Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
už půl roku mě trápí bolest palce u nohy, nebolí mě nehet, ale kloub u palce, nebolí to ani tak při ohybu, jako při došlapu. v klidu bolest necítím, jinak je mírná, zhoršuje se při námaze, třeba když jsem dlouho na běžkách, to pak bolí dost. Mám pocit, jako když je ostruha paty, je možný aby se udělal nějaký výrůstek i někde u kloubu? k doktorovi se mě s tím moc nechce, mám strach co by mě řekl ![]()
goldenka píše: k doktorovi se mě s tím moc nechce, mám strach co by mě řekl
a co myslíš, že tady pořešíš??
![]()
Ahoj,
nejlepsi bude navstivit doktora. Sestrenku taky bolel palec a zjistili ji dnu. Ve dvaceti letech ji to docela zaskocilo a neni to sranda.
Navic te to boli uz pul roku, takze se to asi samo nezlepsi.
Terik
Taky jsem měla podobné pocity jako ty, furt se nic nedělo a pak jakoby přes noc se mi objevil a začal se dělat halux. Musím taky k dr prokonzultovat, jestli odstranit už ted nebo až bude větší. Prý to strašně bolí a nevím, jestli se pak stejně neobjeví znova. Zatím vybočený palec nemá, tak pokud by řekl, že se ještě může udělat zas, nedju do toho. Ale k dr se určitě chystám, minimálně pro korekci
díky za rady, dna to asi nebude, mám nedávno dělanej odběr na kyselinu močovou,… a dopadlo to dobře, vidím to na ten halux, taky mě to napadlo, dělám krátce na ortopce a lidi sem s tím často chodí, změny žádný zatím taky nepozoruji, každopádně se na to v práci doktora zeptám a doufám, že nebude potřeba nějaký zásah ![]()
Ahojky, nevím jestli máte dostatek vápníku? Měla jsem ještě nedávno bolesti palců a zvýšila jsem přísun vápníku a bolesti jsou pryč! Já teda ale kojím..
Ahoj holky, také mě už 14 dní boly palec u leve nohy, rano jsem vstala, doslapla jsem a prislo mi to jako bych tam mela neco vrazeneho. Neboly to pri ohýbání, zadny otok, zarudnuti proste nic
pouze kdyz palec zespodu zmacknu nebo doslapnu tak citim takovou mirnou bolest. Kdyby to byl kloub, tak by bolel i pro ohybani ze? Jsem kojici mamina a je mi 18 tak dna to asi nebude
nevite nez pujdu k doktoru? nechci plasit
paaa holky
@Prcek17 píše:
Ahoj holky, také mě už 14 dní boly palec u leve nohy, rano jsem vstala, doslapla jsem a prislo mi to jako bych tam mela neco vrazeneho. Neboly to pri ohýbání, zadny otok, zarudnuti proste nicpouze kdyz palec zespodu zmacknu nebo doslapnu tak citim takovou mirnou bolest. Kdyby to byl kloub, tak by bolel i pro ohybani ze? Jsem kojici mamina a je mi 18 tak dna to asi nebude
nevite nez pujdu k doktoru? nechci plasit
paaa holky
Manzel ma artrozu, kdyz ho to chytne, boli ho palce u nohou. A pri kojeni me bolely taky klouby, uzivala jsem kolagen
@Verun83 píše:
Ted beru collaloc. Je cisty, 100%vstrebatelny a silny. Tak jen tip
Diky moc ![]()