Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marto píše:
No já jsem teprve dnes 10 DPO, ovulaci jsem měla v pondělí a utrogestan jsem nasazovala minulý týden ve čtvrtek, takže ještě beru do soboty a vysazuju. V pondělí bych to mohla dostat. Takže pokud to nedostanu testnu v pondělí, budu se to snažit vydržet. Jen se chci zeptat ještě, měla jsi z utrogestanu i takovou tu hořkost v puse? To že mi je zle a motám se a pobolívá mě břicho, to vím že je asi z utrogestanu, ale od včerejška mám úplně hořko v puse. Samozřejmě utrogestan zavádím nedovedu si představit kdybych ho polikala… No jsem na to zvědavá
@Mishka85 píše:
10 DPO, tak to neblázni s testem, vážně, zbytečně tě to stojí prachy! Já utroš polykám. Hořkost v puse nemám, zle mi nebylo, nemotala se mi hlava - ale většina co berou utroš tohle mají - já jsem světlá výjimka - mě spíš po utrouši trošku svědilo tam doleJako bych měla mykózu, ale neměla jsem ji, bylo to jen takové slaboučké svědění a po vysazení utroše už zmizelo. Teď utroš beru znovu a budu ho brát až do 8 týdne, pokud bude vše OK.
Zkus to vydržet do pondělí, hořkost může být příznakem a nemusí - je krásně, to ti do pondělí uteče rychle
Jo? Takže už ti ho Dr nasadil znovu? Take jsem slyšela že se pak užívá až do té doby než se mimo začne vyživovat z placenty. A kolik dní jsi tedy měla pauzu co jsi ho nebrala? A co to HCG? Asi už pěkné hodnoty co ![]()
@Mishka85 netestovala jsem, nemám odvahu
spíš si myslím, že se mrška někde toulá. ale je to divné, zatím příznaky jejího příchodu žádné, takže ani žádné příznaky těhu… prostě nic mi není, nic mě nebolí a nikde mě nepíchá
@katuska_m píše:
@Mishka85 netestovala jsem, nemám odvahuspíš si myslím, že se mrška někde toulá. ale je to divné, zatím příznaky jejího příchodu žádné, takže ani žádné příznaky těhu… prostě nic mi není, nic mě nebolí a nikde mě nepíchá
I to někdy může bý příznakem ![]()
@Marto píše:
I to někdy může bý příznakem
pěkná představa holky, potěšilo by mě to neskutečně moc… ale jsem spíš skeptik, protože tu pročítám dost diskuzí, ne zrovna pozitivních… ale děkuji za takovou příjemnou podporu
@katuska_m píše:
pěkná představa holky, potěšilo by mě to neskutečně moc… ale jsem spíš skeptik, protože tu pročítám dost diskuzí, ne zrovna pozitivních… ale děkuji za takovou příjemnou podporu
Nepozitivní diskuze se nečtou!!! Venku je fakt nádherně, vyjde nám to! Uvidíš
to už by jsme tu byly tři kterým pomohl utrogestan hned první měsíc ![]()
@Marto no já si čtu takové ty snažilky atd. a vždy se tam najde několik smutných negativních snažilek, které jsou naprosto zdravé, ale nejde jim to… tak ne, že bych myslela negativně, ale nenamlouvám si, že těhu budu hned… jojo, snažíme se první měsíc a hned mi dala doktorka i utroš.
a jak jste na tom vy tu?
daří se? ![]()
@katuska_m píše:
@Marto no já si čtu takové ty snažilky atd. a vždy se tam najde několik smutných negativních snažilek, které jsou naprosto zdravé, ale nejde jim to… tak ne, že bych myslela negativně, ale nenamlouvám si, že těhu budu hned… jojo, snažíme se první měsíc a hned mi dala doktorka i utroš.
a jak jste na tom vy tu?daří se?
@Mishka85 tak to moc gratuluji
nechci ti nic zakřiknout, ale těžkou část máš za sebou, a teď už se bude prcek jen vyvíjet ![]()
tak u nás je to tak, že já za chvíli 27 a přítel v září 30 let, cykly mám po vysazení 26-28 dní a docela slabounké krvácení. Snažili jsme se už min. měsíc, ale asi bych to nenazvlala přímo snažením, to jsem totiž nějak netušila, co je to ovulaci a že otěhotnět jde jen při ní
takže ten měsíc byl takový cvičný, až teď v dubnu jsem hlídala ovulku a zda k ní vůbec odchází, a test jeden den duch, druhý den hooodně silá čárka, ale malinko světlejší než kontrolní, odpoledne to samé, silnější než kontrolní nikdy nebyl, ale byl skoro na stejno, a pak už jen duch další den a pak nic… tak nemám tucha, zda ovulka byla
a teď čekám na MS, v neděli poslední Utroš a zatím nepřišla…
@katuska_m píše:
@Mishka85 tak to moc gratulujinechci ti nic zakřiknout, ale těžkou část máš za sebou, a teď už se bude prcek jen vyvíjet
tak u nás je to tak, že já za chvíli 27 a přítel v září 30 let, cykly mám po vysazení 26-28 dní a docela slabounké krvácení. Snažili jsme se už min. měsíc, ale asi bych to nenazvlala přímo snažením, to jsem totiž nějak netušila, co je to ovulaci a že otěhotnět jde jen při nítakže ten měsíc byl takový cvičný, až teď v dubnu jsem hlídala ovulku a zda k ní vůbec odchází, a test jeden den duch, druhý den hooodně silá čárka, ale malinko světlejší než kontrolní, odpoledne to samé, silnější než kontrolní nikdy nebyl, ale byl skoro na stejno, a pak už jen duch další den a pak nic… tak nemám tucha, zda ovulka byla
a teď čekám na MS, v neděli poslední Utroš a zatím nepřišla…
jo a volala jsem na gyndu na výsledky krve, prý mám 1000 jednotek, tak je to snad fakt dobré ![]()
@Mishka85 no uvidím, jak se to vyvine, snad nedorazí MS… snažím se se na to moc neupínat ![]()
@katuska_m píše:
@Mishka85 no uvidím, jak se to vyvine, snad nedorazí MS… snažím se se na to moc neupínat