Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jejda, pokud nemáš potíže, tak to neřeš, nebo strachem zblbneš…Ureaplasmu jsme kdysi měla (naštěstí netěhotná) a bezpříznakové to opravdu nebylo.
Pokud jsi opravdu tak na nervy, nech si udělat speciální výtěr…Jen pevně doufám, že pokud ti vyjde negativní, nebudeš mít strach zase z jiného onemocnění…
Diky za reakci. Ano, jsem plašan, hypochondr
měla jsem ji dřív, taky jako netěhotna. Dokonce 2×. Teď se bojím, jestli se to nevrátilo a zbytečně tím nechci ohrozit tehotenstvi ![]()
@Anonymní píše:
Diky za reakci. Ano, jsem plašan, hypochondrměla jsem ji dřív, taky jako netěhotna. Dokonce 2×. Teď se bojím, jestli se to nevrátilo a zbytečně tím nechci ohrozit tehotenstvi
pokud ti nic není, neřeš…Kdesi jsme četla, že je to nebezpečné hlavně v počátku. Bud má žena potíže vůbec otěhotnět a nebo potrácí…Když jsi to bez potíží doklepala už do 25tt a mimi je ok, jsi s velkou pravděpodobností vyléčená…
Ahoj holky,
podělte se prosím o vaše zkušenosti s touto bakterií v těhotenství. Jsem teď 25 tt a mám strach, že ji mám. Příznaky žádné nemám - pálení, řezání, ale vím, že může být i bezpříznakově. Názory se různí, někdo říká léčit někdo nelecit. Napište prosím vaše zkušenosti. Dekuji