Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ať se vrátí k řece a kouká zamakat. Že bez zlaté rybky se nemá vracet ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, když jsme s přítelem od sebe, zrovna jako dnes až do čtvrtka, tak jsme spolu v kontaktu alespoň přes telefon.Teď jsem dorazila domů a mám od něj zprávu (kromě volání přes den), že akorát přišel od řeky, zlatou rybku nepotkal, ale jen chromého vodníka.
A já si marně lámu kebuli co mu odepsat???
Prosím o anonymitu, mám tu známé…
to ti máme radit, co máš odepsat? Jsi dospělá?
Anonym k tomu, jistě, velmi choulostivý obsah ![]()
Me by jen zajímalo, jestli to je furt ta sama osoba, co tu zaklada diskuse, ze neví co odepsat příteli, to musi byt super vztah ![]()
@a12 píše:
Me by jen zajímalo, jestli to je furt ta sama osoba, co tu zaklada diskuse, ze neví co odepsat příteli, to musi byt super vztah
To mě taky. ![]()
@Lekninka91 píše:
@a12 proboha, toho je víc?!
Je, tuhle byla diskuze o dovolené, a tam chlap taky zakladatalce napsal něco ve smyslu jakože vůl jede s rodinou, vlk sám a kanec už nevím s kým, tak nejak. ![]()
Zakladatelko, jak se znám, bych zklouzla k erotice. Si neumíš poradit? ![]()
@Amelie30 píše:
Je, tuhle byla diskuze o dovolené, a tam chlap taky zakladatalce napsal něco ve smyslu jakože vůl jede s rodinou, vlk sám a kanec už nevím s kým, tak nejak.
Jojo a pak ještě byla nemocná a psala mu co spachame, nebo tak neco.. A on sebevraždu ![]()
Tak se v první řadě urazila a pak se byla ptat co odepsat ![]()
@a12 píše:
Jojo a pak ještě byla nemocná a psala mu co spachame, nebo tak neco.. A on sebevraždu
Tak se v první řadě urazila a pak se byla ptat co odepsat
Jooo, přesně tak.
![]()
@TRG píše:Řekni tady, kdyby někdo narazil na podobného typka.
Umela bych poradit, kdyztak napis SZ.
@a12 píše:
Jojo a pak ještě byla nemocná a psala mu co spachame, nebo tak neco.. A on sebevraždu
Tak se v první řadě urazila a pak se byla ptat co odepsat
No já čůrám 😂 😂
@a12 píše:
Me by jen zajímalo, jestli to je furt ta sama osoba, co tu zaklada diskuse, ze neví co odepsat příteli, to musi byt super vztah
Bože ano, už třetí. Paní suchar, hned jsem ji poznala ![]()
Dobrý večer, když jsme s přítelem od sebe, zrovna jako dnes až do čtvrtka, tak jsme spolu v kontaktu alespoň přes telefon.
Teď jsem dorazila domů a mám od něj zprávu (kromě volání přes den), že akorát přišel od řeky, zlatou rybku nepotkal, ale jen chromého vodníka.
A já si marně lámu kebuli co mu odepsat???
Prosím o anonymitu, mám tu známé…