Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me asi picne…zkusila jsem ten tehu test…a mam tam pekne viditelnyho ducha…
@katuska_m píše:
Me asi picne…zkusila jsem ten tehu test…a mam tam pekne viditelnyho ducha…
no to joooo:) to je skvěle, ráno to půjde vidět určitě víc! Tak dej zítra vědět, co a jak!
To je,fakt mazec,nemuzu to rozdychat!
zitra teda testnu a dej se vule bozi ![]()
@Mishka85 no niiic, stejný duch jako včera…toš já ti nevím… koupím testy a přes predloužený víkend asi testnu dál, jestli bude sílit nebo se na me vyprdne ![]()
no ono se to během jednoho dne moc nezesili, proto se testuje většinou každý druhý den. Tak nakup testy, a nech se překvapít! Ale pokud je ten duch skutečně viditelný, tak gratuluji tiše už teď:) ![]()
@Mishka85 no viditelný je, nemusím ho hledat, ale je to prostě jen duch. koupím dnes testíky a každý ráno zkusím testnout, těch pár kaček za test je fuk, i když budu testit každý den, jsem prostě zvědavá… navíc těhotenství musím nahlásit hned na počátku, kvůli štítné žláze…tak uvidím jak se to vyvrbíííí
a děkuji za podporu ![]()
hlavně ať sílí, budu držet palce! Jestli to vyjde tak buď šťastná, že ti to vyšlo tak brzo, spousta holek se hodně natrapi, než jim to vyjde. Uzivej si sluníčka a jara a uvidíš, že bude sílit! A dej vědět, jak to s tebou dopadlo.
@Mishka85 sama jsem napnutá jak kšandy, tak budu informovat… o vikendu zkusím testnout, doufám, že vydržím na nadělní ráno a nebudu zkoušet už zítra a v pondělí poreferuju. o víkendu tu nebývám. ![]()
Ahojda holky,tak po ctvrtecnim a patecnim pekne viditelnem duchovi dnes na testu nic
krasne negativni…a ms nikde
Ahojda holky,tak po ctvrtecnim a patecnim pekne viditelnem duchovi dnes na testu nic
krasne negativni…a ms nikde
nic a ms nikde? No tak to je zvláštní. Jsou případy, kdy může být test falešné pozitivní, ale já s tím zkušenost nemám teda
tak ti nezbývá než čekat jak se to vyvine. Vydrž!
No tak je tam furt duch,vice ci mene vyrazny,ms nikde,a vytok ,takze to asi bude tehu,zacinam si to trosku myslet ![]()
@katuska_m píše:
No tak je tam furt duch,vice ci mene vyrazny,ms nikde,a vytok ,takze to asi bude tehu,zacinam si to trosku myslet