Už zase kadí do kalhot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
12.3.14 11:31

Nemá stále nějáké střevní problémy? Možná bych mu přidala laktobacily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.14 11:35

Laktobacily dávám trvale každé ráno. Střevní problémy už nemá, jako pochopila bych, kdyby přiběhl, že se mu chce kakat a nestihl to, ale takhle? Poodešel dál a sedl si na lavičku a čekal.

• Citovat
  • Upravit
50186
12.3.14 12:20
@Anonymní píše:
Laktobacily dávám trvale každé ráno. Střevní problémy už nemá, jako pochopila bych, kdyby přiběhl, že se mu chce kakat a nestihl to, ale takhle? Poodešel dál a sedl si na lavičku a čekal.

Můj to dělal občas taky a to mu bylo přes 3 roky. Řešili jsme to tak, že jsme ho po každé nehodě upozornovali, že se kaká na záchodě a né do kalhot, pak to samo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.14 12:27

To je tedy něco, rok bez nehody a bez plen a teď čekat, kde si nakadí do kalhot. a jak dlouho to trvalo, než ho to zase přešlo a čím si to vysvětluješ? Náš je právě takovej, že chodí od malička na záchod a pořádně si i pindíka i vykapává, aby neměl kapičku na slipech. A tď klidně sedí s hov..nem ve slipech na lavičce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6552
12.3.14 12:30

Syn mi to udelal taky- na dovolene loni v lete… Vek- 3,5 roku, 1,5 r bez plen… prvni dny ok, posledni dny dovolene byl schopnej se pripokakat i nekolikrat denne. trvalo to par dni- doted nikdo netusime proc- komunikace s nim uz byla dobra a vzdycky jen rekl, ze nevedel, ze kaka… sam byl z toho nestastnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.14 12:38
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.14 12:39

No nevím, taky jsem se ho ptala, normálně komunikuje. Řekl, že neví, že si příště řekne, ale to minule říkal taky.

• Citovat
  • Upravit
7257
12.3.14 13:12

Asi tím průjmem se mu něco změnilo s psychikou :nevim: Dala bych tomu čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
13.3.14 15:37

A nemůže to být právě těma laktobacilama? Já je totiž jednou koupila manželovi po antibiotikách - on je celkově na ty střeva citlivější a právě říkal, že potom, co to bral, tak prostě jak „to“ přišlo, tak musel okamžitě běžet! A pak už to ani nechtěl brát - že nikdy nevěděl, kdy to udeří a dost ho to obtěžovalo…a to je dospělej chlap…tak jestli to malýmu klukovi nemůže způsobit takový nával, že se to nedá vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.14 16:23

To ne, on je bere už asi rok a nikdy s tím problém neměl. Dávám mu kvůli atopickému ekzému :mrgreen: Dnes ještě nebyl, tak jsem zvědavá, včera slíbil, že už si zase bude říkat. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML