Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Borrealis píše:
@Svistice![]()
v roce 2019
to byly ještě doby kdy se hrálo na hento…toto…globální oteplování
Jé, já chtěla najít jinou diskuzi se stejným/podobným názvem a vlezla jsem do staré ![]()
@Svistice píše:Jj, před třema rokama, 2019, to byl svět ještě v pořádku
Dneska teplota aktuálně 19.8, sedím tu celé dopoledne v tom svetru u kompu a už je mi celkem klendra.
Asi se zeptám v práci, jestli budeme fasovat termoprádlo.
@Borrealis píše:
@Svistice![]()
v roce 2019
to byly ještě doby kdy se hrálo na hento…toto…globální oteplování
jj a říkali sme se…jééé a budou dvacátá léta a to bude hezký
a vono kulový
od deseti k pěti
@Borrealis píše:
@edding400jj a říkali sme se…jééé a budou dvacátá léta a to bude hezký
a vono kulový
od deseti k pěti
Jj, kdybychom věděli…
Tak v pátek a v sobotu poslední koupání ve Vltavě. Nebylo až úplně dobrovolné, ale šlo to. Ovšem pak to peklo v mokrých botech, to byla nová úroveň zmrzlých nohou. Takže pokud ještě letos koupat, tak jedině moře. Uvidíme.
@Svistice píše:
Kde? Tady bylo včera 12, foukal vítr, dnes děti odcházely do školy v 6 stupních. A ne, nebydlím na horách.
O tři roky dřív ![]()
My bydlíme pod lesikem sluníčko nic moc chlad v domku a chlap mě zpucoval že jsem zatopila drevem
Chjoo ![]()
@gabki a co mu na tom vadilo? U nás je teď v noci 4-5 stupňů, tak mi přijde normální ještě topit. Taky teď zase topíme. ![]()
Taky od včerejška zase topím - až teď večer před spaním teda (klasika topení v paneláku), vždyť se po víkendu ochladilo tak o 20 stupňů. I jsem se bála, že už to nepůjde.
V dubnu se topi běžně, ne? My to na chvíli pustili večer, zatím to stačí.
My teda už topení vypnuto od půlky března
ale bydlíme v bytě…
Já už taky netopím. Ale mám byt na jih, jakmile začne mít slunko sílu, je tu teplíčko. Akorát teď jak se ochladilo, tak zavírám okna na noc. Jinak mám cca od půlky března otevřený větračky. Tady dneska ráno bylo kolem nuly, teď jsem se vrátila z procházky se psem a ještě tam je solidní kosa. Tak chápu, že někdo přitopí.
@Azeretereza píše: Více
Ono v době, ještě třeba ve starším, to teď bez topení nepůjde, kdyz bude celej tejden takhle, pokud teda někdo není zvyklej na 20 stupňů
to my nejsme takže se to k večeru na hodku pustí, zatím to stačí, ale naši maj starej dům a tam zimu maj.
@Annonymní_007 píše: Více
Tak s touhle logikou my v bytě u rodičů netopíme defacto nikdy (krom krátkých úseků, kdy je -10), ale pod náma je výměník a vedle nás další byty…
@a12 píše: Více
Jo, já zas na těch 20 zvyklá jsem. Bydlela jsem v domě u našich, tam když bylo 20, tak jsme chodili v tričku. Pak jsem se přestěhovala do bytu a tam jsem zchoulostivěla. Teď jsem v jiným, orientovaným na jih, v zimě jsem měla bez topení 18, to byla kosa, ale teď tak 20-23 mám i bez topení. V létě 29. To je peklo. Ale lepší než zima.