.10 10:52

"ASI"SNĚDL VOSKOVKU, POMÓC, CO TEĎ?

AHOJ
muj syn, si maloval, kdyz jsem já delala uklid, a koukam chybá modrá voskova (velká)
na zoubkách má modrou barvu, ale prijde mi ze by tak velkou voskovku nesnědl, nicméně,nemůžu ji nikde najít..
co s tím? mám tonějak řešit? nemůže mu to nějak ublížit???díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31502
29.1.10 10:55
onionka píše:
AHOJ
muj syn, si maloval, kdyz jsem já delala uklid, a koukam chybá modrá voskova (velká)
na zoubkách má modrou barvu, ale prijde mi ze by tak velkou voskovku nesnědl, nicméně,nemůžu ji nikde najít..
co s tím? mám tonějak řešit? nemůže mu to nějak ublížit???díky

Tak dobré to asi moc není každopádně bych zavolal doktorce a zeptala se co by se stalo nebo co máš dělat kdyby to opravdu snědl, ale je mi divné že by snědl celou velkou voskovku …hm no ale i to se asi stát může..a nezapadla jsen někam pod skříň kolik je mu let či měsíců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.10 10:57

tři roky..
zatím ji nikde nemůžu najít.
Myslím že jí jenom ohlodal a někam ( schoval) je v tom machr..
ale bojím se co by kdyby to snědl celý, i když to je fakt nepravděpodobný, je fakt veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
29.1.10 11:00
onionka píše:
tři roky..
zatím ji nikde nemůžu najít.
Myslím že jí jenom ohlodal a někam ( schoval) je v tom machr..
ale bojím se co by kdyby to snědl celý, i když to je fakt nepravděpodobný, je fakt veliká.

No právě taky mi nepřijde že by ji snědl celou i když…no zkus ještě hledat. nevím jak moc jsou voskovky nebo nejsou jedovaté ale snad by být neměli když si s nima malují děti…No tak uvidíš sleduj ho a kdyby se ti nezdál tak běž k dokrorce ale za zavolání nic skoro nedáš tak zkus dr zavolat co kdyby to sněd a co máš dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
29.1.10 11:03

Onionka:
dle mého laického názoru si myslím, že by voskovka neměla být jedovatá. Nicméně radši zavolej doktorovi… :wink:
kamarádova holčina snědla baterku to bylo podstatně horšejší si myslim…;)
hlavně nepodléhat panice :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
29.1.10 11:05

Onionka- koukni mu i do nosu a do uší, náš malej si strčil voskovku do nosu a zalomil jí tam, bylo to skoro na operaci.Od té doby jsem voskovky domů nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.10 11:09

do nosu ani do ucha by to nestrcil, je hodně tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.1.10 11:14

já bych tedy pro jistotu brnkla doktorce. Možností je několik, buď preventivně vyvolat u malého zvracení (hodně slaná voda), což mi přijde vůči prckovi dost drastické, nebo to nechat být a doufat, že to bude ok. Osobně si myslím, že by se voskovky neměli dělat z ničeho škodlivého, vždyť se předem musí počítat s tím, co kdyby to dítě snědlo.
Nebo ho nakrmit aspoň kyselým zelím. To většinou cizí předměty (za což bych voskovku považovala) obalí a všechno pak vyjde bez problémů ven.
No, nevím, co bych dělala, asi bych ale určo promluvila s doktorkou, ta bude vědět určitě víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
29.1.10 11:24

a co Ti na to řekl cvrček?ve 3 letech by už mohl :think: mám 3 letou dcerku a vyjádřit by se uměla-zkusila ses ho zeptat?jinak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.1.10 11:25

nám se to už stalo taky a nic se nestalo a to byla teda taková ta stará voskovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.10 11:27

tohle jsou takovy ty novější .. jsou větší, a tlustější ..
ptala sem se ho samozrejme, ale nepovi mi kde je, ma z toho strasnou prču ..
doktorovi volám, a nikdo to tam zatím nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.1.10 11:32

tak pak dej vědět, co ti dr. řekl :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
29.1.10 11:42
onionka píše:
tohle jsou takovy ty novější .. jsou větší, a tlustější ..
ptala sem se ho samozrejme, ale nepovi mi kde je, ma z toho strasnou prču ..
doktorovi volám, a nikdo to tam zatím nebere.

No já bych to viděla tak že to fakt někam schoval když má z toho srandu a teĎ se baví jak lítáš po bytě a hledáš takhle jsem lítala a hledala šlupku od mandarinky…lítala jsem a říkala tys jí snědla a ona na to že jo a pak jsem úplně zoufalá říkala tak kam si jídala a ona se hihňala říkám jí tys jí hodila do koše a ona že jo…tak jsem hledala a nic…markéta se furt hihňala a sledovala se zájmeme jak histericky lítám po bytě a hledám tu jedovatou šlupku od mandarinky…fuj. při představě že jí snědla se mi obracely konečky prstů nakonec fakt byla v koši v tom zmatku jsem se blbě dívala.. …Tím chci jen říct že oni se rádi baví nad tím jak my jsme zoufalí…někdy…no a projistotu tý dr. zavolej co by se prostě mohla stát kdyby.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.10 11:46

tak dr uz tam není, volala jsem na toxikologii, jedno cislo nefunkcní, druhe cislo mi zvedla baba rekla mi ze nema cas a polozila to !!! chapete to?!!!!
volala jsem jiné, ta mi rekla ze se nic nestane, ze mam hlidat jestli nezvrací, nema nafoukly brisko, a ve stolici krev, ze to by se muselo do špitálu, ale že pokud se chová normálně a nic mu není nemám mít strach .
 uf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
29.1.10 11:50

moc vám všem holky děkuju za rady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...