Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ja jsem volala na fu tam mi rekli ze slozenka bude na poste 2.5,pak řekla splatnost slozenky 2.5 a jeste nic nedoslo tak nechapu co tim myslela, prece 30.4 meli uz vse odeslat ne?
No ono hlavně asi dlouho trvá, než to přijde tou složenkou na účet je to rychlejší. Mě taky dneska volal poplatník, že nemá ještě peníze na složenku a od nás to odešlo 24.4., takže pak už to visí na poště
@martinka456 Hele, když si od fochu, jak to je s tím termínem 2.5., je to odeslání od vás nebo připsání na účet toho člověka? A jak je to se složenkama, to je pro mě mlha úplně ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@martinka456 Hele, když si od fochu, jak to je s tím termínem 2.5., je to odeslání od vás nebo připsání na účet toho člověka? A jak je to se složenkama, to je pro mě mlha úplně
je to odeslání od nás, no a co se týče složenek, tak vůbec nevím, jak dlouho trvá, než doručí pošta složenku do schránky
Já se ptala u nás na poště, kde mi řekli, že poukázky roznáší postupně, ne najednou, aby měli dostatek hotovosti, kdyby si došlo více lidí najednou. Ale jsme malé město
Když si tam přijde 20 lidí, kteří mají na poukázce přes 20 tisíc, pak by byli v háji ![]()
Zrovna jsem se chtěla zeptat, zda už někdo má letošní daně na účtě…? Nebo spíš na složenku? Čekáme jak na smilování ![]()
Jsem z Berouna a na FU mi bylo zděleno že peníze budou posílat 30.4. tak nevím ![]()
Já jsem z Telče a taky nic
Stejně na FU musím osobně, vyřídit manželovi silniční daň, tak se zkusím zeptat…
@Libza karlovarsky kraj-penize prisly na ucet, koncem minuleho tydne.
@Libza neni zac dekovat, teda jestli nechces pujcit, sami mame malo ![]()