Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky topím už tři dny, máme starý barák, silné stěny a jsme nad sklepem
My netopíme. Doma máme okolo 19°C a syn chodí v triku v krátkem rukávu a s nahatým zadkem
a v ložnici máme v noci okolo 17 a to je pre nás ideál. Topiť začínáme až teplota v baráku klesá pod 18 inak nie ![]()
My už taky asi dva dny topíme. Máme klasický kotel na uhlí, takže to navečer manžel rozdráždí, aspoň na chvíli, aby se to tu trochu zavlažilo. Je zima a aspoň se spálí nějaké nepotřebné papíry, kterýma kotelna už trochu přetéká ![]()
Holky chci se zeptat, možná hloupě, ale topite? Po těch parakach máme vyhraty barák, ale venku už 2. Den 14stupnu… A teplota leze pomalu dolů. ![]()
Mame doma 24 stupnu a deti tu stale behaji nahate. Topim ve chvili, kdy teplota v obyvaku klesne pod 19,5 stupne, takze vetsinou zacinam v rijnu az listopadu…
@Ajvi89 píše:
Holky chci se zeptat, možná hloupě, ale topite? Po těch parakach máme vyhraty barák, ale venku už 2. Den 14stupnu… A teplota leze pomalu dolů.
Neřídíš se snad teplotou venku ale doma ne?
Máme tu pořád 24 stupňů, topit ještě dlouho (doufám) nebudem ![]()
Taky máme doma 24 a to se to snažím spíš srazit, než že bych začala topit ![]()
@Vickee přesně tak, máme tu 24 ale všude a v těchto teplotách se špatně spí. Ventilace furt dokořán a v ložnici i komplet celé okno, jinak se nevyspím ![]()
@majka 4 Mám dokořán všechny okna 24/7 (od té doby co je venku „zima“) a stále nic
V tom vedru okna zavřená, zatažené žaluzie a vyšplhali jsme se na 31 ![]()
Netopíme, spíš pořád ještě srážíme teplotu po vedrech
dneska jsme úspěšně dosáhli 24 při zavření oken, takže paráda ![]()
@Vickee my už máme zateplenej panelák a musím říct, že to funguje i opačně, ale taky jsme tu měli 30. Já to pak řešila těma stříbrnejma alobalovejma přikrývkama z autolékárničky(termoizolační deka
přesně jak se to jmenuje). Pověsila jsem je na okna. Odráží to teplo i světlo. ![]()
Ahoj, máme krb trošku jsem zatopila, teda spálila jsem jen odřezky dřeva.
Ja teda vyuzila ochlazeni a zacala domov vychlazovat
topit ani nahodou
Už topíte? Bože to je zima. Prý je brzy zapínat kotel, prý je 4.9. no tady byly ráno 3 stupně, prostě mrznu.