Úrazy miminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.5.22 08:51

Úrazy miminek

Jaké úrazy se Vám s miminky staly a dopadlo vše dobře? Děkuji za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35455
13.5.22 08:55

S miminkem žádný. Jediný co sme byli na pohotovosti když syn tak v roce a půl rovnal čelem chodník a měl bouli přes půl čela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.5.22 09:05
@JancaS84 píše:
S miminkem žádný. Jediný co sme byli na pohotovosti když syn tak v roce a půl rovnal čelem chodník a měl bouli přes půl čela.

My nakonec nejeli… O co jsme přišli? Dělali třeba rentgen? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
13.5.22 09:09

S miminkama žádný velký úrazy, kde bych to musela řešit přes Dr. Sem tam nějaký pád, ale nic vážného. Až pak s batoletem sem musela 2× navštívit pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
13.5.22 09:11

No já kdysi mimču chtěla kápnout vigantol, když ležel na gauči, jenže jak jsem byla nevyspaná a vyčerpaná, sáhla jsem po špatné lahvičce (vypadaly stejně) a polila ho na obličeji lihem na čištění pupíku. Radši jsme jeli na oční, tam mu jen kapli něco do oka, ale jinak že všechno v pořádku, že to muselo být nula nula prd, protože to mimčo reflexně hned zavře oči :-) a jinak syn si skřípl ruku do dveří, takže šití, naštípnutá kost v prstu, slezlý nehet..a když si rozbil bradu, tak to už jsme do nemocnice nejeli, jen jsme mu udělali mašličku, aby neměl jizvu a není tam nic poznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
13.5.22 09:13

Naštěstí, když byly děti miminka, tak žádný vážný úraz nebyl. Pár pádů z postele, syn si začal stoupat už v 8 měsících, takže to byly časté pády dozadu na hlavu, bez sednutí, ale vše přežil bez pohotovosti. První úraz měl až asi v roce, kdy upadl čelem na roh stolku v obýváku. Manžel venku u stolu zaoblil roky, který měl syn ve výšce očí, aby si neublížil a syn pak narazí čelem na stůl, který měl do pasu. Byl z toho jeden steh na čele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
13.5.22 09:20

S miminy nic, když pominu, že se mi šestitýdení napralo hlavou mezi šrušle v postýlce. S batolaty pár vájezdů na pohotovost kvůli pádu ze židle/gauče, skřípnutý prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
13.5.22 09:27
@Bubla Bůčková píše:
My nakonec nejeli… O co jsme přišli? Dělali třeba rentgen? Díky…

Ne, jen zornicky, promackal to. Poucil co máme sledovat a šli jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5878
13.5.22 10:12

Když malá měla asi 2 měsíce, tak jsem vařila polévku. No jelikož máme spojenou kuchyň s obývákem, tak jsem měla přebalovák vedle kuchyňské linky. V moment, kdy jsem přebalovala malou mi polévka začala přetíkat a protože jsem ji nechtěla nechat na přebalováku samotnou, tak jsem ji popadla a šla s ní zvednout pokličku. Pára vylétla z pod pokličky malé na nohu. No řvala jak tur, ale ve finále ji neměla ani červenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
13.5.22 10:42

Ťukám 3×, ale naštěstí žádné zranění. Ale cca v 5 měsících malý jsem skládala hrnečky na polici v kuchyni. A pod tou policí mám rychlovarnou konvici, která akorát dovařila vodu cca pět min. Já rovnala a malá se prstíkem dotkla té horké konvice. No plakala, já ji to hned dala pod studenou vodu a bylo po pláči. Pak se utvořil červený flek a puchýř. No partner dorazil z práce a všemohoucí, že jsem nejela okamžitě na pohotovost. Nevnímala jsem to jako nějaký extra problém, strašně mě to mrzelo, že mou nepozorností se dotkla té konvice..nakonec mě tak vyděsil z případných infekcí…že jsem pro klid duše zavolala na pohotovost, kde mě uklidnili a řekli, že jsem vše udělala, tak jak jsem měla. A sledovat, kdyby se to třeba neléčilo. Bylo to fakt maličký, jak už se prostě nahla a chtěla na to sáhnout… :nevim:. Naštěstí za dva dny sterupek, který se zahojil sám. Ale není to legrace, pády…a zranění… :? No chybami se člověk učí, jsem pozornější a konvice je na jiným místě…a já mám oči i za ušima

• Citovat
  • Upravit
9267
13.5.22 14:55

Nám jednou syn spadl z gauče, ale to už mu byl cca rok :think: Jinak naštěstí nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
13.5.22 15:46

Mladší syn: kolem 2 měsíců spadl z gauče, v půl roce spadnul z postele, ani ne ve dvou letech spadnul z odrazedla přímo na roh a rozseknul si čelo. Když se narodil tak mu starší párkrát hodil autíčko na hlavu nebo ho bouchnul do hlavy.
Starší: asi v roce spadnul z postele, ve dvou a půl letech si rozseknul bradu, ulomil kus zubu a teď ve 4 letech spadnul z kola a celý zub si vylomil a je bez zubu a dneska mu mladší skripnul prsty do dveří. Jestli se ještě něco stane tak už mě asi odvezou :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
13.5.22 15:54

Mimco v pohode, pak az kolem 1 roku se dcera napichla obocim na tenkou tycinku, tak jsme jeli na siti. Jizvu ma malou. Pak hematom z uklouznuti ve vane na cele, takze rentgen a nastesti dobry. Pady celem na dlazebni kostky nepocitam. To jsme nejezdili nikam, modrina snad neustale. Pak ve skolce zlomena ruka v lokti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.22 15:56

@CocoCoco13 a z toho gauce vse v poradku?? Mela bouly nebo nic? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
236
13.5.22 16:01
@Anonymní píše:
@CocoCoco13 a z toho gauce vse v poradku?? Mela bouly nebo nic? :srdce:

Jj v pohodě, já ho měla na kojícím polštáři a nějak se sesunul s ním, ale pořád ležel na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák