Uškodí injekce proti bolesti zad, miminku?

Anonymní
21.8.18 22:44

Uškodí injekce proti bolesti zad, miminku?

Dobrý den. Jsem těhotná v 7 týdnu a doktoři mi kůli bolesti zad píchli injekci Ondansetron. Věděli o mém těhotenství, ale i přes to mám strach, zda injekce nemohla miminku ublížit. Má s tím někdo zkušenost? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43039
21.8.18 22:59

To jsi asi dostala spíš na blití, než na bolest zad. Miminku to určitě neublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
21.8.18 23:04

Tak pokud lékař o těhotenství věděl, vůbec bych to neřešila. Já netušila, že jsem těhotná, na pohotovosti mi píchli na blokádu páteře Almiral, plus jsem k tomu ještě zobla několik tablet Diclofenac. Řešila jsem akorát kojení, protože jsem tehdy ještě kojila starší dceru. Když jsem pak za pár dnů držela v ruce pozitivní těhotenský test a přečetla si k tomu příbalové letáky těch drijáků, tak mě omývalo. No, a prcek má dnes 2 roky. ;) Gynekolog mi říkal, že nárazově tyhle léky neublíží, ačkoliv se teda příbalové informace tváří hrůzostrašně. Nemělo by se to brát dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.18 23:04
@Pudloslava píše:
To jsi asi dostala spíš na blití, než na bolest zad. Miminku to určitě neublížilo.

Děkuji za zprávu a mohu se zeptat, vy s tím máte zkušenost, nebo jste lékařka. Jsem tu nová, tak ještě nevim, jak to tu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
21.8.18 23:09
@Akrim85 píše:
Děkuji za zprávu a mohu se zeptat, vy s tím máte zkušenost, nebo jste lékařka. Jsem tu nová, tak ještě nevim, jak to tu funguje.

jsem lekarka a mistni uklidnovacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.8.18 23:12

Moc děkuji za uklidnění všem aspoň půjdu v klidu spát, hezký večer přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí