Už si nevím rady co dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.21 20:14

Prosim vás já s ním klidně dopoledne celé spaní vydržím aby měl prso v puse o tom žádná ale on se vzbudi za 20 minut psala jsem to tad xkrat, co se týče večera. Potřebuji asi aby mi to vyšlo s mlékem. Já mu dala kolem 6 tak jsem čekala alepson do pul 8. Nakojila jsem ho a teď si stejně sám zbrbla v postýlce a usne tak za 10 minut. Spal mi od 5 do 6 v kočárku když jsme byli po 2.
Přesně to dělám. KDYŽ chce spát tak šli a nebudim ho. Kdzy jsem to secetla i s odpoledním spaním tak jsem na 12 ale to jen díky odpoledni. Zkusím ho zítra tedy dát dřív ale od narození má rutinu půl 8 -8. Tak uvdiime zítra. Teď než jsem to napsala tak vidím na kameře že spinká. To on takle večer usne krásně sám v postýlce.. spíše prostě je protivný dopoledne a kolem oběda protože nemá napsáno z noci.

• Citovat
  • Upravit
1140
4.10.21 22:18
@Anonymní píše:
Prosim vás já s ním klidně dopoledne celé spaní vydržím aby měl prso v puse o tom žádná ale on se vzbudi za 20 minut psala jsem to tad xkrat, co se týče večera. Potřebuji asi aby mi to vyšlo s mlékem. Já mu dala kolem 6 tak jsem čekala alepson do pul 8. Nakojila jsem ho a teď si stejně sám zbrbla v postýlce a usne tak za 10 minut. Spal mi od 5 do 6 v kočárku když jsme byli po 2.
Přesně to dělám. KDYŽ chce spát tak šli a nebudim ho. Kdzy jsem to secetla i s odpoledním spaním tak jsem na 12 ale to jen díky odpoledni. Zkusím ho zítra tedy dát dřív ale od narození má rutinu půl 8 -8. Tak uvdiime zítra. Teď než jsem to napsala tak vidím na kameře že spinká. To on takle večer usne krásně sám v postýlce.. spíše prostě je protivný dopoledne a kolem oběda protože nemá napsáno z noci.

Tak holt dopoledne nechce spat s prsem v puse, ale jinde, v kocaru, nositku…to je holt potreba zkouset…tak ho dopoledne capni a jdete ven, ne? Treba bude spat dyl, odpoledne treba bude spat mene a cele se to casem srovna…

A ta rutina - to je ale tvoje rutina, ne? Kdyz on je uz unaveny, tak jeho rutina to urcite neni…a jak bylo xkrat zmineno, detsky spanek se meni a ze od narozeni to bylo nejak, ted tak vubec byt nemusi…moje dite treba zacinalo nocni spani ve 21.30, pozvolna prechazelo k 19.30 a ted k te sedme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 03:36

Takže včera spal dopoledne 20 minut, odpoledne e 2h vkuse a ještě hodinu potom kolem té 5. Od té doby ne. A je to strašná noc… nudí se skoro po 1h 8o…je to vic a víc.. máme otevřenou ventilacku, horko mu není, úplně všechno jsem zkusila. On prostě spí a najednou začne otáčet hlavu jako.kdyz se proboizite a začne za chvíli knourat..úplně z ničeho nic

• Citovat
  • Upravit
1140
5.10.21 07:48
@Anonymní píše:
Takže včera spal dopoledne 20 minut, odpoledne e 2h vkuse a ještě hodinu potom kolem té 5. Od té doby ne. A je to strašná noc… nudí se skoro po 1h 8o…je to vic a víc.. máme otevřenou ventilacku, horko mu není, úplně všechno jsem zkusila. On prostě spí a najednou začne otáčet hlavu jako.kdyz se proboizite a začne za chvíli knourat..úplně z ničeho nic

Ale vzdyt jsi nezkusila skoro nic z rad vyse zminenych :think: A ani tak se to nezmeni lusknutim prstu z noci na noc, vzdyt to neni stroj!

Proste je potreba vydrzet, jsou deti co se v noci takhle vrti i dva roky a neudelas s nimi nic… Ale ten tvuj opravdu nezni v pohode pres den, takze je sance, ze upravami se to zlepsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.10.21 09:55
@Anonymní píše:
Takže včera spal dopoledne 20 minut, odpoledne e 2h vkuse a ještě hodinu potom kolem té 5. Od té doby ne. A je to strašná noc… nudí se skoro po 1h 8o…je to vic a víc.. máme otevřenou ventilacku, horko mu není, úplně všechno jsem zkusila. On prostě spí a najednou začne otáčet hlavu jako.kdyz se proboizite a začne za chvíli knourat..úplně z ničeho nic

Klid, mame to doma stejne. Když se v noci vzbudi a knoura, dam mu trocha upit vody, dudlik, pohladim a spi dal. pres den ho davam spat kdy chce a necham ho spat jak dlouho chce a presto mi vecer nejpozdeji v 20 už spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 15:24

@Sharimal chci se právě ve čtvrtek dr zeptat zamezuje dát cajik nebo vodu. Minule říkala že ne když kojim :nevim:. A co máš za Lahvičku když kojis? Dekuju

• Citovat
  • Upravit
25897
5.10.21 15:36

Jestli se ti v noci budí po hodině, tak může mít taky hlad. Dala bych mu na noc láhev s umělým mlékem. Za zkoušku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.10.21 16:21
@Anonymní píše:
@Sharimal chci se právě ve čtvrtek dr zeptat zamezuje dát cajik nebo vodu. Minule říkala že ne když kojim :nevim:. A co máš za Lahvičku když kojis? Dekuju

písni mi správu, pls :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.21 16:29
@Anonymní píše:

Proč musí mít poslední mlíko o půl 8??? Obě holky měly poslední mlíko v 18.00 za doby kdy byly vzhůru. Pravidelně se obě budily na další ve 21h
Nakojily se/ druhá UM a spalo se dal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1140
5.10.21 19:34

@mackA159 No to je fakt, kdyz kojis, co ti ma vychazet s mlekem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 20:00

Prosim vás každá máme nějaký režim.. va sudová na to proč v půl 8 protože své dítě znám a vím že mu prostě nemůžu dát poslední jídlo v 6 a dát ho koupat potom. Psala jsem tu že mi spinkal ještě v kočárku od 5-6. Tzn ze jsme přišli v 6 hodin kdy palakl hlady tak jsem mu dala prso. Poté si chvíli hrál a šel se koupat. Já mám rezim nastavený tak, že se nejdříve koupe pak můžeme a pak poradne se napapa a jde spinkat tudíž jsme musela počkat na další kojeni alespoň hodinu a půl. Normálně basti na požádání ale je to cca 3h tak proto holky :roll:.. přijde mi že některé z vás sice rádi ale cítím z toho " Ježíši holka ty ses hrozná…jak to děláš apod. Každá máme nějaký režim, každá víme jak miminka basti a každá to děláme jinak. Já za vámi šla proto jak zkvalitnit soanek v noci ne aby jste mi tu některé z vás prakticky řekly „děláš to úplně na hov**“ 8o
Ostatním moc dekuju.
Dnešek byl mnohem lepší dopoledne jsem vyrazila s kocarkem spinkal hodinu a odpoledne v kočárku 2h a pak ještě hodinku. Teď už spinka tak uvdiime ale dneska už nebyl tak protivný tak uvidíme. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
6.10.21 13:50

Dobrý den, pokud máte Instagram, doporučuji sledovat účet mimi. spanek Hodně věcí jsem vyčetla. Mají různé příručky na určité měsíce miminek. A hlavně umí poradit pokud jim napíšete do zpráv svůj problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí