Už se scházíte s přáteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
9.5.20 12:54

My se ani schazet neprestali. Zijeme stale stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
9.5.20 12:54

Nikdy jsme se ani scházet nepřestali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
9.5.20 12:55
@Anonymní píše:
Už se začínáte scházet s přáteli a s jejich rodinami? Nebo se stále izolujete? Pardon za anonym…

Scházíme se už měsíc s přáteli, s rodinou jsem se nikdy nepřestala stýkat. My pořád chodíme do prace, takze izolaci moc nevnimame.

Příspěvek upraven 09.05.20 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.5.20 13:17

Uz jo. Ale nijak se to neprehani. Kdyz nam prijde navsteva, tak si sedneme na zahrade na terase.
Co mi stve, ze tchyne vylezla ze sve nory. Nekolik tydnu byl klid, byla zalezla a ted ma potrebu se vtirat. Dneska jsem extra nastvana na manzela. Cely tyden se chystame, ze si udelame sami vylet v sobotu odpoledne na kolech. Kdo se neomalene vetrel? Mam chut mu otriskat kolo o hlavu nebo si pustit pusu na spacir a bude zbytek zivota klid od ni. Potrebovala bych, aby byla karantena nekolik dalsich let. Dneska jsem hodne natvana. Tak vytocena jsem dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
9.5.20 13:25

Ještě ne, ale od příštího týdne už něco v plánu je. Ale jen komorne. Jinak jsme ve styku jen s blízkou rodinou, a i s těmi až po měsíci, měsíci a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.5.20 13:36

Ne, pořád je tady velký nárůst a tudíž nebezpečí nákazy. Odmítám se chovat nezodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
9.5.20 13:43

Nikdy jsme se nepřestali scházet. Žiju normálně, karanténa mě nijak neomezuje, kromě roušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
9.5.20 13:44

@Lathi 😂 Těžko rict, člověk se v těch narizenich nevyzná, ale i kdyby nebylo tak už je to dlouho a spoustu lidi už nás to kašle 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
9.5.20 13:46

@Peggy54 proč myslíš ze jsou sobci? Už je to moc dlouho, to strašení v televizi, myslim ze toho má každý po krk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
9.5.20 13:51

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.5.20 13:51

Ano cca mesic se scházíme na hristich s kamarády a jejich dětmi, občas pozveme nějaké deti na zahradu. Covid se na podzim vrátí, nemůžeme se izolovat na věky. Nechapu ze nekdo jeste nebyl ani na procházce, by mě hrablo a to nejsme v bytě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
9.5.20 13:52

Já se s kamarádkou poprvé sešla 2 týdny zpátky. :mavam: Stejně jsou plné hřiště dětí, tak je jedno, jestli tam jdu sama s dětmi, nebo někoho přibereme sebou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.5.20 14:01

My poprvé tento víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
9.5.20 14:09

@luckaa85 sli jsme vcera ze si dame tocene pivo v kiosku, vsude cedule at se dodrzuji rozestupy, a ze bez rousek neobslouzi a nejaky pan tam lbez rousky se na pani rozervaval a nadavat do svi..i. Nemluve o tom ze se melo sedet ob lavicky, takze jsem z toho smutna a je mi lito hospodskych od pondeli, to pekne odnesou kvuli blbum co si mysli ze jsou pani tvorstva a nic jim nehrozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
9.5.20 14:41

@luckaa85 mě.to v okolí právě udivuje. Lidi na to kašlou neskutečně…nechápu, vím že jsou to. sobci, ale že až takový…je to smutný jak.je vsem všechno jedno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí