Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky mi ho mudr. napsala v tehu, pak jsem tam jeste volala, protoze jsem mela blby pocit z toho, ze jsem v pribal. letacku cetla, ze se nema, no ale rekla mi, ze v pohode, ze ho predepisuje tehotnym casto, tak jsem ho normalne „brala“… Ale taky jsem z toho byla dost nesva…
Jinak maly je v poradku, se sluchem nic nema, brala jsem ho myslm dokonce 2× ![]()
Ahoj,
Je tu prosím někdo, kdo bral tyto léky v prvním trimestru a už má dítě narozené? Dopadlo vše dobře?
jsem v druhém měsíci těhotenství. Začaly mě trápit kvasinky. Gynekolog mi napsal Polygymax. Četla jsem v letáku, že se nemá užívat v těhotenství, ale vím, že to se píše o většině léků, protože nejsou testované. Slepě jsem věřila doktorovi a jednu tabletu si vzala. Na net jsem se šla podívat až potom. Docela jsem se zhrozila:( I když to někteří gynekologové předepisují, dle informací z netu, by se alespoň v prvním trimestru tento lék brát neměl kvůli látkám, které můžou poškodit sluch. I když to nebylo prokázáno a asi bych ho musela brát ve větším množství, stejně mě to dost vyděsilo