Ústřední knihovna Praha

666
1.2.16 19:47

Ústřední knihovna Praha

Byli jste někdy v Ústřední knihovně v Praze na Mariánském náměstí? Co všechno se tam dá půjčit, případně i číst? Jak to tam funguje? Nikdy jsem v knihovně nebyla, kort v takhle velké. Mám strach, že se tam ztratím :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
1.2.16 19:56

Funguje to jako v každé jiné knihovně, zas tak extrémně velké to není a na ztracení snad taky ne:-) Oddělení jsou označená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
1.2.16 19:59

Tam se neztratis, max se nekoho zeptas :) vejdes tam po takovych velkych schodech, vpravo je satna na odlozeni kabatu a tasek (ale tam nemusis). Nalevo je registrace, tam bys mela napoprve zajit, zaroven je tam i pokladna, tak rovnou zaplatis rocni poplatek. No a uprostred je vchod :D tam je beletrie, nalevo pak detske a vpravo odborna, ale vsude jsou popisky ;) maji tam vselicos, sama uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
1.2.16 20:48

To zírám, že jsi ještě nikdy nebyla v žádné knihovně… Jinak koukni na jejich stránky, tam vše potřebné najdeš, co mají za služby a tak. Většinou se v knihovně půjčují knihy:-), ale mají samozřejmě mega moc dalších služeb, půjčují audioknihy, el. knihy, čtečky, hudební nosiče apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
1.2.16 21:58

@Fazulina Jak si tam půjčím el. knihu? Na to jsem ještě nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze