Uspávání 6týdenní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1701
24.7.13 17:58

Uspávání 6-týdenní

Ahoj holky, potřebovala bych váš názor. mam 6ti týdenní holčičku a trochu plavu ve večerním uspávání. Přes den spí tak hoďku dopoledne a hoďku a půl odpoledne. Neni to hlubokej spánek, spí lehce, často se budí. Koupu v půl sedmý, pak kojení, pohádka(zpívání) a postel. Následuje řev a usne až v půl deváté v devět. Dneska jsem jí držela víc vzhůru. Koupu za půl hodiny a před 15ti minutama mi vytuhla. A teď řešim jestli jí mam nechat tu půl hodinku zdřímnout a nebo jí ještě tu půlhodinku udržet vzhůru, aby mi pak dobře spala. Mam pocit, že se teď naspí, koupání jí ještě víc probere a zas mi bude ječet do devíti… :( poraďte…co dělat..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
24.7.13 18:03

To máš těžko, ty děti někdy usínají hůř, když jsou přetažený :nevim: U nás je to jak kdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
24.7.13 18:05

Hm tak teď kouká…tak napůl…takže stejně asi mě čeká dvouhodinovej řev… :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.7.13 18:07

@Lonna myslím, že je unavená, nevyspalá, proto ti večer nemůže usnout. Na 6 týdenní miminko 2.5 hodiny spánku je málo.
Taky bych se večer vyprdla na nějaké zpívání a pohádky, ale vykoupat, nakojit a uložit, pohladit, popřát dobrou noc, pusinku.

• Citovat
  • Upravit
1701
24.7.13 18:13

Hm, to je taky možný.. ale ani přes den nechce spát. pořád se budí, pláče :( teď se taky vzbudila sama a zas pláče :-/ mam docela dobrý zkušenosti se zvukem vysavače z uspavace, ale prijde mi divny uspavat dite s notasem opodal… :D a nechat vyrvat nebo nenechat vyrvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
24.7.13 18:15

Je teda fakt, že jak jí sklidnim, aby nevejla, tak má malinký oči. je teda možný že řve, prtože nemůže zabrat…?proč teda potom, když usne, se tak budí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.7.13 18:15

@Lonna a jak přesnš ji uspáváš? mně dcera čassto usnula při kojení a já ji pak přesunula do postylky resp. když byla tkto malá tak jsem šla spát s ní, měla jsem ji v posteli. Ted je dceři 5mes, v noci uz neprebaluju, takze mi bud usne u kojeni v leze v posteli (nekdy musi byt „napojena“ i hodinu než tvrdě usne) nebo ji uhoupu v rychlozavince, dám do postýlky a na první noční kojení jde ke mně. vyspíme se dobře obě. jinak na uspání u nás dobře funguje pomalé houpání v rychozavince nebo pohupování sem-tam na míči. často se stne že se po půlhodině vzbudí, tak uhoupu znova. sama usínat ještě neumí :srdce: ještě dodám že uspávání s řevem bylo párkrát když byla přetažená nebo měla za den příliš mnoho zážitků… je ještě malá, nech to na ní. nám serežim denního spaní, koupání, usínání ustálil až po 3měsíci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.7.13 18:16

@Lonna vyřvat ne, je malinká :andel: tak ji pouštěj ten vysavač, nebo se dají na netu stáhnout bílý šum, co uhoupat v kočárku. Opravdu si myslím, že má málo spánku. Malé děťátko se musí před spaním dobře vyspat ;)
Možná ji vadí i ty horka co teď jsou :think:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
24.7.13 18:16

A jak usíná? u tebe na ruce v zavince nebo ji dáš rovnou do postýlky? možná že chce cítit tvoji blízkost

• Citovat
  • Upravit
6726
24.7.13 18:18
@Lonna píše:
Je teda fakt, že jak jí sklidnim, aby nevejla, tak má malinký oči. je teda možný že řve, prtože nemůže zabrat…?proč teda potom, když usne, se tak budí? :(

nespí v moc velkém tichu? pokud uspavac zabira, tak ho pouzivej! ;) a vyrvavat takhle male dite? rozhodne ne :! proste se neumi ubrat…zkouselas zavinout? nebudi ji to, jak macha rucickama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
24.7.13 18:21
@Ariadne píše:
A jak usíná? u tebe na ruce v zavince nebo ji dáš rovnou do postýlky? možná že chce cítit tvoji blízkost

to je taky mozny..v tomhle veku moje anetka nejvic naspala u prsa nebo u me na hrudniku kdyz usl u odrihavni..to byl paradni relax i pro mě :mrgreen: sama v kosiku ci postylce neusla nikdy, vzdy usnula bud prs, odrihavani, uhoupanim a ja ji pak optrne presunula do kosiku spala pk i 5hodin v kuse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
24.7.13 18:32

Mame 3mesicni holcicku, pres den spi dopol 2hodky v kocarku kdyz jdem ven jinak taky moc toho nenaspi.. Rve mi a je na ni videt jak by spala ale sama ty oci nezavre takze ruka. Rezim koupaci mame v rozmezi 20h az 21h. Dam ji jedno prso necham ji slehnout a aby byla do vany klidna a nehladova, vykoupem, naolejujem, dam druhy prso a u nej vetsinou usne, tak jen prendame do postylky. A kdyz neusne u prsu tak pustime kolotoc a nechame ji. V noci se budi jen na jidlo, ani nekrkame pac proste spi a prebaluju az rano, nema tolik nacurano.. Vstavame v rozmezi 8-9h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
24.7.13 18:48

Ahoj, když ti tak málo spí a pláče-nebolí ji třeba bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
24.7.13 18:49

Nu já vykoupu, nakojim a uhoupu ten nejvtsi rev, pak dam do postylky a pustim uspavac a davam dudlika. davam ji do zavinky ale ne vzdycky v ni chce byt. v uplnem tichu taky nespi. tatka uspava v naruci a pak prenese do postylky. v noci mi spala dobre.az ted posledni dve noci se vic budi.driv usnula v devet, pak se vzbudila tak ve dve, ve tri, parkrat ve ctyri a pak spala do sedmi, osmi…v noci neprebaluju…nekdo tu radil uspavat vsede na mici.to prubnem :palec: jinak uz mam pripraveny spunty do usi. dneska je vyuziju :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
24.7.13 18:50

@baaruunkaa myslim ze ne…vyprdena a vykakana je dost…aspon si to myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie