Uspávání 3,5měsíční mimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
28.7.16 08:04
@blumen píše:
http://www.mamaaja.cz/…ch_deti.htmlJo a uz nevim kdy, ale moje dite zacalo vyzadovat pres den na spani zatazeno a uplne ticho, davala jsem ji spat do loznice a ne do obyvaku. A byla dulezita a je dulezita ta tma na spani.

Tuhle brožuru jsem dostala u prvního syna v porodnici a zachránila mi život :palec:. Žádný chytrý knížky a články mi nepomohly tak jako tohle. Je to tam stručně, věcně a velmi trefně popsaný.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.16 08:06

@hoty1 Uspávání u prsu je celkem nešťastný návyk no. Někomu to nevadí, takže pokud tobě ne, tak směle do toho. Jinak kočárek, šátek, nosítko, bílý šum, zavinování, houpání v náručí… To už musíš vědět ty, co na něj zabírá.

• Citovat
  • Upravit
2292
28.7.16 08:23

Kdyz tu to co tady pisete tak jsem nesmirne stastna ze jsem od narozeni davala dceru do postylky bez techto uspavani a podobnych veci… :roll: polozim a do chvile spinka…fakt luxus a doporucuji vsem je to mnohem lepsi nez delat svemu diteti otroka.. :D Po celodenni peci o mimi a starsi dceru jsem fakt rada ze nemusim jeste vecer resit uspavani.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.16 08:32

@katule9 No to jo, s tím souhlasím. Ale víš, doufám, že jsme krkavice :lol:

• Citovat
  • Upravit
2292
28.7.16 08:47

@Tunrida :D prvni dceru jsem taky uspavala..ale teda jen ze jsem ji drzela za ruku a spala s nami v posteli..ale u druhe jsem byla rozhodnuta ze toto uz zazivat nechci…svoje dite miluju ale ty volne vecery kdy spinka a nemusis uz nic resit jsou k nezaplaceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
28.7.16 12:45

Se spaním přes den to máme podobně, syn má taky 3,5 měsíce a někdy spí přes den jen 2× 20-30 minut, občas se mi ho podaří uspat na 2 hodiny, ale jedině, když usne u prsa. V kočárku někdy nespí vůbec, někdy se podaří 30 minut. Zkouším bílý šum a až dneska poprvé v kombinaci s plenkou přes obličej zabral :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.7.16 13:30

@Lendeš
Bily sum mi zabral, kdyz mel tak tri tydny, pak vubec..ale zkusim to i sou plinkou… ted jsem ho pul hodiny houpala, zpivala a nakonec zabral u prsa… to ale nechci delat jako zvyk, stejne by se jednou musel naucit usnout i bez nej… tak ted chvili posedim a uvidim.. je fakt, ze je asi dlouhodobe pretazenej :-( snad ho brzy dostanu do „pohody“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.7.16 13:33

@katule9 u dalsiho miminka se pokusim o to same :D nas prdolka byl ale krikloun a tak jsem ho utesovala cele dny i pred spanim a az po case jsme zjistili, ze je asi alergicky na mliko a tak ho asi bolelo brisko a ted uz je na to uspavani zvyknuty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.7.16 13:39

@Anna0709 a prosim Te, nezprotivi se mu to nositko/satek, kdyz ho tam za den strcim treba 2-3×? V obou mi vetsinou usne po jidle do minuty, kdyz nema naladu, tak do ctvrt hodiny, ale nechci, aby se mu v tom prestalo libit… mozna to zni hloupe, ake je to me prvni miminko a tak si nejsem jista.. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.16 13:59

@katule9 Mně u obou celkem „pomohlo“, že jsem byla po císaři, takže pohybově omezená :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.7.16 14:00

@hoty1 No a teď když ho dáš do postýlky, tak hned křičí?

• Citovat
  • Upravit
85345
28.7.16 14:07
@katule9 píše:
Kdyz tu to co tady pisete tak jsem nesmirne stastna ze jsem od narozeni davala dceru do postylky bez techto uspavani a podobnych veci… :roll: polozim a do chvile spinka…fakt luxus a doporucuji vsem je to mnohem lepsi nez delat svemu diteti otroka.. :D Po celodenni peci o mimi a starsi dceru jsem fakt rada ze nemusim jeste vecer resit uspavani.. :zed:

Podle metriku ma jen 3 mesice? Dcera usinala sama v postylce cca do 6 mesicu, jako vetsina deti, pak nastal zlom a u usinani jsem musela byt s ni. Takze pockej jeste tak rok a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.7.16 14:58

@Tunrida ted jsem to vyjiecne nezkousela, protoze chci, aby ten spanek nejak dohnal :-) obvykle by zacal hned plakat :-( ted uz spinka skoro 1,5hodiny a rano spal dve hodky :) on mi tak malo spal z docela dlouho, tak me to ted desne mrzi :-( ale on byl vzdycky az moc aktivni a ted jsem se docetla, ze to je prave jeden z projevu, kdy uz je omjodne pretazenej :-/ zitra zacnu zase normalne zkouset postylku nebo ho oblozit polstarema na posteli, casteji kocarek, satek… ted vypada spokojene, jen se trochu poti :-( ale to je snad normalni :think: :) diky za vse, obcas potrebuju dat takto „hlavy dohromady“, abych rozkryla, co se vubec deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.16 15:01
@blumen píše:
Podle metriku ma jen 3 mesice? Dcera usinala sama v postylce cca do 6 mesicu, jako vetsina deti, pak nastal zlom a u usinani jsem musela byt s ni. Takze pockej jeste tak rok a uvidis.

Tak u prvního ti tuhle teorii nepotvrdím :lol: Ten usíná sám už 3 roky :lol: V 5 měsících nás ještě natvrdo vyhnal z ložnice :lol:
U druhého se uvidí, tomu je zatím taky 3,5 měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
2292
28.7.16 15:04
@blumen píše:

4 mesice nemam metrik, to je asi u prvni dcery ty je bude 5 let :) tak jasne nerikam ze to takhle v pohode bude porad, vim ze urcte bude mit obdobi kdy bude trochu problem..ale vim ze budu neoblomna a do postele ji nevezmu, ale budu treba chvili u ni a hladit to jako jo ale prehanet to tedy urcite nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí