Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
docela jo, jeden den jako by nic, a druhý den hustější, ale rozhodně ne hrudky.
Není to ale takový výtok, jak když mám zánět.
Já si prostě myslím, že jsi těhotná
No uvidíš, nech se překvapit.
@Selma_Hajkova
tak jsi to pravděpodobně předpovídala dobře, mám silně pozitivní test, žádný duch po pregnylu. Zítra jdu na krev, vím, že se ještě nic nedozvím, ale asi to fakt klaplo ![]()
@Mishka85 píše:
@Selma_Hajkova
tak jsi to pravděpodobně předpovídala dobře, mám silně pozitivní test, žádný duch po pregnylu. Zítra jdu na krev, vím, že se ještě nic nedozvím, ale asi to fakt klaplo
Jupí!!' to mám strášnou radost. Koukala jsem, že jsi psala že jsi taky užívala první měsíc utrogestan. To mi dává obrovskou naději, já budu zítra 10 DPO tak chci zkusit taky testnout. Alespoň doušek by tam mohl být. Jestli nám ten utrogestan oběma takhle zázračně pomůže, budu ten nejštastnější člověk na světě
Tobě moooc gratuluju a napiš co HCG ![]()
@Marto:www.emimino.cz/profil/marto/ píše:
Jupí!!' to mám strášnou radost. Koukala jsem, že jsi psala že jsi taky užívala první měsíc utrogestan. To mi dává obrovskou naději, já budu zítra 10 DPO tak chci zkusit taky testnout. Alespoň doušek by tam mohl být. Jestli nám ten utrogestan oběma takhle zázračně pomůže, budu ten nejštastnější člověk na světěTobě moooc gratuluju a napiš co HCG
@Mishka85 píše:
Určitě ti to pomůže, uvidíš! Mě to až zas tak asi nepomohlo v otěhotnění - utrogestan jsem začala brát až po ovulaci (ta byla ověřena na UTZ, že proběhla), takže mě spíš utrouš pomohl asi udržet to mimčo tam kde má být - teda doufám, uvidím, co dnes na HCG. Ale snad dopadnou dobře, testy mám stejně silné //.
Držím ti palce, aby ti utrogestan pomohl. Já jsem měla výhodu (nevýhodu), že jsem testovat nemohla - byl mi píchnut pregnyl a ten dělá pozitivní testy, takže jsem čekala až jestli zmešká:)
Tak tady zrovna zkoumáme testík, no nejsem z toho zrovna moc moudrá. Myslím, že nazvat to čárkou rozhodně nemůžu a duch to asi tedy také není. Ale po dlouhém vykoukávání najdu v místě kde by mohla být čárka něco podobného doušku. No tušila jsem, že se mi tam toho asi ještě moc neukáže. Dvakrát už jsem viděla, jak vypadá duch a pak i čárka a také se mi to ukázalo až den meškání. No jsem nedočkavec no. Další testïk budu dělat až v pondělí, to to mám dostat. Takže budu čekat. Jo utrogestan jsem také nasazovala až po prokázané ovulace na ultrazvuku, také ho mám nasazený hlavně kvůli uvrtávání mimíska a udržení. Otěhotnět u mě asi není takový problém… Chtěla jsem se zeptat, ty jsi ten utrogestan vysadila? Měla jsi ho také na 10 dní? A kolikátý DPO se ti testík ukázal? Moooc držím palečky na to HCG ![]()
Vysadila jsem ho po 10 dnech (brala jsem 1-1-1), když do tří dnů nepříšla, tak jsem testla a byly tam 2 - poměrně dost výrazné. V tu chvíli to bylo cca 16DPO (utroš jsem začala asi 2 dny po ovu).
Já držím palečky tobě. Zkus to vydržet, vím, znám vykoukávání druhé čárky, ale zkus jeden den vynechat a testnout zase až potom. Kolikátý jsi DPO? Bereš ještě utroš, nebo už máš vysazený? A kolikátý den?
Ahoj holky, co berete utroš… mám dotaz, beru ho na úpravu cyklu, měla jsem krátké cykly a slabé krvácení… brala jsem 15-24 den cyklu… dnes 4 dny po vysazení MS nikde… jak jste na tom vy, kdy vám chodí MS po vysazení utroše? díííky za každý příspěvek, aspoň budu zas o něco chytřejší ![]()
@Mishka85 píše:
Vysadila jsem ho po 10 dnech (brala jsem 1-1-1), když do tří dnů nepříšla, tak jsem testla a byly tam 2 - poměrně dost výrazné. V tu chvíli to bylo cca 16DPO (utroš jsem začala asi 2 dny po ovu).
Já držím palečky tobě. Zkus to vydržet, vím, znám vykoukávání druhé čárky, ale zkus jeden den vynechat a testnout zase až potom. Kolikátý jsi DPO? Bereš ještě utroš, nebo už máš vysazený? A kolikátý den?
No já jsem teprve dnes 10 DPO, ovulaci jsem měla v pondělí a utrogestan jsem nasazovala minulý týden ve čtvrtek, takže ještě beru do soboty a vysazuju. V pondělí bych to mohla dostat. Takže pokud to nedostanu testnu v pondělí, budu se to snažit vydržet. Jen se chci zeptat ještě, měla jsi z utrogestanu i takovou tu hořkost v puse? To že mi je zle a motám se a pobolívá mě břicho, to vím že je asi z utrogestanu, ale od včerejška mám úplně hořko v puse. Samozřejmě utrogestan zavádím nedovedu si představit kdybych ho polikala… No jsem na to zvědavá ![]()
@katuska_m píše:
Ahoj holky, co berete utroš… mám dotaz, beru ho na úpravu cyklu, měla jsem krátké cykly a slabé krvácení… brala jsem 15-24 den cyklu… dnes 4 dny po vysazení MS nikde… jak jste na tom vy, kdy vám chodí MS po vysazení utroše? díííky za každý příspěvek, aspoň budu zas o něco chytřejší
Ahoj, já ho beru první měsíc tak nevím, ale Dr.říkal, že to můžu dostat klidně až po týdnu, co to vysadím. Že se to nikdy opozdí i o víc dnů.
@katuska_m píše:
Ahoj holky, co berete utroš… mám dotaz, beru ho na úpravu cyklu, měla jsem krátké cykly a slabé krvácení… brala jsem 15-24 den cyklu… dnes 4 dny po vysazení MS nikde… jak jste na tom vy, kdy vám chodí MS po vysazení utroše? díííky za každý příspěvek, aspoň budu zas o něco chytřejší