Už měsíc mám poslíčky a furt nerodím.

Anonymní
12.4.25 06:01

Už měsíc poslíčci a furt nerodim.

Hezké ráno, potřebuju si jen povzdechnout. Jsem dnes 39+1. Druhé těhotenství a už od 35 TT mám každý den poslíčky. Někdy jako ms bolesti, někdy tvrdnutí břicha. U prvního těhotenství jsem tohle vůbec neznala. Jedno odpoledne mě bolelo břicho jak při ms, večer se přidaly kontrakce a v noci jsem porodila. Ale teď je to fakt nekonečné. Každý den lezu do teplé sprchy a modlím se, ať se to už rozjede konečně. Včera mi tvrdlo břicho hodinu po pěti minutách, syn u babičky, tak jsem si říkala.. paráda, to už pojedeme a najednou to přejde a zase nic. Manžel už si musí myslet, že si to vymýšlím :nevim:. Měla jste to tak taky některá? Už se začínám smiřovat, že budu snad přenášet :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14758
12.4.25 06:33

V 1. těhotenství nic, ve 2. a 3. párkrát. A ve 4. od 30. tt každý den poslíčky po 2 - 3 minutách, vždy 2 - 3 hodiny v kuse, a to 2 - 3× denně. Vždy dost bolestivé, s tvrdnutím břicha. V 38 + 3 mi doktorka udělala Hamiltona. A porodila jsem až 39 + 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
12.4.25 06:52

Ještě máš čas chviličku, nech mimco dopect.
Já měla u první dcery taky pořád nějaké bolesti i tvrdnutí břicha ani nemluvím, to mě provázelo celé těhotenství a rodila jsem 39+3 myslím, až tedy potom, co mi pomohli hamiltnem bez mého vědomí na poradne a pak dalším nad ránem :cert: dceru ze mě ve finále tahali kleštěmi :roll: U druhé jsem neměla žádné bolesti břicha, jen zad, kyčlí atd.. :lol: ale ta šla císařem nakonec..
Vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36138
12.4.25 07:23

Úplně ti rozumím. Ten konec je peklo nejhorší. Pokud máš už připravené cesty tak si zkus říct o Hamiltona, třeba ti to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
12.4.25 07:32
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

u druhého těhotenství jsem také měla poslední měsíc poslíčky a někdy tak silné, že jsme volali i tchýni at je v pohotovosti, kdybychom vezli starší dceru na hlídání :mrgreen:

Porod nakonec proběhl den před termínem a byl hoooodně rychlý. Od příjezdu za 2 hodiny, asi za hodinu od doby, kdy jsem dostala pokoj :lol: :mavam:

Přeji, at máš také tak rychlý a krásný porod. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11087
12.4.25 07:36

Jj, já měla tedy u obou i silně drazdivou delohu, takže tvrdnuti i bolesti většinu těhotenství. Ale u druhého byl ten konec trošku mordor už, 14 dní před porodem jsem už sotva chodila, bolesti i v trislech. A těch posledních pár dní to byla síla, rikala jsem si, že snad ten porod nepoznam. Víckrát to vypadalo, že se něco děje a sprcha to vždy zahnala. Už jsem byla vycerpana. Den před porodem jsem tu skakala na míči, že ho vyskacu, bylo mi fakt už děsně. Průjem, zvracení, bolesti, únava. Držím palce, ať se to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14758
12.4.25 08:32

Mně ty poslíčky taky nejspíš pomohly k rychlejšímu porodu. Od začátku trval jen 4 a 1/4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3920
12.4.25 09:42

Měla jsem to tak vždycky.

V prvním těhotenství poslední tři dny a tři noci byly poslicky tak silné, že už jsem nemohla spát, porod to ale nebyl, a když jsem se po těch třech dnech dohrabala do porodnice na kontrolu a tak mi řekli, že to pomalu začíná, rozbrečela jsem se úlevou hned na příjmu. Porod 40 +2.

V druhém těhotenství to nebylo tak hrozný, ale poslední měsíc mě bolelo břicho taky furt. Porod 41+3.

Takže když mě ve třetím bolelo čtrnáct dní před termínem trochu víc břicho, nic jsem z toho nevyvozovala, normálně jsem dávala spát děti atd, a porodila jsem nakonec prekotne jak z Televizních novin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.25 11:06

U prvního těhotenství jsem nevěděla, co to poslíčci jsou. U druhého jsem je měla hodně dlouho před porodem. Pořád jsem se klepala, abych nerodila předčasně a nakonec se porod rozběhl sám pár hodin před nástupem na vyvolání. A jak tu píšou holky, že měly pak hodně rychlý porod, tak v mém případě to neplatilo :lol:

• Citovat
  • Upravit
11087
12.4.25 11:52
@Janča6 píše: Více

Mně jela děloha jak splasena většinu těhotenství a porody docela rychlé byly oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14758
12.4.25 15:51
@citlivaduse píše: Více

Mně hodně často tvrdlo břicho v druhé půlce druhého a třetího těhotenství. Ale bez bolestí. No a porody 12 hodin a vyvolávaně 7,5 hodiny. Ale proti prvnímu 41hodinovému to bylo rychlé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí