Uspávání 6týdenní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6726
28.7.13 15:05

@ja_Lena ta naše je zas číslo…jeslti za dnešek naspala dohromady hodinu, to je moc :roll: už jsem zkoušel i vozit doma v kočárku…marný :| řádí pod hrazdičkou, nadává únavou, pak zavře v náručí po době uhoupávání na chvli oči a než se vrátím z WC už je zase čilá…nějak ta teplota venkovní zvyšuje provozní teplotu a rychlost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
28.7.13 16:35

@zolycka me dneska spala rano do 8h pak jsme spolu jeste po 9h usnuly, ja vylezla asi po 11h a Klarka to dala jeste do 12h, pak ve 14h usnula do 16h. Takovou ji jeste neznam :DD Ted drhnu vetrak, sice pozde kdyz uz ty vedra maji koncit ale prece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
28.7.13 17:45

To me se mala budila v noci kazdou hodinu a pul.jsrm uplne hotova. dneska spala jen 4 hodky. zkousrli jsme ji uspat, ale jak zavrela oci, tak do 10 minut byla zas vzhuru a je protivna.za pul hodky koupeme, kojime, tak doufam, ze pak usne. Jinak na první zatah spi od osmi cca do jedny rano.pak je vzhuru kazdy dve hodiny :-( nejak si porad nemuzu zvyknout. :'-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.13 17:59

Lonna: uplně tě chápu, máme 7 týdenního chlapečka, přes den spí max 4 hodiny a v noci se budí po hodině a půl, a k ránu vstává kolem 4 na jídlo, pak se budí v 5 a v 6 pak v 7 to má další juídlo a to už to vzdávám, protože on prostě spát od tý doby nechce, zkoušela jsem kočár, postel, a nic nepomáhá takže jsem s ním vzhůru a vydrží do dalšího krmení a pak mi spí ty 3 hoďky a pak zase do večera nic, chodíme spát kolem 11 večer a on už od těh 4 rána takhle prudí tak je to taky záhul. Včera jsem koupila Nutrilon extra (z porodnice jsme šli s Nutrilonem HA, měli jsme zácpu tak ted krmíme Sunarem Extra). Teď dávám sunar na den a Nutrilon na noc má víc zasytit, v noci mi vypustil jedno krmení a dnes mi spí přes den krásně, spal ráno 3 hodiny, pak mezi krmenim hodinu a teď zase 3 hodiny. Jindy krmím 9krát denně dnes to vypadá na 7 krát. Ještě jsem zvědavá jak bude spát v noci když skoro celý den prospal, zkusila jsem rady holek co tady psali a prostě jsem ho přes den dyndala tak dlouho dokud neusnul, tak snad to bude večer dobrý, protože jindy taky dělá hysterické scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.7.13 22:30

Tak naše malá (10 týdnů) se vzrůstající venkovní teplotou nabírá na hyperaktivitě :) V noci spinká pěkně, dává 7-10 hodin, jo, máme štěstí. Ráno se napije, jde spát, pak se opět napije a dá ještě tu hoďku, takže je čilá přibližně od 11:30 h. Dneska mi odpoledne 3× usnula u kojení, ale po přendání do postýlky byla do pěti minut vzhůru a chtěla si hrát, nebo nejlépe opět jíst :) Tohle je poprvé, co nám odpoledne nespala. Holt jsem si už moc zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
29.7.13 03:51

Tak me dneska spi krasne. usnula v devet vecer a spala do tri.ted teda chvili trvalo nez zabrala, ale mohla by to dat aspon do sedmi.bych si vynahradila ten včerejšek :-) jinak pres den spi docela dobre. musim rict ze od ty doby, co jsem cela nestastna zakladala tuhle diskuzi, mi usina hodne dobre:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
29.7.13 08:15

@Lonna :lol: :lol: to mám takhle taky…jen cos e vyděsím, co se jí objevilo za vyrážku, pupínek, že kaká málo..apod…prostě jako provorodička samé nejistoty..a jen co vygoogluju různé děsivé a logické varianty..tak je najendou samo po problému :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
29.7.13 08:57

@zolycka jo si pripadam jak hysterka ted. desim se ze dite nespi podle brožurky a ejhle…najednou spi. jeste by mohla spat ted. chybi mi tak ta hodinka spanku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.7.13 09:18

Jak já vám závidím, my dnes vstávali v 1:40, 4:40, 5:40 a 7:40 a to už jedeme 7 týden, hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
29.7.13 10:31

@khodinkova :hug:
Nezavidim nic.me takhle vstavala dva dny a byla jsem z toho hotova.ja dam malou v osm spat a v devet jdu ja. a vim, ze ted minimalne 4 hodiny spat budu a s tim uz se da pracovat. Obdivuju zensky co jsou s ditetem samy. Ja nemit partnera, tak uz se nekde houpu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí