Úrazy vašich dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.9.16 13:42

padat je dobré

Já si myslím, že by dítě mělo padat a obouchávat se, hlavně kluci. patří to k vývoji. hlavně se o něj nestrachovat a pořád nehlídat. pak jsou z těch kluků bačkory. když spadne, tak se musí hned postavit - stejně jak v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
6.9.16 14:25

@vyskoska111 Nemyslím, že nutně musí, a že potom nebudou bačkory, ale takový ten scénář, kdy dítě zakopne, upadne a už k němu frčí maminka, aby ho hned zvědla, poňufala, pomačkala a jaký je to chudáček, že má bebí…to je naprd. Jak neteče krev, nebo to nebyla velká rána do hlavy, tak neřeším. Houknu: vstávej, zajíc už utek´ a jsem dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.9.16 14:08

Opravdu už jsem měla pocit, že jsme snad jediný. Protože v našem okolí ani u známích sem si moc nevšimla že by měli tak dorubané děti jako my :D. Takže né že bych vám to přála. Ale jsem moc ráda že jste napsaly a nejsme v tom sami. :lol: děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.11.16 13:29

Z modrenin a odrenin si uz nic nedelam zeny…minuly rok v lete babicka hlidala maleho ktery si na hristi kopal do balonu a nejednou krik a plac. Zkoncili sme na mesic v nemocnici zaveseni za nozicky se zlomeninou steheni kosti. Pak jeste mesic nesmel chodit takze sme ho po 2 mesicich ucili ve 3 letech znova chodit a behat. Dneska jako by se nic nestalo a dokonce trenujeme fotbal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.12.18 02:00

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.24 15:31

Pád na holeň

Vůbec nevím jak to tu funguje ale je neděle zítra velikonoční pondělí a nechci plašit tak si jdu pro radu včera se dcera udeřila do holeně. Dost ječela říkala jsem si že tam to prostě bolí. Udělala se modřinka ale holka chvilkama kulhá a nohu má napuchlou. Jet nebo ne… to nechat prohlédnout? Zas kdyby to měla třeba nalomený tak na to nešlápne. Někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
31.3.24 17:04

Já bych jela. Syn měl takhle zvláštně jeden pád, nevypadalo to nijak dramaticky. Blbě došlápl se schodů. Dr na něm nic extra neshledal, ale ba RTG byla nasvícená kůstka u malíčku a měl sádrovou dlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák