Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si myslím, že by dítě mělo padat a obouchávat se, hlavně kluci. patří to k vývoji. hlavně se o něj nestrachovat a pořád nehlídat. pak jsou z těch kluků bačkory. když spadne, tak se musí hned postavit - stejně jak v životě.
@vyskoska111 Nemyslím, že nutně musí, a že potom nebudou bačkory, ale takový ten scénář, kdy dítě zakopne, upadne a už k němu frčí maminka, aby ho hned zvědla, poňufala, pomačkala a jaký je to chudáček, že má bebí…to je naprd. Jak neteče krev, nebo to nebyla velká rána do hlavy, tak neřeším. Houknu: vstávej, zajíc už utek´ a jsem dál.
Opravdu už jsem měla pocit, že jsme snad jediný. Protože v našem okolí ani u známích sem si moc nevšimla že by měli tak dorubané děti jako my
. Takže né že bych vám to přála. Ale jsem moc ráda že jste napsaly a nejsme v tom sami.
děkuji.
Z modrenin a odrenin si uz nic nedelam zeny…minuly rok v lete babicka hlidala maleho ktery si na hristi kopal do balonu a nejednou krik a plac. Zkoncili sme na mesic v nemocnici zaveseni za nozicky se zlomeninou steheni kosti. Pak jeste mesic nesmel chodit takze sme ho po 2 mesicich ucili ve 3 letech znova chodit a behat. Dneska jako by se nic nestalo a dokonce trenujeme fotbal ![]()
Vůbec nevím jak to tu funguje ale je neděle zítra velikonoční pondělí a nechci plašit tak si jdu pro radu včera se dcera udeřila do holeně. Dost ječela říkala jsem si že tam to prostě bolí. Udělala se modřinka ale holka chvilkama kulhá a nohu má napuchlou. Jet nebo ne… to nechat prohlédnout? Zas kdyby to měla třeba nalomený tak na to nešlápne. Někdo zkušenost?
Já bych jela. Syn měl takhle zvláštně jeden pád, nevypadalo to nijak dramaticky. Blbě došlápl se schodů. Dr na něm nic extra neshledal, ale ba RTG byla nasvícená kůstka u malíčku a měl sádrovou dlahu.