Úrazy miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
13.5.22 16:03

S miminkem taky nic, od 18 měsíců jsme byli 2×. Jednou si šahl na krb, až to měl bílé, po druhé sleťel nešťastně ze čtyřkolkou, tam dělali rentgen, celého ho svlekli a prohlíželi, ale měl jen 2 cm bouli na hlavě. Doktor nám to dal dost sežrat, no. Vzhledem k tomu, ze neměl ani ponožky (v zimě) a my a byli jediní, jsme ho asi vzbudili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.22 16:15

@Svistice a ten naráz do postýlky byl vetsi a Ok vse? Mně na malou spadla plastová těžká hračka na bol hlavičky 8o uz je to par dni a nic ji neni, ale mam strach zda nebude mit nejake vývojové vady pak :,(

• Citovat
  • Upravit
33005
13.5.22 16:48
@Anonymní píše:
@Svistice a ten naráz do postýlky byl vetsi a Ok vse? Mně na malou spadla plastová těžká hračka na bol hlavičky 8o uz je to par dni a nic ji neni, ale mam strach zda nebude mit nejake vývojové vady pak :,(

Zvládnul si odřít hlavu. A praštěnej je do teď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.5.22 22:25

@Meggiska Mne se stalo něco podobného akorát já měla dvě lahvičky vigantolu a u té starší mi nešlo kapát tak jsem odělala tu zátku a večer taky jsem si popletla lahvičky a chrstla jsem mu vigantol do obličeje. Volala jsem doktorce a pak s ním u ní byla a říkala že to nic, že určitě vyplivnul něco jen ať 14 dní pro jistotu nedávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.5.22 22:30
@Meggiska Mne se stalo něco podobného akorát já měla dvě lahvičky vigantolu a u té starší mi nešlo kapát tak jsem odělala tu zátku a večer taky jsem si popletla lahvičky a chrstla jsem mu vigantol do obličeje. Volala jsem doktorce a pak s ním u ní byla a říkala že to nic, že určitě vyplivnul něco jen ať 14 dní pro jistotu nedávám :D
@Anonymní píše:
Jaké úrazy se Vám s miminky staly a dopadlo vše dobře? Děkuji za odpovědi :hug:

Ano malej praštil mladšího hlavou do hlavy mladšímu byly cca tři měsíce. Byla to šlupka, šla jsem k doktorce a naštěstí dobrý…Žádné následky nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák