Už náhradní matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
1.4.12 21:29

Ahoj holky!
Nemyslím si,že si slaboch, naopak tolik pokusu by v klidu nepřežil nikdo…už jen to první nezdařené IVF dá zabrat…sama nevím jestli bych do toho šla, ještě nejsem v té fázi ale také bojuji s tím kolikrát na to budu muset a každý neúspěch je děsný, nemůžu se z toho vzpamatovat měsíc… mi se snažili 5 let přirozeně, byli jsme často od sebe a byla jsem mladá,tak jsem do CARU nespěchala. Šla jsem tam až mi táhlo na 30. TEd už 3 roky po doktorech.
1 IVF – ET + KET – oboje nezdařené
2 IVF – ET ( nezdařené ) + momentálně jsem 3 dny po KETU, pícháni v břiše pořád :(
Diagnóz máme tolik, že bych to nikomu nevěřila kdyby mi to v minulosti řekl…klepala bych si na čelo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakladatelka
1.4.12 21:30
@Anonymní píše:
je to složité a i celkem drahé,sic pravda,že já neplatím nic,ale co se bavíme s rodinou mimi,tak dřív co zkoušeli umělé a teď právník atd.,je už vyšlo na pěknéj balík.Nevím odkud jsi,ale v Brně je přímo právník který se na toto specializuje,pokud bys potřebovala dám kontakt

Zase prachy? :zed:
Ach jo :,(
Právník vím, nějakej Lukáš Prudil, nebo tak nějak, vím vím…
Bylo to na dlouho?
 Dík!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.12 21:33
@zakladatelka píše:
Bylo to na dlouho?
Dík!

nebylo to na dlouho.-) ;) jaký má manžel názor na náhradní matku?

• Citovat
  • Upravit
zakladatelka
1.4.12 21:34
@kasia j píše:
Ahoj holky!
Nemyslím si,že si slaboch, naopak tolik pokusu by v klidu nepřežil nikdo…už jen to první nezdařené IVF dá zabrat…sama nevím jestli bych do toho šla, ještě nejsem v té fázi ale také bojuji s tím kolikrát na to budu muset a každý neúspěch je děsný, nemůžu se z toho vzpamatovat měsíc… mi se snažili 5 let přirozeně, byli jsme často od sebe a byla jsem mladá,tak jsem do CARU nespěchala. Šla jsem tam až mi táhlo na 30. TEd už 3 roky po doktorech.
1 IVF – ET + KET – oboje nezdařené
2 IVF – ET ( nezdařené ) + momentálně jsem 3 dny po KETU, pícháni v břiše pořád :(
Diagnóz máme tolik, že bych to nikomu nevěřila kdyby mi to v minulosti řekl…klepala bych si na čelo 8o

Děkuji a držím moc palečky, ať se mimčo uhnízdí! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.12 21:35
@zakladatelka píše:
Bylo to na dlouho?
Dík!
řekla bych že nejdražší byly ty pokusy
  • Citovat
  • Upravit
zakladatelka
1.4.12 21:36
@Anonymní píše:
nebylo to na dlouho.-) ;) jaký má manžel názor na náhradní matku?

Manžel byl napřed proti, tak jsem mu „předvedla“ další neúspěšný pokus
a už kývl :lol:

• Citovat
  • Upravit
10584
1.4.12 21:38
@zakladatelka píše:
Manžel byl napřed proti, tak jsem mu „předvedla“ další neúspěšný pokus
a už kývl :lol:

tak teď už jen držím palečky ,aby jste našli tu správnou ,,maminu,,

Příspěvek upraven 01.04.12 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
1.4.12 21:39

Jo a ještě se chci zeptat, Ty jsi prodělala 4 stimulace? Já bych teda do víc jak 5 nešla, ono to docela zvyšuje riziko rakoviny. Holt to stimuluje k růst i ledacos jinýho :( . Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
1.4.12 21:39

Ja bych do toho sla urcite, zvlast kdyz mas nekoho z rodiny, komu muzes stoprocentne verit. Sama bych nahradni matku v ramci rodiny klidne delala.

• Citovat
  • Upravit
10584
1.4.12 21:41

kockodanka tak v rámci rodiny je to asi taky o necem jinem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakladatelka
1.4.12 21:41

Jojo, 4 stimulace :zed:
Díky moc, díky moc všem za podporu!
Jste zlatý, žádnej negativní ohlas, to je snad jediná diskuze na emiminu :lol:

• Citovat
  • Upravit
10584
1.4.12 21:42

:hug: holky moc moc a moc vam preju at se miminko podari,ja sama mam tri slecny a kdyz vidim pary kterym to nejde,tak je mi hrozne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
1.4.12 21:44

Ahoj holky, jen bych se chtěla zeptat (trochu mimo) - musí náhradní matka splnovat nějaké podmínky? A předpokládám, že to dělá jen čistě ze své dobré vůle - bez „ohodnocení“… Moc obdivuji ženský, který do toho jdou a jsou ochotné takhle pomoci :potlesk:
Zakladatelko, přeji, at se zadaří ;-)

• Citovat
  • Upravit
52
1.4.12 21:48

Jo, na ty stimulace je třeba dávat bacha. Já měla při obou stimulacíh mírnou formu OHSS + rakovina v rodině a musím pravidelně na kontrolu prsou. Mezi každým oplodněním včetně KETU si dávám pauzi aby se tělo vzpamatovalo. Tak se netrap a myslí také trochu na sebe…nejsme stroje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 21:50
@1miss1 píše:
Ahoj holky, jen bych se chtěla zeptat (trochu mimo) - musí náhradní matka splnovat nějaké podmínky? A předpokládám, že to dělá jen čistě ze své dobré vůle - bez „ohodnocení“… Moc obdivuji ženský, který do toho jdou a jsou ochotné takhle pomoci :potlesk:
Zakladatelko, přeji, at se zadaří ;-)

zalezi na te rodine co si ji najde,obvykle nechteji aby kourila atd. ,,ohodnoceni,, obvykle nejake byva

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex