Už vám vrátili daně?

1332
8.3.12 07:58

Už vám vrátili daně?

Ahoj ,jak je to s vyplacením přeplatku z daní.Někdo říká ,že to chodí v unorové výplatě v březnu .někomu v březnové.Když to bylo podáno zaměstnavateli do 15.2.Jak na to májí čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7811
8.3.12 07:59

třeba to dojde až v dubnu oni si davají načas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
8.3.12 08:02

Nám vždy až v dubnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777

uvidím manžel má kolem 10. výplatu tak mrknu jestli došly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746

Mně vrátí v této výplatě, ale kamarádkách třeba až v dubnové. Záleží asi na zaměstnavateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Nám vrátili v únorové, takže teď v březnu. A to manžel nesl nějaký potvrzení zaměstnavateli až kolem toho 15. února…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814

Nám vždy vraceli v březnové výplatě,tak čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
8.3.12 08:03

Vždycky až v dubnu. Vždyt na finančáku si mužeš podat danové přiznání až do konce března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.3.12 08:09

Nám to chodí vždy v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.3.12 08:23

pokud podáváte přiznání na finanční úřad, není možné dostat vrácené daně dříve než v dubnu. Termín podání přiznání je totiž 31.3., letos až 2.4. a až od 3.4. se tedy mohou začít vracet daně. Nikdy to nelze ze zákona dříve. Pokud jste zaměstnanci, tak to může přijít o měsíc dříve, záleží na zaměstnavateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
8.3.12 08:28

Já dělám mzdy pro firmu a většinou to dělám tak, aby to bylo v březnové výplatě v dubnu. Možná bych to stihla i v únorové, ale zaměstnanci většinou lajdají, nedonesou mi všechno do 15. 2. (nosí mi to ještě teď), tak nestíhám:( Asi to tak mají mzdovky všude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
8.3.12 08:29

Mnulý rok mi to přišlo 15.dubna a bude to tak i letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.3.12 08:31
Bubu25 píše:
martinka456 píše:
pokud podáváte přiznání na finanční úřad, není možné dostat vrácené daně dříve než v dubnu. Termín podání přiznání je totiž 31.3., letos až 2.4. a až od 3.4. se tedy mohou začít vracet daně. Nikdy to nelze ze zákona dříve. Pokud jste zaměstnanci, tak to může přijít o měsíc dříve, záleží na zaměstnavateli.
Možný to je určitě pač nám to v úterý přišlo a podávali jsme to první týden v lednu :pankac:
A každej rok jsme to do konce března měli na účtě :kytka: i ta pani co nás má na starost na fú, tak nám od začátku říkala, že když to podáme takhle ze začátku roku, tak to o to budeme mít dříve vrácené a měla pravdu :jazyk: takže nevim jak kde to je či ale u nás takhle ;)

Možný to prostě není, klidně se s tebou budu hádat, asi máte jiný případ, ale pokud se podává přiznání v lednu, tak se ani žádost neuzná, ale rovnou zamítne, protože tam v zákonné lhůtě nevznikne žádný přeplatek. Pracovala jsem na fú přímo u zdroje, takže opravdu vím, o čem mluvím. Mystifikuješ tady. Musíš říct celou pravdu, máte asi trošku něco jiného a přeplatky jste tam měli už před tím. Nedokážu říct jaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
8.3.12 08:35

U manžela v prác se to mělo odevzdávat do 15. února a vždy v březnu je máme na účtě. Zrovna se jdu dneska mrknout na manželův účet jestli už dorazili :mrgreen: Chci objednat dětem novej nábytek do pokojíčku, tak se na to klepu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
8.3.12 08:39
Bubu25 píše:
PETRUCHA píše:
U manžela v prác se to mělo odevzdávat do 15. února a vždy v březnu je máme na účtě. Zrovna se jdu dneska mrknout na manželův účet jestli už dorazili :mrgreen: Chci objednat dětem novej nábytek do pokojíčku, tak se na to klepu :lol:
:kytka: :pankac:

A to posílá pak zaměstnavatel .nebo finančák na účet?Nerbo to finančák pošle zam.a ten to pak posílá nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák