Už to nedávám - 8 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.4.13 12:14

On tvrdí, že nás taky žijí, jelikož peníze bere z jeho pijistky (která by za normálních okolností mohla posloužit na nábytek, kočárek atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263

Boze a proc ten tvuj chlap neprevezme peci o domacnost vcetne dvou starsich deti 8o? Vyssi stupen tehotenstvi a prace je na tebe i tak skoro dost. Jako jestli jsi nekde 7-8. mesic, pracujes, staras se o deti, varis obed a nevis kde vzit energii na uklid… Co dela proboha on???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449

By mohl jezdit na úklidy místo tebe - to zaprvé. Zadruhé - může doma uklízet a starat se o děti. A za další - mít doma chlapa, co 4 měsíce nedělá a zjevně se ani nesnaží mi pomoci, toho bych kopla někam, i když před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
7.4.13 12:15
@emiliasofi píše:
no vařit umí jen jedno jídlo a dnes je na výletě s rodičema. V pátek jsem pomáhala uklízet 3 baráky a úplně jsem se odrovnala.

tak to je fajn, že si šel na výlet. No nevím, jak to máte domluveno, ale pokud to máte od počátku nastaveno, že většinu táhneš sama a i teď před porodem, tak asi těžko mu něco docvakne.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
7.4.13 12:15

Promiň, ale je to blb. Jestli se takhle choval vždycky, tak nepochopím :nevim: Promluva, hádka s ním nehne? Jak to budeš dělat po porodu? To budeš chodit do práce s kojencem? Jaktože jel na výlet s rodiči, když ty doma uklízíš a makáš?

• Citovat
  • Upravit
6263
7.4.13 12:16

Prosimte hlavne se vyprdni na nejaky diazepam. Copak jsi kun, abys vsechno tahla sama a jeste se ladovala praskama, aby se ti to lip snaselo? Coz ani nemluvim o tom, ze to budes cpat i do prcka v brise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
7.4.13 12:17

Chlap je na vylete s rodicema?! Kurna, to je ale „dolce vita“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:21
@Ariadne píše:
Promiň, ale je to blb. Jestli se takhle choval vždycky, tak nepochopím :nevim: Promluva, hádka s ním nehne? Jak to budeš dělat po porodu? To budeš chodit do práce s kojencem? Jaktože jel na výlet s rodiči, když ty doma uklízíš a makáš?

Hádala jsem se nim včera v noci. Kvůli budoucnosti, práci, bytu…dětem…sem mu narovinu řekla, že na tohle můžu bejt sama bez něj. Navíc jsrm prodala dům, takže budou i fin. rezervy. Vždy jsem měla dost sil, na to, abych uklízela ve firmě sama + si brala brigády jako ošetřovatelka v bývalé práci. on je pokrývač a tvrdí, že přes zimu práce není… peníze ovšem také nejsou… to co si vydělá během březen - listopad opravdu nevystačí na to, aby pak byl 4 měsíce zas doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
7.4.13 12:22

Jezdi do prace to jen kontrolovat, doma hod nohy nahoru, starsi deti uz se dokazou sami najist, ne?? A o nej se prestan starat!!! Zdravi mas jen jedno a ted v sobe i mimco!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.4.13 12:23

Všechny ti tu napíšeme, že ten model, co máte zavedený je špatně. Že ty jsi těhotná a měla bys odpočívat, ptž jinak jako ten kůň „pojdeš“. Ale je otázka, na jaké úrovni máte komunikaci, jestli je tvůj přítel schopen a ochoten uznat, že takhle to nejde. Že peníze z pojistky jsou rezerva a když má obě ruce a nohy zdravé, měl by tě zastat v práci. Naopak, kdyby se k zákaznicím dokázal chovat vstřícně, tak by si s nimi mile pokecal, zastal práci a ony by si ještě řekly, že chlap a takhle uklízet, to by chtěly doma :mrgreen:

Copak nevidí, že tu práci tedy potřebujete, když on práci nemá? :!

• Citovat
  • Upravit
2947
7.4.13 12:24

@emiliasofi
Bracha je taky pokryvac, sice ted to presne nedela, ale stavby uz se pomalu rozjizdeji. Pres zimu muze treba do skladu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.13 12:24
@ninabu píše:
Chlap je na vylete s rodicema?! Kurna, to je ale „dolce vita“…
:mrgreen: tak tohle mi úplně nevadí, alespoň je klid. On nás tady furt usměrňuje, řeší co moje děti dělaj nebo nedělaj… :think: :think: :think: :think: To mi taky dost vadí. To jsem si krásně postěžovala… :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
7.4.13 12:26

@emiliasofi To je sice fajn, že si postěžuješ, ale asi cítíš, že je potřeba s tím něco udělat. Takhle to vypadá, že on si doma chodí jak paša, všechny komanduje a ve finále si lehne k tv a matko 2 děti a třetího na cestě se po.er.

• Citovat
  • Upravit
7.4.13 12:27
@palapa píše:
@emiliasofi
Bracha je taky pokryvac, sice ted to presne nedela, ale stavby uz se pomalu rozjizdeji. Pres zimu muze treba do skladu!

od listopadu mu říkám, at si najde brigádu… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: marně…a to jsem ještě do nedávna splácela hypotéku, takže kolikrát nebylo ani na jídlo a stejně to s nim nehlo… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.4.13 12:28

Hm, ze se tak ptam a po porodu to bude jak?? ty budes jezdit uklizet, s ditetem u prsu a k tomu varit a uklizet doma?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí