Už topíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
26.9.19 09:33
@Sevila píše:
Zdravím vsechny, oživuji diskuzi. Už topíte? :mavam:

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 09:35

Topime už cca týden už to chladno šlo dost poznat hlavně v noci, ale my máme rádi teplo. a na večer aby měly děti teplo na koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
26.9.19 09:38

K čemu to vlastně je takový dizkuze? Zakladatelka začne topit podle ostatních? Jestli bude více než 50% uživatelek emimina topit zatopí si taky, pokud nee bude mrznout a za měsíc to zkusí znovu jestli už by mohla topit… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
26.9.19 09:39
@Sevila píše:
Zdravím vsechny, oživuji diskuzi. Už topíte? :mavam:

Sezónu topení jsem již ukončil, neboť v rybníku už mi moc lidí v tomto počasí neplave. Vodník.

A co se týká bydlení, tak jsem minulý týden topil jak blázen, chodil a říkal, je tu nějaký vedro a pak zjistil, že si děti hrály s nastavením a ovladač na max… Tak jsem to zas vrátil na normální teplotu a ano, v noci přitápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202

Ještě nám drží teplota kolem 22 st, takže ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3318

Přitápíme tak 2× v týdnu k večeru, ale přes den je ještě celkem teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
26.9.19 09:45

V byte je 22,5° takze kotel na zimni rezim prepinat jeste nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.9.19 10:15

Ne, vždyt je krasne…ale tak do mesice asi budem muset zacit kvuli miminu, aspon hodku vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.9.19 10:18

V noci ano, kvůli dítku, které neumí spát pod dekou, perinou, spacakem… Já budu spát pouze pod povlakem tedy celý rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
26.9.19 10:19

Kotel už jsem zapnula, máme termostat na 20st a občas se to spustí, že bysme nějak fajrovali, to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
26.9.19 10:21
@Bubla Bůčková píše:
V noci ano, kvůli dítku, které neumí spát pod dekou, perinou, spacakem… Já budu spát pouze pod povlakem tedy celý rok :mrgreen:

Já řeším teplýma bavlněnýma nebo fleesovýma overala. Byla jinak pořad ledová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.9.19 10:26

Topime jenom koupelnu (žebřík a podlaha) a kuchyň (podlaha) a vyhreje nám to celý spodní patro. Ale jak pršelo tak jsem už i svihla pár polinek do krbu v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.9.19 10:27

Vecer a rano jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.19 10:28
@dickys píše:
Kotel už jsem zapnula, máme termostat na 20st a občas se to spustí, že bysme nějak fajrovali, to ne :)

Týjo, nám ještě neklesla teplota pod 21°C, nahoře kde jsou ložnice je dokonce stále okolo 22-23°C

Spíš ti komáři mě štvou, jsou to nějaký maličký mrchy a umí prolézt sítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.9.19 10:34
@Veru1987 píše:
Já řeším teplýma bavlněnýma nebo fleesovýma overala. Byla jinak pořad ledová.

Hele to je vyšší dívčí… Dát ho do toho v osm, tak se mi zpoti jak myš. Tak ho dooblekam kolem jedenácté. No teď teda topíme už. Ale já to beru podle sebe, je mi chvíli zima, tak mám peřinu, za chvíli ji sundám, ale co chudák to děcko :mrgreen: jako máme furt doma 20+ ale zas přitom spaní může asi prochladnout :nevim: prostě radši topím a hotovo :P jo a ustrihla jsem ten spací pytel dole a dávám mu to, to je zatím nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný