Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@j.a.n.i1 Máte sluníčko? To u nás asi nehrozí, vykoukne jen na chvilku a hned jen šedivé mraky. Celý den prší, na chvíli přestane a zase prší
Jen večer pritapim krbem - mame ten bezkominovy na líh - jednak je to romantika a druhak nemusím spát v tlustých fuseklich ![]()
@Helileli píše:
Venku v 7 rano cca 10, doma 23. Ale v aute kosa, to jsem nam na cestu do skolky pritopila, parkuju venku.
u nás 3 venku a doma 19, to už je zima. To jsou zvraty teplotní, ještě ve středu jsme se koupali v bazénu a bylo vedro k zalknutí.
Kotel ještě nejede, ale už si přitápím elektrikou. Ovšem já si klidně přitopím elektrikou i v půlce srpna, pokud je chladno. Na kalendář kašlu, ale nebudu večer u televize nebo při práci klepat kosu.
![]()
@Bábrdl píše:
Kotel ještě nejede, ale už si přitápím elektrikou. Ovšem já si klidně přitopím elektrikou i v půlce srpna, pokud je chladno. Na kalendář kašlu, ale nebudu večer u televize nebo při práci klepat kosu.![]()
viď? já jak sedím u počítače, tak mrznu
ale už slyším běžet kotel, bude teplíčko, to mám radost ![]()
@maminka189 píše:
Netopime, jeste nam to nezapnuli
tak snad brzy zapnou ![]()
Zatím jsem si akorát vzala dlouhý rukáv, ale odmiledne mi v něm bylo vedro. Topení se zapne, když teplota v baraku klesne pod 17stupnu a to nebyva driv nez na koneci rijna.
@terinka4444 manžel dneska ráno zapínal kotel. U nás bylo asi 5 stupňů. Kotel máme na plyn a nastavený, že se topí podle venkovní teploty, takže bude přitápět v noci a ráno a přes den nepoběží.
@maminka189 píše:
@terinka4444 Doufam, uz nam je fakt zima…
no já třeba ráno tahala děti z postele do školy a školky, jak bylo v noci fakt 3 stupně, tak prostě bylo chladno, ony rozespalé a obě se tak třásly zimou. Prostě sice začátek září, ale co naděláme.
@tezi píše:
@terinka4444 manžel dneska ráno zapínal kotel. U nás bylo asi 5 stupňů. Kotel máme na plyn a nastavený, že se topí podle venkovní teploty, takže bude přitápět v noci a ráno a přes den nepoběží.
to je super, ten náš umí jít do útlumu, ale nevypíná se úplně, taky pojede jen na udržovací mód. Zase ohřívá i bojler, takže nebudeme plácat elektřinu na vodu.
Ne, větráme, máme okna dokořán.. ale je pravda, že až odpoledne.. Topit až tak říjen.. Ale já jsem z hor, u nás se na noc otevírá okno i v mrazu
V zimě topíme max. na 20. „Ale“ 2× v životě jsem brala antibiotika.