Už topíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
4.9.17 18:05

Máme doma 22 a něco bez topení, takže opravdu ne, asi záleží, kde bydlíš, já se dneska potila při tlačení kočárku, svítilo sluníčko :nevim: Pokud teplota doma klesne, je mi šumák kolikátého je a prostě zatopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.9.17 18:06
@Magdaleeena píše:
Mno, my jsme 4 děti, je nám 40-50 a jsme na tom tak nějak stejně, ťukám.. Moje děti nebraly antibiotika zatím nikdy, ťukám..
Třebas děti mojí sestry jsou nemocné - na mě a mé děti - celkem dost.. ale tam je o tom, že sestra pracuje i s nemocnýma dětma, tož nedá brát jako vzorek.. Tudíž nechci pouštět do nějakých studií.. Čistě za mě otužování smysl má.. Byť mě dává smysl spousta jiných věcí a přesto je nezačleňuji do svého života.. :lol: Ale u mě je to také o tom, že jsem kavárenský povaleč, nejkrásnější zimní sport je - zalezu pod deku ke krbu s knížkou a koukám na zimu venku..@Bábrdl

Řízené otužování určitě.
Já jen, že ten vychvalovaný studený odchov (mít doma zimu) ne vždycky zajistí imunitu, někdy naopak. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.9.17 18:07
@radkka píše:
Máme doma 22 a něco bez topení, takže opravdu ne, asi záleží, kde bydlíš, já se dneska potila při tlačení kočárku, svítilo sluníčko :nevim: Pokud teplota doma klesne, je mi šumák kolikátého je a prostě zatopím.

22 je pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.9.17 18:10
@Bábrdl píše:
To bude kus od kusu. Já jsem měla studený odchov (+ mamka věřila teorii promoření) a strávila jsem celé dětství nachlazená. Nakonec se mi z toho neustálého boje s infekcí vyvinuly chronické potíže :zed:Trochu jsem se zberchala až, když jsem si mohla sama regulovat teplotu a přestala jsem být furt nachlazená.

Já měla celé dětství to stejný :zed: :zed: Doma max 16 stupnů :( :( :( Mzrla jsem celý dětství a neustálý posmrkování došlo na průdušky…Ale ted co si dělám doma teplýčko podle sebe tak jsem nemocná vždy jen na podzim ale jen nějaký malý bacil takže bez antibiotik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.9.17 18:11
@Saatine píše:
Hele, jen po večerech ;))
Já mám ráda vymrzlo, hlavně na spaní.
A jinak si beru mikinu a ponožky, ale zase na vstávání to chce teplo, lozit do studeného oblečení je hnus. Jako děcko jsem to nesnášela, objímala jsem pravidelně radiátor :D

tak to my na spaní taky, tam teplo nepouštím a na noc větrám, ale právě v denních místnostech už je zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
4.9.17 18:17

My teda ještě netopime, máme novostavbu a ve spodních místnostech máme 23, nahoře větráme, tam je 20. Ale manžel chtěl o víkendu zatopit v krbu, tak to jsem mu zatrhla, on se na večer zahřeje k televizi a já se tu pak celý den topím v potu :lol:
Když by mi byla zima, tak si zatopim, bez ohledu na to kolikátého je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.9.17 18:29

Ty blaho holky kde to zijete? Nekde v lednici? :lol: my doma stale 22 stupnu a chodime v tilku :think: ve dne v noci otevreny vsude ventilacky a mezi mistnostma dvere aby to profouklo trochu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
4.9.17 18:42

Dopoledne mi byla doma zima, to jsem natáhla mikinu a na gauči ležela pod dekou :lol: Ale teď mám otevřené v obývákokuchyni 2 ventilačky a na teploměru 25,1 takže zase běhám v tílku :) nám jak sem zasvítí tak je hic, přes léto to bylo na zdechnutí. Ale jsme tu první rok, tak jsem zvědavá, jak to bude v zimě. Každopádně máme vlastní kotel, takže nehledím na kalendář a jak se mi bude zdát chladno, tak zatopím. Když jsme se nastěhovali 1. května, první 3 dny jsme přitápěli taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
4.9.17 18:46

Ne a doufám, že ještě tak měsíc nebudeme. Sedím tu v kraťasech a okna na ventilačku. Když bude chladno, přioblíkneme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
4.9.17 19:05

Ani náhodou, začneme až tak v listopadu.Dnes tu mám 23 a tak do 22 hodin budu větrat. Doma chodím v tílku a kratasech-novostavba. Venku dnes bylo hezky, svítilo sluníčko, tak to tu prohřálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.9.17 19:11

Ještě netopíme ani nepřítápíme v krbu. Doma máme 20-22 stupňů(jak kde).
No, loni jsme kotel zapínali až 28 října (jinak cca 3× přitopili v krbu), no, třeba to vyjde i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.9.17 19:32

Já ještě nevytáhla ani ponožky, máme 22 stupnů a otevřený ventilky nonstop a to jsem ve starým baráku :think: tak měsíc to ještě dáme asi i dýl, v zimě tu totiž míváme cca 19 stupnu, nekdy i mín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
4.9.17 20:20

Zatím sedím u noťase v pyžamu a bez ponožek (po sprchování)…
kotel startovat určitě nebudeme, ale manžel se už nemůže dočkat, až zatopí v kamnech. mě se zatím nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
4.9.17 21:27

Jo, topim :oops: Na tajnaka, chlap to jeste nezjistil :mrgreen: Uz treti den si navecer topeni zapnu.. Vecer u televize je zima. Nesnasim chodit doma navlecena v mikine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.9.17 22:21

Ještě nám netopí, večer mrznu.. mám chlupatou mikinu, termo fusekle, ale stejně klepu kosu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný