Uražený zub

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
26.6.11 20:27

careynka,zuzu tak to slysim poprve.Nejde mi to do hlavy :lol: .A uz vubec ne,ze ti vlasama ohnul zub,ty jo,divny.

Zuzu,ja jsem byla s Barou pred mesicem u zubare,strasne,ale strasne se zubare boji a vzdycky bala.No a kdyz si u neho sedla na to kreslo,zacala hned rvat :oops: a on mi rikal,ze pokud ma tak veliky strach,ze ji objedna do nemocnice pod narkozu,ale ze si budu muset pockat,neni to hned.
Takze je to opravdu podle doktora.Jasne,ze narkoza ma sve rizika,ale i v Cesku radsi dite,ktere ma panicky strach uspi,nez aby to pak bylo jeste horsi.

• Citovat
  • Upravit
19494
26.6.11 22:37
Neprihlasena Jaruna píše:
careynka,zuzu tak to slysim poprve.Nejde mi to do hlavy :lol: .A uz vubec ne,ze ti vlasama ohnul zub,ty jo,divny.Zuzu,ja jsem byla s Barou pred mesicem u zubare,strasne,ale strasne se zubare boji a vzdycky bala.No a kdyz si u neho sedla na to kreslo,zacala hned rvat :oops: a on mi rikal,ze pokud ma tak veliky strach,ze ji objedna do nemocnice pod narkozu,ale ze si budu muset pockat,neni to hned.
Takze je to opravdu podle doktora.Jasne,ze narkoza ma sve rizika,ale i v Cesku radsi dite,ktere ma panicky strach uspi,nez aby to pak bylo jeste horsi.

to nebylo vlasama :-D vlasama hodil, ale palici mi zarazil zub dovnitr :-D jinak jsem koukala ze Curaprox dela takovej roztok na druhy zuby, ze ti udrzi na zivu nez se dostanete k zubari, jedna nalevka na 24 hodin, to jen tak do budoucna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.