Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hanula1212 píše:
No vidíte, že na Vás nezapomněli!
no byl bych radši kdyby jo ![]()
2 roky platím a 4× kontrola a teď mám jednou dostat a znova kontrola
i tak děkuji za rady
To je ale normální, snad vždy když nárokuješ vratku DPH, kor větší, tak se hlásí kontrola…
Tak mě daně minulý rok přišli 18 dubna z finančáku,letos zatím ještě nic.
také nám vždy došli daně až v dubnu,taky čekám ekd nám to přijde podávali jsme daňové v16března a pořád na účtě nic.
AHOJKY CHCI SE ZEPTAT KDYŽ NÁM NA FINANČÁKU KDE JSME TO PODÁVALI 26.3.012 ŘEKLI PŘED TÝDNEM,ŽE MÁME SPLATNOST 25.4. MYSLÍTE, ŽE TO DNES DOJDE,NEBO TO TEPRVE POŠLOU? DÍKY ![]()
Splatnost 25.4. znamená, že 25.4. odejde z účtu FÚ. Takže banky mají na převody ze zákona tuším 2 dny. Pokud je to posláno složenkou, záleží na poště.
Daně mi přišli až včera..A mám celých 108 kč!
Takže si koupím chleba,rohlík a máslo.Na víc to nebude ![]()
@Korrrinka Tak ono musí být z čeho vracet, aby člověk dostal nějakou větší částku… pokud máš dojem, že ti to účetní špatně spočítala, nech si to ukázat a vysvětlit… ale jestli neuplatňuješ nějaké slevy, nemáš na sebe napsané děti a nebyla jsi třeba delší dobu nemocná a nemáš dost vysoké příjmy, abys odvedla vyšší daně, tak se není čemu divit…
@Hanula1212 píše:
Splatnost 25.4. znamená, že 25.4. odejde z účtu FÚ. Takže banky mají na převody ze zákona tuším 2 dny. Pokud je to posláno složenkou, záleží na poště.
Dobrý den chtěl jsem se zeptat pokud mi FU řekl, že to bylo vysláno 16.4. a pořád nic co mám dělat, že by tak dlouho šla složenka?
@lenka 12 píše:
Dobrý den chtěl jsem se zeptat pokud mi FU řekl, že to bylo vysláno 16.4. a pořád nic co mám dělat, že by tak dlouho šla složenka?
Nam pani v tabore rekla ze to zpracovala pred 14dny a zaslala pozadavek k vyplaceni do budejovic a taky furt nic nemame ![]()
tak už jsem s paní domluvil a posílaly my výzvu k šetření ale na starou adresu ale nevědí proč tam když od prosince mám novou