Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!
Nemyslím si,že si slaboch, naopak tolik pokusu by v klidu nepřežil nikdo…už jen to první nezdařené IVF dá zabrat…sama nevím jestli bych do toho šla, ještě nejsem v té fázi ale také bojuji s tím kolikrát na to budu muset a každý neúspěch je děsný, nemůžu se z toho vzpamatovat měsíc… mi se snažili 5 let přirozeně, byli jsme často od sebe a byla jsem mladá,tak jsem do CARU nespěchala. Šla jsem tam až mi táhlo na 30. TEd už 3 roky po doktorech.
1 IVF – ET + KET – oboje nezdařené
2 IVF – ET ( nezdařené ) + momentálně jsem 3 dny po KETU, pícháni v břiše pořád ![]()
Diagnóz máme tolik, že bych to nikomu nevěřila kdyby mi to v minulosti řekl…klepala bych si na čelo ![]()
@Anonymní píše:
je to složité a i celkem drahé,sic pravda,že já neplatím nic,ale co se bavíme s rodinou mimi,tak dřív co zkoušeli umělé a teď právník atd.,je už vyšlo na pěknéj balík.Nevím odkud jsi,ale v Brně je přímo právník který se na toto specializuje,pokud bys potřebovala dám kontakt
Zase prachy? ![]()
Ach jo ![]()
Právník vím, nějakej Lukáš Prudil, nebo tak nějak, vím vím…
Bylo to na dlouho?
Dík!
@zakladatelka píše:
Zase prachy?
Ach jo
Bylo to na dlouho?
Dík!
nebylo to na dlouho.-)
jaký má manžel názor na náhradní matku?
@kasia j píše:
Ahoj holky!
Nemyslím si,že si slaboch, naopak tolik pokusu by v klidu nepřežil nikdo…už jen to první nezdařené IVF dá zabrat…sama nevím jestli bych do toho šla, ještě nejsem v té fázi ale také bojuji s tím kolikrát na to budu muset a každý neúspěch je děsný, nemůžu se z toho vzpamatovat měsíc… mi se snažili 5 let přirozeně, byli jsme často od sebe a byla jsem mladá,tak jsem do CARU nespěchala. Šla jsem tam až mi táhlo na 30. TEd už 3 roky po doktorech.
1 IVF – ET + KET – oboje nezdařené
2 IVF – ET ( nezdařené ) + momentálně jsem 3 dny po KETU, pícháni v břiše pořád
Diagnóz máme tolik, že bych to nikomu nevěřila kdyby mi to v minulosti řekl…klepala bych si na čelo
Děkuji a držím moc palečky, ať se mimčo uhnízdí! ![]()
@zakladatelka píše:řekla bych že nejdražší byly ty pokusy
Zase prachy?
Ach jo
Bylo to na dlouho?
Dík!
@Anonymní píše:
nebylo to na dlouho.-)jaký má manžel názor na náhradní matku?
Manžel byl napřed proti, tak jsem mu „předvedla“ další neúspěšný pokus
a už kývl ![]()
@zakladatelka píše:
Manžel byl napřed proti, tak jsem mu „předvedla“ další neúspěšný pokus
a už kývl
tak teď už jen držím palečky ,aby jste našli tu správnou ,,maminu,,
Příspěvek upraven 01.04.12 v 21:40
Jo a ještě se chci zeptat, Ty jsi prodělala 4 stimulace? Já bych teda do víc jak 5 nešla, ono to docela zvyšuje riziko rakoviny. Holt to stimuluje k růst i ledacos jinýho
. Tak držím palce.
Ja bych do toho sla urcite, zvlast kdyz mas nekoho z rodiny, komu muzes stoprocentne verit. Sama bych nahradni matku v ramci rodiny klidne delala.
Jojo, 4 stimulace ![]()
Díky moc, díky moc všem za podporu!
Jste zlatý, žádnej negativní ohlas, to je snad jediná diskuze na emiminu ![]()
holky moc moc a moc vam preju at se miminko podari,ja sama mam tri slecny a kdyz vidim pary kterym to nejde,tak je mi hrozne
Ahoj holky, jen bych se chtěla zeptat (trochu mimo) - musí náhradní matka splnovat nějaké podmínky? A předpokládám, že to dělá jen čistě ze své dobré vůle - bez „ohodnocení“… Moc obdivuji ženský, který do toho jdou a jsou ochotné takhle pomoci ![]()
Zakladatelko, přeji, at se zadaří ![]()
Jo, na ty stimulace je třeba dávat bacha. Já měla při obou stimulacíh mírnou formu OHSS + rakovina v rodině a musím pravidelně na kontrolu prsou. Mezi každým oplodněním včetně KETU si dávám pauzi aby se tělo vzpamatovalo. Tak se netrap a myslí také trochu na sebe…nejsme stroje ![]()
@1miss1 píše:
Ahoj holky, jen bych se chtěla zeptat (trochu mimo) - musí náhradní matka splnovat nějaké podmínky? A předpokládám, že to dělá jen čistě ze své dobré vůle - bez „ohodnocení“… Moc obdivuji ženský, který do toho jdou a jsou ochotné takhle pomoci
Zakladatelko, přeji, at se zadaří
zalezi na te rodine co si ji najde,obvykle nechteji aby kourila atd. ,,ohodnoceni,, obvykle nejake byva