Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Topit?!?! Mám 18,9 u otevřeného okna a nemyslím si, že by byla zima…btw.ani topit nemůžu - ústřední topení ![]()
Ja dneska pustila topeni na chili. Syn se plazi po zemi a mne byla zma. Ale taky jem si rikala, jestli nejsem divna
Ale po dvou hodkach premysleni jsem to zapla. Asi tu mame podzim a za mesic nam bude snezit
Trochu si pritapime peletkovymi kamny (teď když nám je po půl roce konečně opravili), večer je to fajn.
My taky netopime, neni teda extra horko, ale na topeni u nas doma neni od dubna, ale celkove snazime se byt otuzili.
I dost vetram, ze je doma prijemny vzduch.
Takove Anglicke pocasi je venku znacka ideal
.
Ted jsme venku, ja v kr. triku, kratasy, syn spi ma tenkou mikinu a 3/4 kalhoty.
Je nam dobre.
@dendule4 píše:
Netopíme máme tu 23st i bez topení…spíše hodně větrám
Taky tu mame 23 bez topeni. Kratasova teplota ![]()
@Kelsey my taky od dubna netopíme, možná už od konce března jen krbovkama a od dubna vůbec, ale už včera jsem si říkala, že je tady docela kosa. Jenže když máte doma 23 a my 19,5 tak to je celkem velkej rozdíl ![]()
@kapuletka
23 když je zavřené, ale okna většinou mame otevřené, tak to trošku snížíme, dá se to.
Naštěstí i v podkroví se dá teď normálně v noci spát bez klimatizace, jak byly teď ty horka to byl mazec neskutecna sauna, takhle je to fajn
Už před 3 dny jsme měli jen 20 stupnů - každé ráno to zapnu, přeci nebudem mrznout kvůli tomu že je červen a je divný topit ![]()
Topíme už pár dní ![]()
při tom krásném vlhkém vzduchu chci větrat… jenže když je každou noc kolem 5-7°C venku, tak to prostě doma pomalu klesá…
takže večer zatopíme na chvíli
Vy vážně topíte? To jsem bázen
Já větrám jak divá, je děsný dusno a vlhko
Jen 20°C
no tak to už se vůbec nedivím těm zafáčovaným dětem v kočárech, nebo navlečených pomalu v zimních bundách ![]()
@natyber píše:
Vy vážně topíte? To jsem bázenJá větrám jak divá, je děsný dusno a vlhko
Jen 20°C
no tak to už se vůbec nedivím těm zafáčovaným dětem v kočárech, nebo navlečených pomalu v zimních bundách
Taky jsem si dnes říkala proč si někteří nedají ještě kožich, když jsme šli do obchodu.
@kapuletka topím, když jsem netopila, měli jsme 18°C.