Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
A co je tak hroznýho na tom se holit? Vždyť to nezabere žádný čas. Já se holim denně. Nesnáším když je to delší než jeden den a nevidim v tom problem.
IPL.. to je takové to udělátko se světlem, že.. jsem použila asi 10× a od té doby leží doma, páč už není co likvidovat
bych nevěřila, že to zabere a ejhle
nejlépe investovaných 7 tis v mém životě ![]()
A jaký byste doporucili ten IPL epilator a pali to když tím skubete ty chloupky?
Bych taky rád věděl. Za chvíli je očekávám i na nose a dlaních ![]()
@Anonymní píše:
A jaký byste doporucili ten IPL epilator a pali to když tím skubete ty chloupky?
nic neškubeš, musíš být oholená, nebo oškubaná, sem tam to štípne
mám Philips lumea
@Anonymní píše:
A prý nesmíš být pihatá nebo pak musíš kličkovat. ![]()
@Kamkam píše:
A prý nesmíš být pihatá nebo pak musíš kličkovat.
Kvůli tomu s tím furt váhám. Nemám pih moc, ale přece jenom sem tam nějakou. A vlastně ani nevím co by to v případě, že se jí nevyhnu, udělalo ![]()
@ivašot. píše:
Kvůli tomu s tím furt váhám. Nemám pih moc, ale přece jenom sem tam nějakou. A vlastně ani nevím co by to v případě, že se jí nevyhnu, udělalo
Já to kvůli tomu úplně zavrhla no.
Snad by je to mělo „chtít vytáhnout“. Prostě tak jak to likviduje… Jak se tomu říká? Kořínky chlupů, tak stejně by to chtělo vzít tu pihu, protože to jde po tmavých věcech. Tak pak je otázka, jestli by to jen bolelo jak kráva, způsobilo nějaký zranění nebo mohlo evt. i rozjet nějaký horší problém.
![]()
@ivašot. píše:
Kvůli tomu s tím furt váhám. Nemám pih moc, ale přece jenom sem tam nějakou. A vlastně ani nevím co by to v případě, že se jí nevyhnu, udělalo
Nedalo mi to a googlila jsem. Může to způsobit popáleniny. 😬
@Kamkam píše:
Nedalo mi to a googlila jsem. Může to způsobit popáleniny. 😬
Já jsem právě na pihy taková trochu úzkostná
, tak radši zůstanu u holení
Už mě to vážně štve. Jak se zbavit chlupů? Aby nerostly nebo rostly méně a méně?
Neustále se holit, to mě nebaví. Mám je černé a rostou rychle.
Chci se zbavit v podpaží, na nohou a na přirození.
Co vám pomohlo?
Zkoušela jsem ty voskové pásky, ale po chvíli jsem to vzdala, buď to neumím nebo ty chlupy byly moc dlouhé. Tak jsem se oholila klasicky.
Máte zkušenosti s epilatorem IPS?
Nebo nějaký vás jiný způsob?
Nejsem zas tak strašně chlupatá, jen to roste prostě rychle, ale to je normální, prostě zanoar dní je to tu zas.