Usíná ve 3 hodiny ráno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
30.10.13 17:38

@Semina Každý Ti tu asi poradí něco jiného. Já jsem zastáncem toho, že s příkrmy není kam spěchat, pokud dítě prospívá. A za sebe můžu říct, že budu dávat dítěti doma dělané. Tak doufám, že to bude žrát. :cert: Skleničky beru jako nouzovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
30.10.13 17:44

@Semina vydrz do 4.mesice, to ti spanek neupravi a zacni jednodruhovou zeleninkou, pak mix zeleninek a po 3 - 4 tydnech teprve neco s masickem. kasi nech az na potom. na strankach hippu to je vse dobre polopate vysvetleno
Prikrmy info
http://www.hipp.cz/index.php?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.10.13 17:50

A snažíš se ji držet v nějakém pravidelném režimu? Má možnost znát rozdíl mezi nocí a dnem? A ven s ní chodíš? Jednou mi tady někdo říkal, že na obrácení režimu pomáhá koupačka ráno místo té večerní. Ale já to teda nezkoušela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13
30.10.13 18:07

@Svistice no ano presne taky vse budu delat doma je to lepsi to je jasne, nekdy ale na ven atd se to šikne:) @superandrysek dekuji moc za odkazy:)
@RadkaCh ano ano ven chodime ale predstav si ze vstane ve 12 pak se naji a opet usne do 3 takze nez se vymódíme ven je pul 5-5.No tak jsme venku tak do 7.
Prave je to fakt na prd, vse jinak naopak! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.10.13 19:14

@Semina to ti asi nic jiného než buzení nezbyde :nevim: Ale bude to teda asi krutý :think:

Jinak náš Kuba domácí mrkev zatím docela zdatně plive :mrgreen: Kupovanou jsem teda ale ještě nezkoušela. Nekradu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13
30.10.13 20:27

@RadkaCh a kolik je Kubíkovi? No už začínám, naposledy spala od pul 4 do 5.Vykoupaný jsme ted jíme dopřeju jí 30 min spánku a zase vzbudim.Pak jí natvrdo zkusim uložit v pul 12.Každý den zkusim dřiv a dřív a doufám, že na tý 22 hodine se nam to podari co nejdrive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.10.13 20:44

@Semina 4 měsíce a 2 dny, metřík mi jde napřed :mrgreen:
To nevím v těch 22 hodin. Kubík už teď spí na noc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22039
30.10.13 21:05
@Semina píše:
ano ano ven chodime ale predstav si ze vstane ve 12 pak se naji a opet usne do 3 takze nez se vymódíme ven je pul 5-5.No tak jsme venku tak do 7.
Prave je to fakt na prd, vse jinak naopak! :,(

Tohle nechápu. Proč nemůžeš jít ven dřív? Tříměsíční dítě můžeš dát do kočáru kdykoli - může mu být jedno, kde spí.

Právě tímhle ten režim obrátíš. Že nebudeš čekat, až se malá probudí a nebudeš se řídit podle ní - budeš se řídit podle sebe. Podle toho, co je potřeba udělat. Ráno vstaneš, dítě vzbudíš, nakrmíš, oblékneš a pojedeš s ní třeba nakoupit - totéž odpoledne. Udělej si normální program podle sebe, s pravidelným denním režimem - a holčičku podle toho pravidelně ukládej a probouzej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.10.13 22:19

@BohunkaP
No proč, protoze když mi usne ve 3 ráno a spí do 11-12 spim s ní. Ale dnes mi tu velice hezky poradila @Svistice a najíždím na to.Tak lehký to není když mi tady řve jak turek tím jak je unavená a já ji nenechám spát ale je pravda to, že se nesmim řídit ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.10.13 22:20

@RadkaCh v kolik ti usíná a v kolik vstává? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí