Utrogestan a MS před dobráním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
26.4.12 20:01

Me asi picne…zkusila jsem ten tehu test…a mam tam pekne viditelnyho ducha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.4.12 20:53
@katuska_m píše:
Me asi picne…zkusila jsem ten tehu test…a mam tam pekne viditelnyho ducha…
:potlesk: heeezkýý !!! A co teprve zítra… Z ranního testíku to bude už určitě pořádná čárka. Moc gratuluji :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.4.12 21:06

no to joooo:) to je skvěle, ráno to půjde vidět určitě víc! Tak dej zítra vědět, co a jak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
26.4.12 21:09

To je,fakt mazec,nemuzu to rozdychat! :) zitra teda testnu a dej se vule bozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.4.12 06:43

tak coooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
27.4.12 06:47

@Mishka85 no niiic, stejný duch jako včera…toš já ti nevím… koupím testy a přes predloužený víkend asi testnu dál, jestli bude sílit nebo se na me vyprdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.4.12 06:52

no ono se to během jednoho dne moc nezesili, proto se testuje většinou každý druhý den. Tak nakup testy, a nech se překvapít! Ale pokud je ten duch skutečně viditelný, tak gratuluji tiše už teď:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
27.4.12 06:59

@Mishka85 no viditelný je, nemusím ho hledat, ale je to prostě jen duch. koupím dnes testíky a každý ráno zkusím testnout, těch pár kaček za test je fuk, i když budu testit každý den, jsem prostě zvědavá… navíc těhotenství musím nahlásit hned na počátku, kvůli štítné žláze…tak uvidím jak se to vyvrbíííí :) a děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.4.12 07:23

hlavně ať sílí, budu držet palce! Jestli to vyjde tak buď šťastná, že ti to vyšlo tak brzo, spousta holek se hodně natrapi, než jim to vyjde. Uzivej si sluníčka a jara a uvidíš, že bude sílit! A dej vědět, jak to s tebou dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
27.4.12 07:33

@Mishka85 sama jsem napnutá jak kšandy, tak budu informovat… o vikendu zkusím testnout, doufám, že vydržím na nadělní ráno a nebudu zkoušet už zítra a v pondělí poreferuju. o víkendu tu nebývám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
28.4.12 07:05

Ahojda holky,tak po ctvrtecnim a patecnim pekne viditelnem duchovi dnes na testu nic :( krasne negativni…a ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
28.4.12 07:05

Ahojda holky,tak po ctvrtecnim a patecnim pekne viditelnem duchovi dnes na testu nic :( krasne negativni…a ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
29.4.12 20:16

nic a ms nikde? No tak to je zvláštní. Jsou případy, kdy může být test falešné pozitivní, ale já s tím zkušenost nemám teda :( tak ti nezbývá než čekat jak se to vyvine. Vydrž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
29.4.12 22:29

No tak je tam furt duch,vice ci mene vyrazny,ms nikde,a vytok ,takze to asi bude tehu,zacinam si to trosku myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 06:59
takže včera shěhobílý test a dnes duch? tak to byl předtím ten test asi vadný nebo co - není možné, aby ti kleslo HCG a zase stouplo myslím :nevim: Ale taky záleží na tom, jestli používáš testy pořád stejné značky a typu!
Ale pokud jsi to pořád nedostala, tak je to myslím vcelku jasné, tak se můžeš pomalu těšit :)
@katuska_m píše:
No tak je tam furt duch,vice ci mene vyrazny,ms nikde,a vytok ,takze to asi bude tehu,zacinam si to trosku myslet :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí