Uršula Kluková - výklad karet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Cože? Uršulu Klukovou jsem potkala v KFC (docela přízemní na můj vkus). Ne, nevěřila bych jí v tomto směru. Žitkovská bohyňa to nebude ani omylem.
Příspěvek upraven 18.07.18 v 19:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, láká mě výklad karet u Uršuly. Máte s ní někdo reálnou zkušenost? Kde vlastně výklad provádí a jak na ní seženu kontakt?
Rozhodně nikoho nezatracuji, ale dala bych na doporučení od někoho, kdo již vyzkoušel nějakého kartáře/kartářku. Reference vždy mluví za vše. Také jsem vyzkoušela na doporučení jednu paní, dává přednost tedy osobní návštěvě nebo alespoň telefon, a nestačila jsem zírat. Anonymně píši proto, že ne všichni pochopení pro návštěvy těchto lidí.
Výsledek je takový, dozvěděla jsem se, co jsem měla vědět. A připravila mě na události, co nastanou. Takže asi tak
- Citovat
- Upravit
Výklad karet je jen o psychologii. Pokud výkladu budete skutečně věřit nebo se obávat toho co jste se dozvěděli, tak si to prostě přitáhnete do života. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, láká mě výklad karet u Uršuly. Máte s ní někdo reálnou zkušenost? Kde vlastně výklad provádí a jak na ní seženu kontakt?