Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mishka85 no čtvrtek testování o půl osmé večer, krásně viditelný duch (mamatest 10), pátek ráno testování mamatestem 10 stejně pěkně viditělný duch, pátek po obědě testování testem s nižší citlivostí taky krásný duch a v sobotu jsem myslela, že nic ale duch tam byl, ale pidi, málo viditelný, což nechápu, a včera na testu stejný duch jako čtvrtek a pátek… ale nějak to nesílí… ale kamarádka co je teď na začátku 7 měsíce našla douška až 14 dní po nedostané MS a taky moc nesílil… takže teď už testovat nebudu a za 14 dní tak asi nějak, půjdu k doktorce na potvrzení, případně vyvrácení těhu ![]()
přesně tak, ono to nesílí úplně pravidelně, asi je ta hladina pohyblivá i podle toho, kolik člověk vypije a co sní a tak. Je ještě brzo, aby to nějak hodně sílilo. Navíc každý má hladinu jinak, ten kdo má 19 DPO dvě stejně silné čárky, tak jiný má třeba jen ducha. No držím palce co to dá ![]()
@katuska_m píše:
@Mishka85 děkuji, teď budu 14 dní napnutá jak kšandy
@Mishka85 a ty jsi v kolikátém týdnu? já bych měla být teď asi v 5, ale nevím moc jak se to počítá ![]()
@katuska_m píše:
@Mishka85 a ty jsi v kolikátém týdnu? já bych měla být teď asi v 5, ale nevím moc jak se to počítá
@Mishka85 já měla poslední MS 30.3., takže jsem teprv na úúúplném začátku, ovulka byla před 18ti dny
volala jsem si na G, abych se objednala a sestra mě objednala už na 9.5., což je podle mě moc brzo a dostanu leda sprda, proč tam lezu tak brzo, protože není nic vidět… (kamoška byla u stejné doktorky a sprdla ji), tak nevím, jestli nezavolat a neposunout radši o týden
@katuska_m píše:
@Mishka85 já měla poslední MS 30.3., takže jsem teprv na úúúplném začátku, ovulka byla před 18ti dnyvolala jsem si na G, abych se objednala a sestra mě objednala už na 9.5., což je podle mě moc brzo a dostanu leda sprda, proč tam lezu tak brzo, protože není nic vidět… (kamoška byla u stejné doktorky a sprdla ji), tak nevím, jestli nezavolat a neposunout radši o týden
@Mishka85 takže jdeme stejný den k doktorce?
no já mám obavy, abych nešla moc brzo a neřekla mi ,že tam nic není a nazdar… no uvidiím ![]()
@katuska_m píše:
@Mishka85 takže jdeme stejný den k doktorce?no já mám obavy, abych nešla moc brzo a neřekla mi ,že tam nic není a nazdar… no uvidiím
@Mishka85 že já si furt vymýšlím takové černé scénáře
ale předepsala mi posledně Utroš a že po dobrání to mám do 3-5 dní dostat, a dnes je to 8 dní od dobrání, MS nikde… tak aspoň budu mít argument, proč tam lezu, že jsem po utroši nedostala MS, že mám pozitivní test…tak snad nedostanu sprďáka… jsem nedočkavá, ale mám problémy se štítnou žlázou a musím hned na začátku těhu 2× zvýšit dávku léků, tak snad mě doktorka pochopí, že tam lezu tak brzo
@katuska_m píše:
@Mishka85 že já si furt vymýšlím takové černé scénářeale předepsala mi posledně Utroš a že po dobrání to mám do 3-5 dní dostat, a dnes je to 8 dní od dobrání, MS nikde… tak aspoň budu mít argument, proč tam lezu, že jsem po utroši nedostala MS, že mám pozitivní test…tak snad nedostanu sprďáka… jsem nedočkavá, ale mám problémy se štítnou žlázou a musím hned na začátku těhu 2× zvýšit dávku léků, tak snad mě doktorka pochopí, že tam lezu tak brzo
@Mishka85 posledně mi předepsala 4 krabičky utroše, jsem si říkala, že asi neplánuje, že brzo otěhotním
takže utroše mám na rozdávání ![]()
Ahoj holky,chtěla bych se Vás zeptat na Utrogestan.Tento měsíc jsem začala zhruba tak 17DC špinit.Další den krvácení ale od večera a dnešním dnem krvácení ustává.Dnes jsem byla u svého gynekologa a vše je v pořádku.Spíše to i vypadalo na ovulační krvácení a mám níže položenou dělohu.Jelikož s přítelem plánujeme miminko nasadil mi Utrogestan.A mám ho začít užívat 17DC.Jelikože nevíme kdy přesněji ovuluji,bude to problém s otěhotněním?na miminko čekáme již dlouho a stále se nám nedaří.
@Mishka85 tak u mě to jaksi nedopadlo, já se asi vzteknu
v úterý jsem po sexu začla špinit a teď už je to krvácení… ale divný že jsem utroš dobrala 21.4. a MS měla přijít kolem 24.4. - 27.4. a niiiic a přišla dnes 3.5. to je k vzteku, dnes jdu na gyndu