Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Neprihlasena Jaruna píše:
careynka,zuzu tak to slysim poprve.Nejde mi to do hlavy.A uz vubec ne,ze ti vlasama ohnul zub,ty jo,divny.Zuzu,ja jsem byla s Barou pred mesicem u zubare,strasne,ale strasne se zubare boji a vzdycky bala.No a kdyz si u neho sedla na to kreslo,zacala hned rvat
a on mi rikal,ze pokud ma tak veliky strach,ze ji objedna do nemocnice pod narkozu,ale ze si budu muset pockat,neni to hned.
Takze je to opravdu podle doktora.Jasne,ze narkoza ma sve rizika,ale i v Cesku radsi dite,ktere ma panicky strach uspi,nez aby to pak bylo jeste horsi.
to nebylo vlasama
vlasama hodil, ale palici mi zarazil zub dovnitr
jinak jsem koukala ze Curaprox dela takovej roztok na druhy zuby, ze ti udrzi na zivu nez se dostanete k zubari, jedna nalevka na 24 hodin, to jen tak do budoucna ![]()
careynka,zuzu tak to slysim poprve.Nejde mi to do hlavy
.A uz vubec ne,ze ti vlasama ohnul zub,ty jo,divny.
Zuzu,ja jsem byla s Barou pred mesicem u zubare,strasne,ale strasne se zubare boji a vzdycky bala.No a kdyz si u neho sedla na to kreslo,zacala hned rvat
a on mi rikal,ze pokud ma tak veliky strach,ze ji objedna do nemocnice pod narkozu,ale ze si budu muset pockat,neni to hned.
Takze je to opravdu podle doktora.Jasne,ze narkoza ma sve rizika,ale i v Cesku radsi dite,ktere ma panicky strach uspi,nez aby to pak bylo jeste horsi.