Utrogestan a MS před dobráním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
30.4.12 08:23

@Mishka85 no čtvrtek testování o půl osmé večer, krásně viditelný duch (mamatest 10), pátek ráno testování mamatestem 10 stejně pěkně viditělný duch, pátek po obědě testování testem s nižší citlivostí taky krásný duch a v sobotu jsem myslela, že nic ale duch tam byl, ale pidi, málo viditelný, což nechápu, a včera na testu stejný duch jako čtvrtek a pátek… ale nějak to nesílí… ale kamarádka co je teď na začátku 7 měsíce našla douška až 14 dní po nedostané MS a taky moc nesílil… takže teď už testovat nebudu a za 14 dní tak asi nějak, půjdu k doktorce na potvrzení, případně vyvrácení těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 08:48

přesně tak, ono to nesílí úplně pravidelně, asi je ta hladina pohyblivá i podle toho, kolik člověk vypije a co sní a tak. Je ještě brzo, aby to nějak hodně sílilo. Navíc každý má hladinu jinak, ten kdo má 19 DPO dvě stejně silné čárky, tak jiný má třeba jen ducha. No držím palce co to dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 08:56

@Mishka85 děkuji, teď budu 14 dní napnutá jak kšandy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 09:04
Já jsem napnutá úplně stejně - do 9 května musím vydržet, mám kontrolu UTZ, tak odpočítávám každý den. Jsem nervózní, jestli bude srdíčko, jestli je vše jak má být - té nervozity se nikdy nezbavíme :think:
@katuska_m píše:
@Mishka85 děkuji, teď budu 14 dní napnutá jak kšandy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 09:19

@Mishka85 a ty jsi v kolikátém týdnu? já bych měla být teď asi v 5, ale nevím moc jak se to počítá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 09:44
no nepočítá se to ode dne početí (i když bys ho věděla), ale od prvního dne poslední mentstruace. Já to mám trochu jinak, protože jsem měla menstruace nepravidelné a výpočet by nebyl přesný, takže mě to doktorka vypočítala, že jsem dnes 5+0 (teda tak nějak, včera jsem byla 4+7). Takže budem tak nějak stejně? jsem 23 dní po ovulaci.
@katuska_m píše:
@Mishka85 a ty jsi v kolikátém týdnu? já bych měla být teď asi v 5, ale nevím moc jak se to počítá :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 09:52

@Mishka85 já měla poslední MS 30.3., takže jsem teprv na úúúplném začátku, ovulka byla před 18ti dny :) volala jsem si na G, abych se objednala a sestra mě objednala už na 9.5., což je podle mě moc brzo a dostanu leda sprda, proč tam lezu tak brzo, protože není nic vidět… (kamoška byla u stejné doktorky a sprdla ji), tak nevím, jestli nezavolat a neposunout radši o týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 10:00
Tyhle doktory nechápu, vždyť ví, jak je to pro těhotné těžké, vydržet od jedné kontroly k druhé, tak proč za to sprdávají. Já mám na doktory štěstí, oni sami mě objednávají brzo, já jsem byla na kontrole 18 den po ovulaci, vzali mi krev, aby zjistili, kolik mám HCG, na UTZ nebylo sice ještě nic vidět, ale měřila sliznici a řekla, že je „těhotenská“, tedy vysoká. Doktrorka řekla, že můžu přijít kdykoli budu chtít, ale že ona doporučuje toho 9.5., aby už bylo něco vidět.
Takže si tam zajdi, třeba ti aspoň vezmou HCG a tak.
@katuska_m píše:
@Mishka85 já měla poslední MS 30.3., takže jsem teprv na úúúplném začátku, ovulka byla před 18ti dny :) volala jsem si na G, abych se objednala a sestra mě objednala už na 9.5., což je podle mě moc brzo a dostanu leda sprda, proč tam lezu tak brzo, protože není nic vidět… (kamoška byla u stejné doktorky a sprdla ji), tak nevím, jestli nezavolat a neposunout radši o týden
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 10:03

@Mishka85 takže jdeme stejný den k doktorce? :) no já mám obavy, abych nešla moc brzo a neřekla mi ,že tam nic není a nazdar… no uvidiím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 10:07
To by byla pěkná mrcha - tu krev si nech vzít. Mě ji brali ten 18 den po OVu a měla jsem 1000 jednotek hcg. Sestra řekla, že od 500 jednotek je to pozitivní těhotenství. Ono sama ta hodnota ti moc neřekne, spíš je důležité, o kolik se každý den zvětšuje. Ono jako ty si můžeš nechat odebrat krev kdekoli jako samoplátce, kdybys byla extra netrpělivá :mrgreen: Ale do té středy vydržíme ne? :)
@katuska_m píše:
@Mishka85 takže jdeme stejný den k doktorce? :) no já mám obavy, abych nešla moc brzo a neřekla mi ,že tam nic není a nazdar… no uvidiím :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 10:10

@Mishka85 že já si furt vymýšlím takové černé scénáře :nevim: ale předepsala mi posledně Utroš a že po dobrání to mám do 3-5 dní dostat, a dnes je to 8 dní od dobrání, MS nikde… tak aspoň budu mít argument, proč tam lezu, že jsem po utroši nedostala MS, že mám pozitivní test…tak snad nedostanu sprďáka… jsem nedočkavá, ale mám problémy se štítnou žlázou a musím hned na začátku těhu 2× zvýšit dávku léků, tak snad mě doktorka pochopí, že tam lezu tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
30.4.12 10:18
když máš zdravotní problémy, tak tě nemůže sprdnout! Ten utroš ti možná předepíše zase. Já jsem ho taky dobrala, nedostala to a na kontrole mi řekla, ať ho beru dál, že je na udržení plodu.
@katuska_m píše:
@Mishka85 že já si furt vymýšlím takové černé scénáře :nevim: ale předepsala mi posledně Utroš a že po dobrání to mám do 3-5 dní dostat, a dnes je to 8 dní od dobrání, MS nikde… tak aspoň budu mít argument, proč tam lezu, že jsem po utroši nedostala MS, že mám pozitivní test…tak snad nedostanu sprďáka… jsem nedočkavá, ale mám problémy se štítnou žlázou a musím hned na začátku těhu 2× zvýšit dávku léků, tak snad mě doktorka pochopí, že tam lezu tak brzo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.4.12 10:33

@Mishka85 posledně mi předepsala 4 krabičky utroše, jsem si říkala, že asi neplánuje, že brzo otěhotním :oops: takže utroše mám na rozdávání :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.4.12 17:24

Ahoj holky,chtěla bych se Vás zeptat na Utrogestan.Tento měsíc jsem začala zhruba tak 17DC špinit.Další den krvácení ale od večera a dnešním dnem krvácení ustává.Dnes jsem byla u svého gynekologa a vše je v pořádku.Spíše to i vypadalo na ovulační krvácení a mám níže položenou dělohu.Jelikož s přítelem plánujeme miminko nasadil mi Utrogestan.A mám ho začít užívat 17DC.Jelikože nevíme kdy přesněji ovuluji,bude to problém s otěhotněním?na miminko čekáme již dlouho a stále se nám nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
3.5.12 07:51

@Mishka85 tak u mě to jaksi nedopadlo, já se asi vzteknu :pocitac: v úterý jsem po sexu začla špinit a teď už je to krvácení… ale divný že jsem utroš dobrala 21.4. a MS měla přijít kolem 24.4. - 27.4. a niiiic a přišla dnes 3.5. to je k vzteku, dnes jdu na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí