Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 píše:
Už topíte? Bože to je zima. Prý je brzy zapínat kotel, prý je 4.9. no tady byly ráno 3 stupně, prostě mrznu.
ještě netopíme, barák to teplo zatím nějak drží. Ale asi brzy začneme, pokud se neoteplí. Ten skok z léta do podzimka je na mě nějak moc hrrr ![]()
@terinka4444 My museli dneska krbovkama. Ráno bylo doma 18 stupňů. Hrozný, chtěla jsem už ráno, ale svítilo sluníčko takže než bych to roztopila, tak by bylo už dávno teplo z venku. Zatopili jsme až večer a párkrát přilozili na 25 stupňů. Přijde mi, že snad topime celý rok mimo 2 měsíců v létě ![]()
@vejilka píše:
@terinka4444 My museli dneska krbovkama. Ráno bylo doma 18 stupňů. Hrozný, chtěla jsem už ráno, ale svítilo sluníčko takže než bych to roztopila, tak by bylo už dávno teplo z venku. Zatopili jsme až večer a párkrát přilozili na 25 stupňů. Přijde mi, že snad topime celý rok mimo 2 měsíců v létě
Vždyť to tak víceméně ve starých barácích je. ![]()
Holky co jste v bytech už vám topí a dětem ve školce a škole? M.
@Anonymní píše:
V byte nam uz topi, ale nic moc teda..
No právě já mám teplo ráda a čekat až začnou topit tak asi zmrznu. To je výhoda vlastního topení. M.
@Anonymní píše:
topí ![]()
Ve škole a školce nevím. Doma máme vlastní kotel, ale zatím netopíme. Zato v práci nám topí naplno a ještě jsme celý den dost v pohybu, tak tam se potíme.
@Petra274 píše:
Ve škole a školce nevím. Doma máme vlastní kotel, ale zatím netopíme. Zato v práci nám topí naplno a ještě jsme celý den dost v pohybu, tak tam se potíme.
to my máme v práci pěknou kosu, musela jsem dneska donutit vedoucí, aby mi nafasovala mikinu a teplou vestu
Tak včera už bylo nutné zatopit v krbu, dnes se taky topí, ale jen min. protože už není čím. Kotlem netopíme, taky není čím, v tomto týdnu nám měli dovézt pelety, ale mus je naskladnit, takže nic, ale ještě není tak hrozně, takže kotel by jsme stejně nerozjížděli. No, hlásí, že má být ještě +- hezky, tak třeba to vyjde, že zatopíme jako loni v druhé půlce října.
Tak se hlasim do spolku topicu
vcera uz byla zima i na me takze jsem trochu pritopila. Mam tu na zemi pulrocniho prcka tak uz to bylo nutny. Snad se jeste ale otepli jak slibuji ![]()
Ahoj barákové holky, oživuji pro zajímavost. Kolik stupňů ráno máte v domě? My topíme krbovkama, dřevem. Jak jsou ty mrazy, tak ráno se vzbudim a je 14-15stupňů v baráku
Příští rok chystáme kombinovaný kotel na uhlí a dřevo, tak by mě zajímalo, zda se teplo drží
My už ani večer nevytopíme na 23stupňů, abysme šli spát. Max.20 a pak to klesne no
Topim plynem, noc temperuji na 18 a pres den vytopim na 21,5max
No už mám zase 23 stupňů
jsem ráno s nožem v ruce donutila manžela, ať kurňa jde a zvýší výkon kotle. Máme automat na uhlí, tak ten topí konstantně, takže ráno vstáváme do tepla. V ložnicích máme cca 19 stupňů přes noc. V ateliérech v druhém domě topíme na elektřinu, tak tam tedy topíme na 20, přitápím jen nárazově, pokud je potřeba.