Už nevím, co si s ním psát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14957
9.7.19 20:57
@TRG píše:
Umela bych poradit, kdyztak napis SZ.

Nechceš radit cizí osobě, jaká slova má volit v rozhovoru se svým přítelem, že ne? 8o Nechceš jít i za ni na schůzku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
9.7.19 20:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer, když jsme s přítelem od sebe, zrovna jako dnes až do čtvrtka, tak jsme spolu v kontaktu alespoň přes telefon.

Teď jsem dorazila domů a mám od něj zprávu (kromě volání přes den), že akorát přišel od řeky, zlatou rybku nepotkal, ale jen chromého vodníka.

A já si marně lámu kebuli co mu odepsat???

Prosím o anonymitu, mám tu známé…

Víš co? Nepiš mu nic. Nebo mu napiš, že nevíš, co psát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.7.19 20:58
@MarketaC4 píše:
No já čůrám 😂 😂
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
9.7.19 21:00
@Anonymní píše:
Dobrý večer, když jsme s přítelem od sebe, zrovna jako dnes až do čtvrtka, tak jsme spolu v kontaktu alespoň přes telefon.

Teď jsem dorazila domů a mám od něj zprávu (kromě volání přes den), že akorát přišel od řeky, zlatou rybku nepotkal, ale jen chromého vodníka.

Tak se naucte spolu mlcet. Na mlceni neni nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
9.7.19 21:04
@Anonymní píše:

ty krávo tak to je masakrální diskuze totok :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.7.19 21:07

Pošli fotku prsou. To vždycky potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 21:10
@Premek_Orac píše:
Tak se naucte spolu mlcet. Na mlceni neni nic spatneho.

To je zajímavá myšlenka. Můžeš to trochu rozvést z chlapskeho pohledu? Mám teď měsíc nového přítele a jemu nevadí spolu mlčet. Nebo si třeba číst knížku. Neřeknu po letech vztahu. Ale po měsíci? Není mi to vyloženě nepříjemné. Ale přijde mi to zvláštní.

Jinak sorry za OT. Klidně dál šijte do zakladatelky. :mrgreen: Mě prostě jen zaujal tenhle postřeh…

• Citovat
  • Upravit
357
9.7.19 21:11

Zlaté rybky netřeba neb přání splnilo se a jsme spolu my dva :srdce: ovšem pozor na vodníka ať nehledám tě na dně rybníka :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
9.7.19 21:15
@Ou píše:
Pošli fotku prsou. To vždycky potěší.

No jo, s komentářem, ze uz jednu zlatou rybku vlastne ulovil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
9.7.19 21:19
@a12 píše:
No jo, s komentářem, ze uz jednu zlatou rybku vlastne ulovil :mrgreen:

a s dodatkem ať on pošle fotku toho chromého vodníka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
9.7.19 21:23

Já bych teda neodepsala nic. Není žádný dotaz - nemusí být odpověď. :nevim: Kdyby ho zajímalo, jak se máš ty, tak se zeptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.7.19 21:33

Tak mu napiš, že ten chromej vodník jde od tebe, že jsi ho tak zvalcovala v posteli, když starej chodí lovit zlatý ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
9.7.19 21:38

Já bych mu neodepisovala nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
9.7.19 21:52
@Anonymní píše:
To je zajímavá myšlenka. Můžeš to trochu rozvést z chlapskeho pohledu? Mám teď měsíc nového přítele a jemu nevadí spolu mlčet. Nebo si třeba číst knížku. Neřeknu po letech vztahu. Ale po měsíci? Není mi to vyloženě nepříjemné. Ale přijde mi to zvláštní.Jinak sorry za OT. Klidně dál šijte do zakladatelky. :mrgreen: Mě prostě jen zaujal tenhle postřeh…

Ukradl jsem ten vyraz zene, sam bych si toho jako typicky muz stezi vsiml. Jde o to, ze nam spolu umi byt hezky i beze slov. Jen vedle sebe sedet a koukat ven, cist si, jen polozit ruku druhemu na nohu, jen se na sebe podivat a vedet, jaky nel ten druhy den. Nekdy je hrozne prima mlcet a vnimat druheho jinak, nez prostrednictvim slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 21:58
@Premek_Orac píše:
Nekdy je hrozne prima mlcet a vnimat druheho jinak, nez prostrednictvim slov.

To je hezký a pravdivý.
Rozhodně něco, na čem já musím zapracovat. Pro mě je verbální složka hrozně důležitá (jinak řečeno mluvím hoooodně a ráda), ale tohle má něco do sebe…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky